Ουίσκι

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-21 από 21

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Elijah Craig 12 ετων
    Elijah Craig 12 ετων
     
    47% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    102,20 €
    Βαρύ και πλούσιο whiskey, με αρώματα ξύλου και μοσχοκάρυδου. Ως προς τις γεύσεις, έχουμε εμφανή την παρουσία φρούτων, με έμφαση στα εσπεριδοειδή, καθώς επίσης βανίλια και καραμέλα. Μακρά επίγευση για αυτό το whiskey που φτιάχνεται στο Heaven Hill, ένα από τα τρία κορυφαία αποστακτήρια της Βόρειας Αμερικής.
  2. Wild Turkey Rare Breed
    Wild Turkey Rare Breed
     
    58.4% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    55,10 €
    Μιλώντας για το Rare Breed, μιλάμε για τον ορισμό του καλού bourbon. Υπάρχουν ορισμένοι που χρησιμοποιούν την λέξη παλιομοδίτικο για το Wild Turkey, αλλά μόλις δοκιμάσουν αυτό το bourbon, μάλλον θα ψάξουν για άλλη λέξη.
  3. Dalmore 12 Year Old
    Dalmore 12 Year Old
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    69,60 €
    Καθαρές φρουτώδεις νότες, με συνοδεία ζαχαρωτών και βανίλιας. Ένα υπέροσο, πλούσιο whisky παλαιωμένο σε ένα συνδυασμό βαρελιών bourbon και sherry, απο έναν μάστορα του είδους τον Richard Paterson.
  4. Jack Daniel's
    Jack Daniel's
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    30,20 €
    Το Jack ξεχωρίζει για τη μοναδική, ισορροπημένη γεύση του, με στοιχεία καπνισμένου ξύλου, καραμέλας και βανίλιας, ενώ το πλούσιο, βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα του υποδηλώνει τα μοναδικά του γευστικά χαρακτηριστικά και το απαλό φρουτώδες άρωμά του.
  5. L & G Woodford Reserve
    L & G Woodford Reserve
     
    43.2% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    39,00 €
    Το Woodford Reserve αναδύει ένα ιδιαίτερα γλυκό άρωμα κίτρου, ενώ στη γεύση του συνυπάρχουν αρμονικά η καπνισμένη βελανιδιά, η βανίλια και η κανέλλα. Είναι ένα πιπεράτο και ταυτόχρονα γλυκόπιοτο, μεστό ουίσκι με πλήρες τελείωμα στον ουρανίσκο.
  6. Eagle Rare
    Eagle Rare
     
    45% alc.
    62,80 €
    Όλα όσα περιμένουμε από ένα αποστακτήριο σαν το Buffalo Trace κι ένα πολύ καλό bourbon. Βανίλιες, καραμέλες, δυόσμος, καστανή ζάχαρη, σοκολάτα γάλακτος. Από τα καλύτερα της αγοράς.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ουίσκι