You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
1ος Άθλος 2018
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
35,20 € Φτάνει μέχρι 32,38 €Θαυμάσια έκφραση Αγιωργίτικου που συνδυάζει την διετή ωρίμαση σε αμφορείς και δρύινα βαρέλια, εστιάζοντας στην καθαρότητα του φρούτου, την κομψότητα και τις βελούδινες τανίνες. Μία Νεμέα που ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά με την προσωπικότητα της αλλά και την δυνατότητα να εξελίσσεται όμορφα στον χρόνο. -
Καραμολεγκος 34 2021
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
35,30 €Κρυστάλλινη έκφραση του Ασύρτικου της Σαντορίνης με δύναμη, φινέτσα, νεύρο και λεμονάτο προφίλ που παράγεται από παλαιούς αμπελώνες. Ένα κρασί αντάξιο της ιστορίας του Σαντορινιού αμπελώνα που μετρά ήδη 34 αιώνες αδιάκοπης αμπελοκαλλιέργειας. Το απόλυτο κρασί για εκλεκτή ψαροφαγία. -
Ferrari Maximum Brut
Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
38,20 €Ο Luigi Ferrari ίδρυσε το οινοποιείο Ferrari Trento το 1902, 37 χρόνια περίπου πριν ο Enzo Ferrari ιδρύσει την διάσημη αυτοκινητοβιομηχανία, με σκοπό την δημιουργία αφρωδών κρασιών με ποιότητα εφάμιλλη των κρασιών της Καμπανίας. To οινοποιείο τώρα βρίσκεται στα χέρια της τρίτης γενιάς της οικογένειας Lunelli, παράγοντας εξαιρετικά αφρώδη κρασιά με την μέθοδο της Καμπανίας, από ορεινούς αμπελώνες στην περιοχή του Trentino, που καλλιεργούνται με βιώσιμες μεθόδους. Εδώ έχουμε το πρώτο κρασί που παρήγαγε το οινοποιείο στις αρχές του 20ού αιώνα από 100% Chardonnay, που χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα και φινέτσα και παραμένει μέχρι σήμα κατατεθέν του οινοποιείου. -
Anhydrous Santorini 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
34,60 € Φτάνει μέχρι 31,83 €Νέα σοδειά τον Μάιο του 2024Το Anhydrous του Απόστολου Μούντριχα φέρνει μία καινούρια ματιά στην απόδοση του μεγαλειώδους terroir της Σαντορίνης. Τα μοναδικά χαρίσματα του, που δημιουργούν η γη, το ηφαίστειο και η θαλάσσια αύρα αποτυπώνονται εξαιρετικά , με το φρούτο να συναντάει την καπνιστή ορυκτότητα, τα απίστευτα επίπεδα οξύτητας και την στιβαρή δομή.Εξαντλημένο