Ουίσκι

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 293

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Old Pulteney Flotilla
    Old Pulteney Flotilla
     
    46% alc.
    60,60 €
    Στη μύτη έρχεται με νότες καμμένης βελανιδιάς, βανίλιας καθώς και με το χαρακτηριστικό του αποστακτηρίου αλάτι.Απο γεύσεις, γλυκιά πάπρικα, ξανά βανίλια και μια αίσθηση πράσινου μήλου. Εξαιρετικό.
  2. Bowmore 12 ετών
    Bowmore 12 ετών
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    51,80 €
    Ένα ήπια καπνιστό whisky με γλυκές και αλμυρές νότες καθώς επίσης και γεμάτο σώμα, απο το αρχαιότερο αποστακτήριο του Islay και δεύτερο αρχαιότερο όλης της Σκωτίας με ιστορία από το 1779.
  3. Blanton’s Original Single Barrel
    Blanton’s Original Single Barrel
     
    46,5% alc.
    112,50 €
    Αποξηραμένα σύκα και βερύκοκα σε πρώτο χρόνο, και κατόπιν αρώματα καραμέλας. Στον ουρανίσκο έρχεται με μπόλικα εσπεριδοειδή, καθώς και βανίλια και ελαφρά καμένο γαλακτομπούρεκο. Πολύπλοκο, ευκολόπιοτο παρά τον υψηλό αλκοολικό βαθμό, και πληθωρικό.
  4. AnCnoc 12 ετών
    AnCnoc 12 ετών
     
    40% alc.
    45,00 €
    Απο τα Highlands μας έρχεται αυτό το αρωματικό και easy drinking whisky. Στο αρωματικό προφίλ εμφανίζονται μέλι, δημητριακά και σταφίδες. Στο γευστικό προφίλ βρίσκουμε κακάο, βότανα όπως θυμάρι και φασκόμηλο, και μέλι που κάνει επανεμφάνιση στο τελείωμα.
  5. Old Pulteney 12
    Old Pulteney 12
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    43,80 €
    Έχει ωριμάσει με ξήρανση στον αέρα εξ ολοκλήρου σε επιλεγμένα βαρέλια. Το «φανερά εξαιρετικό» Old Pulteney 12 ετών είναι η πλέον αξιόπιστη έκφραση στην οικογένεια του Old Pulteney.
  6. Kirker Shamrock
    Kirker Shamrock
     
    43% alc.
    40,90 €
    Ιρλανδέζικο blended whisky με επιλεγμένα whisky απο τις 4 γωνιές της Ιρλανδίας
  7. Samaroli Spey
    Samaroli Spey
     
    45% alc.
    164,50 €
    Στη μύτη αναγνωρίζουμε τριαντάφυλλα, κανέλα, μαύρη ζάχαρη, δυόσμο κι άλλα αρώματα.Η γλύκα εξακολουθεί στον ουρανίσκο, με αναγνωρίσιμες γεύσεις βερύκοκου, βανίλιας, σοκολάτας γάλακτος. Έξοχο.
  8. Laphroaig 10 Year Old
    Laphroaig 10 Year Old
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    61,60 €
    Ένα whisky απο την πατρίδα των καπνιστών whisky, το Islay, το πιο καπνιστό από όλα, με καθαρά, ζωντανά αρώματα και γεύσεις ιωδίου, βύνης και θαλασσινού αέρα.
  9. Bowsaw Small Batch Bourbon
    Bowsaw Small Batch Bourbon
     
    40% alc.
    39,50 €
    Μια συνταγή που αποτελείται από 75% καλαμπόκι, 21% σίκαλη και 4% βυνοποιημένο κριθάρι δίνει ένα bourbon με ισχυρές νότες βανίλιας και καραμέλας και εξαιρετικά απαλό τελείωμα.
  10. Samaroli Architectus
    Samaroli Architectus
     
    45% alc.
    136,40 €
    Ένα blended whisky πέρα απο τα συνηθισμένα. Caol Ila 2014, Linkwood 2012 και Girvan 2009 συνθέτουν αυτό το απολαυστικό dram, με τις νότες αποξηραμένων φρούτων, τριαντάφυλλου και ελαφριάς τύρφης να δίνουν το ρυθμό.
  11. Auchentoshan 12 ετών
    Auchentoshan 12 ετών
     
    40% alc.
    53,10 €
    Στη μύτη έρχεται με ξηρούς καρπούς και κυρίως αμύγδαλα, ενώ η creme brulee κάνει επίσης αισθητή την παρουσία της. Στον ουρανίσκο αρχικά θυμίζει speysider, αφού τα εσπεριδοειδή, και κυρίως το μανταρίνι, δηλώνουν παρών, ενώ στο τελείωμα έρχεται ελαφρώς ξηρό και πιπεράτο.
  12. Hinch Small Batch
    Hinch Small Batch
     
    43% alc.
    37,40 €
    Ως προς τα αρώματα, καραμέλα βουτύρου, φλούδα πορτοκάλι, και λίγο τζίντζερ. Απο γεύσεις, μέλι και κομπόστα ροδάκινο, οι πιο χαρακτηριστικές.
  13. Wolfburn 7 ετών Greek Market Edition
    Wolfburn 7 ετών Greek Market Edition
     
    94,60 €
    Ένταση, ποιότητα και πολυπλοκότητα, είναι τρεις λέξεις που το χαρακτηρίζουν. Καταιγισμός γεύσεων και αρωμάτων που εναλλάσσονται συνεχώς .Αλάτι και πιπέρι σε καλοζυγισμένες δόσεις, κάνουν παρέα μαζί με γλυκά μπαχαρικά όπως η κανέλα, καθώς και με μικρά μαύρα φρούτα όπως βατόμουρα και μύρτιλα. Μια μικρή δόση καραμέλας, καθώς και λίγο πορτοκάλι στο background, συμπληρώνουν το παζλ. Τόσο καλοφτιαγμένο, που ο αλκοολικός βαθμός που το συνοδεύει, είναι σαν να μην υπάρχει. Whisky για μύστες.
  14. Blanton’s Straight From The Barrel
    Blanton’s Straight From The Barrel
     
    64.8% alc.
    178,40 €
    Όχι μόνο ένα από τα καλύτερα μπέρμπον στον κόσμο, το Blanton's Straight from the Barrel είναι ένα από τα καλύτερα ουίσκι στον κόσμο. Δημιουργημένο για γνώστες που είναι εξοικειωμένοι με τα βαρελίσια ουίσκι, αυτό το τεράστιο γευστικό προφίλ φτάνει στα βάθη της γεύσης που συναντάμε μόνο στα πιο σπάνια αποστάγματα. Το υψηλό σε όγκο αλκοόλ είναι έντονο και ισχυρό αλλά και ελκυστικό. Η πολυπλοκότητα της σίκαλης, της καραμέλας, της βελανιδιάς, του μελιού και της βανίλιας καλύπτουν τον ουρανίσκο σας ακολουθούμενη από ένα θρυλικό φινίρισμα.
  15. Dimple Golden Selection
    Dimple Golden Selection
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    36,00 €
    Το νέο Golden selection του Dimple έχει μια ισορροπημένη γεύση από μάνγκο, μόκα και ξηρούς καρπούς καθώς και άρωμα από τα δρύινα βαρέλια στα οποία ωριμάζει.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ουίσκι