You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
Μαυροδάφνη Πατρών
Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
9,70 € Φτάνει μέχρι 8,92 €Η πολυπλοκότητα των αρωμάτων και των γεύσεων χαρακτηρίζουν τον μοναδικό αυτό οίνo, που είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Η Achaia Clauss είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφαλαία στην ιστορία του Ελληνικού κρασιού. -
Samos Grand Cru 0.5lt 2022
Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Σάμου, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
9,80 €Το στολίδι της Σάμου στα ποτήρια μας. Χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις, προσεκτική οινοποίηση και πάνω απ' όλα αγάπη και σεβασμός για το όμορφο Μοσχάτο της Σάμου μας δίνουν ένα όμορφο γλυκό κρασί που πίνεται ευχάριστα σκέτο, αλλά συνοδεύει και εκλεκτές γλυκές αλλά και αλμυρές γεύσεις. -
Samos Vin Doux 2022
Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Σάμου, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
9,10 €Αγαπημένο και εκφραστικό γλυκό κρασί από τη Σάμο. Παρουσιάζει όλη την τυπική δυναμική της ποικιλίας, αναδύοντας όμορφα αρωματικά παιχνίδια που παραπέμπουν σε μυρωδάτα λουλούδια και ώριμα καλοκαιρινά φρούτα. -
Brachetto D' Acqui
Γλυκός, Αφρώδης, Ερυθρός, Brachetto, Πιείτε το τώρα, 6.5% alc.
9,00 €Είναι ένα από τα πιο κομψά και ευχάριστα επιδόρπια κρασιά. Διακρίνεται για το ροδοκόκκινο χρώμα του και για το λεπτό άρωμά του με νότες από τριαντάφυλλο και από ώριμα φρούτα. Σερβίρετε δροσερό στους 6-8 °C ως απεριτίφ. -
Marsala Fine IP
Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Πιείτε το τώρα, 17.5% alc.
10,00 €Τα ενισχυμένα κρασιά Marsala που παράγονται στην Σικελία είναι γνωστά στους περισσότερους καθώς χρησιμοποιούνται στην μαγειρική. Marsala όμως είναι πολλά περισσότερα από ένα συστατικό σε πολύπλοκα πιάτα. Η οικογένεια Alagna, που παράγει αυτό το στιλ για περισσότερα από 70 χρόνια, χρησιμοποιεί τις τοπικές ποικιλίες Grillo, Inzolia και Catarratto και στην συνέχεια ωριμάζει το κρασί εκτεθειμένο στην οξείδωση, έτσι ώστε να αποκτήσει έντονα ώριμο και ξηροκαρπάτο χαρακτήρα.