Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 76

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Dum Vinum Sperum
    Dum Vinum Sperum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ένα φίνο βαρελάτο λευκό με πολύ ένθερμο fan club. Οινοποιημένο προσεκτικά ώστε να αποδίδει την αρωματική ομορφιά και την γευστική αρμονία του Chardonnay στο ακέραιο, το Dum Vinum Sperum είναι ένα κρασί με βάθος και πολυπλοκότητα, και το οποίο καταλήγει σε μία αξέχαστα ηδονική επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Schioppettino - Λημνιό
    Schioppettino - Λημνιό 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Το χρώμα του είναι λαμπερό πορφυρό. Φράουλες, βύσσινα και δαμάσκηνα πλημμυρίζουν το ποτήρι σε φόντο κανέλας και αρμπαρόριζας. Στο στόμα είναι παιχνιδιάρικο με παραπάνω από μέτριο σώμα, ευγενικές τανίνες, γεύσεις φρούτων που παραπέμπουν σε μαρμελάδες και απαλά πικάντικη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Κτήμα Χατζημιχάλη - Cabernet Sauvignon
    Κτήμα Χατζημιχάλη - Cabernet Sauvignon 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Τυπικό ερυθρό από Cabernet Sauvignon με πλούσια αρώματα σκουρόχρωμων φρούτων και ευχάριστες νότες δρυός από το βαρέλι. Είναι γεμάτο και πυκνό στο στόμα και συνοδεύει πρόθυμα ό,τι εκλεκτό βγάλει το μπάρμπεκιου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Δαμασκηνός
    Δαμασκηνός 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Μία εκπληκτική έκφραση του Ξινόμαυρου που κλείνει το μάτι προς την παραδοσιακή πλευρά των κρασιών της Νάουσας με αισθητές τανίνες, οξύτητα και πολυπλοκότητα που βασίζεται στα ποικιλιακά φυτικά στοιχεία της ποικιλίας και στην δρυ. Ένα γαστρονομικό κρασί που μπορεί να εξελιχθεί όμορφα στον χρόνο, στολίζοντας την κάβα σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve
    Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Η Σεμέλη είναι ένα από τα πιο ιστορικά οινοποιεία της Νεμέας και το Grande Reserve είναι το κορυφαίο Αγιωργίτικο της. Παράγεται από τα ιδιόκτητα αμπέλια στο Κούτσι σε υψόμετρο 650, παλαιώνει για 18 μήνες σε καινούρια δρύινα βαρέλια και ωριμάζει για τουλάχιστον 24 μήνες στην φιάλη. Μία σπουδαία Νεμέα παλαίωσης που συνδυάζει πολύ όμορφα τα ώριμα στοιχεία με την φρεσκάδα του φρούτου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Ξινόμαυρο Boutari Naturally
    Ξινόμαυρο Boutari Naturally 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Υπέροχο Ξινόμαυρο από την σειρά ‘Χωρίς Θειώδη Μπουτάρη’ που ακολουθεί την νέα τάση της αγοράς για μονοποικιλιακά κρασιά με ελάχιστες οινολογικές παρεμβάσεις. Το Ξινόμαυρο προέρχεται από αμπελώνα στην περιοχή της Νάουσας με κλίματα ηλικίας μεγαλύτερης των 40 ετών. Το στυλ του κρασιού που εστιάζει στην φρεσκάδα, στο ζωηρό φρούτο και στις μαλακές τανίνες μας επιτρέπει να το απολαύσουμε νεαρό σε αντίθεση με πολλά άλλα κρασιά από Ξινόμαυρο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Boutari Merlot
    Boutari Merlot 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Δημιουργία των επιλεγμένων αμπελώνων Μπουτάρη στο πλαίσιο της ευρύτερης διερεύνησης σχετικά με το ποιοτικό δυναμικό του εγκλιματισμού των παγκοσμίως γνωστών ξένων ποικιλιών στον ελληνικό αμπελώνα. Ένα Merlot τυπικό της ποικιλίας αλλά και της περιοχής από την οποία προέρχεται.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Παπαγιαννάκος - Melior Merlot
    Παπαγιαννάκος - Melior Merlot 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Ένα εξαιρετικό Merlot από τον Βασίλη Παπαγιαννάκο, που με ότι καταπιαστεί το φέρνει σε πέρας με μεγάλη επιτυχία. Ευχάριστο και μαλακό ερυθρό κρασί που ενθουσιάζει με την φρεσκάδα του αλλά και με την σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Χίλια Χρόνια Ερυθρός
    Χίλια Χρόνια Ερυθρός 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Ο Χρήστος Μπαραφάκας ανήκει στην νέα γενιά οινοπαραγωγών της Νεμέας, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τα ιδιόκτητα αμπέλια, μας χαρίζει μοντέρνα κρασιά που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Το Χίλια Χρόνια είναι ένα κρασί γεμάτο φρεσκάδα με λαχταριστά αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων από δύο ποικιλίες, το Αγιωργίτικο και το Cabernet Sauvignon,που δένουν πολύ όμορφα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. 1ος Άθλος
    1ος Άθλος 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Θαυμάσια έκφραση Αγιωργίτικου που συνδυάζει την διετή ωρίμαση σε αμφορείς και δρύινα βαρέλια, εστιάζοντας στην καθαρότητα του φρούτου, την κομψότητα και τις βελούδινες τανίνες. Μία Νεμέα που ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά με την προσωπικότητα της αλλά και την δυνατότητα να εξελίσσεται όμορφα στον χρόνο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Saint Nicolas
    Saint Nicolas 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Μαυροτράγανο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Θαυμάσιο πάντρεμα της Μανδηλαριάς με το Μαυροτράγανο δια χειρός Απόστολου Μούντριχα που χρησιμοποιεί καρπό από χαμηλής στρεμματικής απόδοσης αμπέλια στον Πύργο της Σαντορίνης. Ένα κρασί με βάθος φρούτου, βοτανικά στοιχεία και πολύ καλά δουλεμένες τανίνες που αποδεικνύει ότι η Σαντορίνη μπορεί να δώσει και σπουδαία ερυθρά κρασιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Κτήμα Αβαντίς Ιστορία Ερυθρός
    Κτήμα Αβαντίς Ιστορία Ερυθρός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache Rouge, Syrah, Μαυροκουντούρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    To Grenache/Syrah, το κλασικό χαρμάνι του Νότιου Ροδανού βρίσκει εδώ την ποιοτική του επιβεβαίωση, με τον ‘Rhone-Ranger’ της Ελλάδας, Απόστολο Μούντριχα να δημιουργεί ένα εντυπωσιακό, γλυκόποιοτο και ισορροπημένο κρασί, απολαυστικό με κρέατα κόκκινιστά ή της σχάρας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  13. Κτήμα Κυρ Γιάννη The Fallen OAK
    Κτήμα Κυρ Γιάννη The Fallen OAK 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    H αρμονική συνύπαρξη των ποικιλιών Ξινόμαυρο, Μerlot και Syrah μας δίνει ένα γοητευτικά αρωματικό, ευκολόπιοτο και διαχρονικό κρασί. Ξεχωρίζουν ελκυστικά αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων και διακριτική παρουσία του βαρελιού με αρώματα βανίλιας. Μαλακό και βελούδινο στο στόμα, με καλή οξύτητα και ήπιες τανίνες. Ιδανικό για κείνους που απολαμβάνουν τα ‘στρογγυλά’ κόκκινα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Ρήγας Κούπα
    Ρήγας Κούπα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.3% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ο Ρήγας είναι εξαιρετικό χαρτί... κρασί και κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη γουλιά. Ένα ευχάριστο και γεμάτο φρεσκάδα blend του Merlot με το Ξινόμαυρο σε απίστευτη τιμή και μια θαυμάσια επιλογή σαν καθημερινό ερυθρό κρασί στο οικογενειακό τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Δύο Ελιές
    Δύο Ελιές 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Δημοφιλές πολυποικιλιακό ερυθρό κρασί με εκλεπτυσμένο ύφος που κερδίζει τις εντυπώσεις. Είναι κρασί φαγητού που πίνεται εύκολα και ευχάριστα, ωστόσο, η αναμονή της παλαίωσης αξίζει τον κόπο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί