Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 113

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Amarone della Valpolicella Classico "Consorzio"
    Amarone della Valpolicella Classico "Consorzio" 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Ένα δυνατό και ασυνήθιστο κρασί για πιστούς φίλους της κατηγορίας, αλλά και έμπειρους ουρανίσκους. Είναι πλούσιο σε όλα του, χαρακτηρίζεται από γεμάτα αρώματα ώριμων φρούτων και σταφίδας, ενώ οι τανίνες του είναι… αμείλικτες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Chateau Chantalouette
    Chateau Chantalouette 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Ένα όμορφο ερυθρό κρασί του Pomerol από έναν μαιτρ της περιοχής (και όχι μόνο). Ζωντανό και πλούσιο, με έντονο φρουτώδη χαρακτήρα και εξαιρετική ισορροπία, το Château Chantalouette είναι μία καλή επιλογή για τους φίλους του καλού Γαλλικού κρασιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Julius
    Julius 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    39,70 €
    Ένα από τα πιο ιστορικά Riesling της Αυστραλίας και ένα από τα καλύτερα που παράγονται εκτός του τριγώνου «Γερμανία – Αλσατία – Αυστρία». Αν και το Julius είναι γνωστό για τις εκπληκτικές δυνατότητες παλαίωσης του (στο οινοποιείο μπορεί κάποιος να δοκιμάσει φιάλες 20 ετών ή και πιο παλιές), μπορεί να σαγηνεύσει ακόμη και φρέσκο.
  4. Crozes Hermitage
    Crozes Hermitage 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Τα κρασιά από το Crozes Hermitage, όταν προέρχονται από εξαιρετικούς παραγωγούς όπως ο Delas Freres, αποτελούν την προσιτή εναλλακτική στα μεγάλα κόκκινα από το Hermitage και το Cote Rotie. To Domaine des Grands Chemins είναι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά Syrah της περιοχής, με νόστιμο μαύρο φρούτο και πικάντικη επίγευση. Το κρασί ζυμώνει σε τσιμεντένιες δεξαμενές και μέρος αυτού ωριμάζει για περίπου 14 μήνες σε δρύινα βαρέλια βουργουνδέζικης προέλευσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Kylie Minogue Cotes de Provence Rose
    Kylie Minogue Cotes de Provence Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    30,40 €
    Αρωματικό κρασί από την παλαιότερη οινοπαραγωγική περιοχή της Γαλλίας, την Côtes de Provence. Παράγεται με σεβασμό στο περιβάλλον, με ελαφρύ άγγιγμα στα σταφύλια. Εξαιρετικά αρωματικό, με νότες ροδάκινου, πορτοκαλιού και αμυγδαλιάς. Δροσερό, ξηρό με πλούσια υφή και ζωντανά φρούτα που οδηγούν σε μια μακρά, μεταξένια και μεταλλική επίγευση.
  6. Κτήμα Αργυρού - Μαυροτράγανο
    Κτήμα Αργυρού - Μαυροτράγανο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροτράγανο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Το Μαυροτράγανο τείνει να γίνει το ερυθρό Ασύρτικο για την Σαντορίνη: Όλοι σχεδόν οι σημαντικοί παραγωγοί του νησιού αναδεικνύουν την δύσκολη αυτή πικιλία, και ο Αργυρός κάνει εδώ μια από τις καλύτερες οινοποιήσεις του. Πιείτε το με κόκκινα κρέατα αλλά σχετικά ελαφρά μαγειρεμένα με κόκκινη σάλτσα ή οποιοδήποτε πιάτο με ντομάτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Rosso Di Montalcino
    Rosso Di Montalcino 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Το Rosso di Montalcino είναι πιο προσιτό και άμεσα προσβάσιμο, σε σχέση με τον μεγάλο του αδερφό, το Brunello. Προέρχεται από τους ίδιους αμπελώνες και την ίδια ποικιλία, αλλά ‘βιάζεται’ να κυκλοφορήσει στην αγορά σε νεαρή ηλικία, δείχνοντας την ‘ευγενική’ του καταγωγή και την ετοιμότητα του για κατανάλωση, πολύ νωρίς σε σύγκριση με τα δεδομένα του μεγαλύτερου αδερφού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Taittinger Brut Reserve
    Taittinger Brut Reserve 375ml
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    34,10 €
    Από τις πιο φίνες Σαμπάνιες που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά, η Taittinger Brut Reserve οινοποιείται προσεκτικά ώστε να αναδύει όμορφα εξελιγμένα αρώματα και ιδιαίτερα ευγενικό αφρισμό. Πρόκειται για μια Σαμπάνια που δημιουργεί εορταστική ατμόσφαιρα και αναδεικνύει τέλεια τις κομψές γεύσεις που καλείται να συνοδεύσει. Η συγκεκριμένη ετικέτα διατίθεται επίσης σε φιάλες Magnum (1.5 λίτρου).
  9. Puilly Fume Les Pierrefeux
    Chateau Langlois Pοuilly-Fume 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    30,40 €
    Ένα πολύ ποιοτικό και ιδιαίτερο λευκό κρασί από την κοιλάδα του Λίγηρα. Η φρεσκάδα και η οξύτητά του συναρπάζουν, ενώ το μοναδικό terroir του Pοuilly Fume του χαρίζει μία όμορφα τυπική μεταλλικότητα που περιμένουμε από ένα τέτοιο κρασί.
  10. Le Sang de la Pierre
    Le Sang de la Pierre 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    92%
    Μία υπέροχη Νεμέα, από τον Σωτήρη Αιβαλή, το νέο ‘αίμα’ του οινοποιείου Αιβαλή που με σπουδές στην Βουργουνδία, έρχεται να δώσει άλλη διάσταση στο Αγιωργίτικο και να μας κατακτήσει. O συμπυκνωμένος χαρακτήρας από τα υπερώριμα σταφύλια, τις χαμηλές αποδόσεις και την αριστοτεχνική χρήση του βαρελιού, στέλνει το ’αίμα της πέτρας’ κατευθείαν στην κορυφή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Chateau Minuty Rose et Or
    Chateau Minuty Rose et Or 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    37,80 €
    Το χρώμα του είναι απαλό ροδί. Το άρωμα του είναι εκφραστικό με τις φράουλες να κυριαρχούν και να ακολουθούνται από φλούδες εσπεριδοειδών, ροδάκινα και φραγκοστάφυλα. Ξηρό, τραγανό αλλά και στρογγυλό στο στόμα με πολύ ευχάριστη δροσερή επίγευση και φρουτώδες προφίλ.
  12. French Bloom Le Blanc
    French Bloom Le Blanc
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 0% alc.
    34,30 €
    Το French Bloom είναι ένα εντυπωσιακό λευκό γαλλικό αφρώδες χωρίς αλκοόλ που ενσαρκώνει σε κάθε ποτήρι την ασύγκριτη γαλλική παράδοση και την καινοτομία. Βιολογικής καλλιέργειας Chardonnay αφού του αφαιρεθεί το αλκοόλ, είναι έτοιμo να χαρίσει στιγμές ευχαρίστησης, νοστιμιάς και απόλαυσης σε οικογένειες και φίλους.
  13. Greywacke - Chardonnay
    Greywacke - Chardonnay 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    31,60 €
    Παλεύει να βρει ελάχιστο διαθέσιμο χώρο ανάμεσα στα πολυάριθμα Sauvignon Blanc για να αναδείξει τον premium χαρακτήρα του. To Greywacke Chardonnay αποτελεί μία εκδοχή της ποικιλίας με το βαρέλι να στηρίζεται πάνω στον ώριμο φρουτώδη χαρακτήρα και με πληθωρική, πλούσια, κρεμώδη υφή στο στόμα. Απολαυστικό, ενδιαφέρον, πραγματικό Chardonnay
  14. Σαντορίνη Νυχτέρι Βενετσάνου
    Σαντορίνη Νυχτέρι Βενετσάνου 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    86%
    31,00 €
    Τα Νυχτέρια είναι κρασιά που παράγονται από υπερώριμα σταφύλια Ασύρτικου και ωριμάζουν για ένα χρονικό διάστημα σε βαρέλια. Εδώ ένα τυπικό παράδειγμα αυτού του στιλ κρασιού που φέρει την ένδειξη ΠΟΠ Σαντορίνη και αποτυπώνει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού και της ποικιλίας. Η Κάναβα που φιλοξενεί το οινοποιείο χτίστηκε το 1947, από την οικογένεια Βενετσιάνου και ξανατέθηκε σε λειτουργία μόλις το 2014.
  15. French Bloom Rosé
    French Bloom Rosé
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Pinot Noir, Πιείτε το τώρα, 0% alc.
    38,80 €
    Το French Bloom είναι ένα εντυπωσιακό ροζέ γαλλικό αφρώδες χωρίς αλκοόλ που ενσαρκώνει σε κάθε ποτήρι την ασύγκριτη γαλλική παράδοση και την καινοτομία. Βιολογικής καλλιέργειας Chardonnay και Pinot Noir ενώνονται με επιτυχία και αφού τους αφαιρεθεί το αλκοόλ, είναι έτοιμα να χαρίσουν στιγμές ευχαρίστησης, νοστιμιάς και απόλαυσης σε οικογένειες και φίλους.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί