Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Anarch Aσύρτικο
    Anarch Aσύρτικο 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    75%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Η Hetero, που δημιουργήθηκε από την Μαρία Ταμιωλάκη και τον Δημήτρη Μανσόλα, περιγράφει την προσπάθεια της σαν ‘Gypsy Winemaking’, δηλαδή παράγει κρασιά σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας που έχουν επιλεχθεί για την μοναδικότητα και την οινοποιητική τους αξία. Εδώ έχουμε ένα εκπληκτικό Ασύρτικο από αμπελώνες που καλλιεργούνται βιολογικά στην Δομοκό, που ζυμώνει με τις αυτόχθονες ζύμες, παραμένει για 5 μήνες με τις οινολάσπες του με το 50% του κρασιού να μπαίνει σε δρύινα βαρέλια 2ης χρήσης. Συνδυάζει πολύ όμορφα την αυστηρότητα της ποικιλίας με τα πιο φιλικά χαρακτηριστικά όταν καλλιεργείται εκτός της Σαντορίνης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Άδολη Γης Ορεινή Λευκός
    Άδολη Γης Ορεινή Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Λαγόρθι, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Το Ελληνικό best-seller που τραβιέται πολύ. Δροσερό και ευχάριστο λευκό που πίνεται φανατικά σε σπίτια και εστιατόρια. Μία κομψή παρουσία στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Nostos Romeiko
    Nostos Romeiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρωμαίικο , Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Το οινοποιείο Μανουσάκη φέρνει στα ποτήρια μας ένα αναπάντεχα νόστιμο και γεμάτο φρεσκάδα λευκό βιολογικό κρασί, αξιοποιώντας μία ερυθρή κρητική ποικιλία, το Ρωμέικο, και καταφέρνει να στρέψει στην προσοχή μας σε ένα σταφύλι που μέχρι τώρα δυσκολευόταν να βγει στο προσκήνιο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Χατζηδάκη - Σαντορίνη Familia
    Χατζηδάκη - Σαντορίνη Familia 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Αναμένεται νέα σοδειά Αρχές Απριλίου του 2024
    Η Σαντορίνη Familia Χατζηδάκη με τον λεμονάτο, ορυκτό και νευρώδη χαρακτήρα της, αποτυπώνει πιστά την αστείρευτη δυναμική του Σαντορινιού Terroir, γι' αυτό και είναι από τις πιο αγαπητές ετικέτες που παράγει το νησί. Αν τη δοκιμάσετε με κλειστά μάτια, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την αλμύρα του Αιγαίου και την άγρια ομορφιά των ανεμοδαρμένων αμπελιών της όμορφης Σαντορίνης. Ακόμα και η πιο ‘απλή’ ετικέτα του οινοποιείο Χατζηδάκη, φτιαγμένη από 100% Ασύρτικο, είναι ένα μεγάλο κρασί που μπορεί να παλαιώσει για πολλά χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί