You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
Παπαργυρίου λευκός 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μοσχούδι, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
12,90 € Φτάνει μέχρι 11,87 €Το χρώμα του είναι ανοιχτό λεμονί. Το άρωμα του είναι έντονο με γλυκά λευκά φρούτα όπως το ροδάκινο και το πεπόνι αλλά και εσπεριδοειδή, σε φόντο λευκών λουλουδιών. Στο στόμα είναι γεμάτο ζωντάνια, με αισθητή οξύτητα, μέτριο σώμα, γεύσεις εσπεριδοειδών να βγαίνουν μπροστά και σε δεύτερο πλάνο να έρχονται ώριμα πυρηνόκαρπα φρούτα. -
Ύλη 35 2020
Ξηρός, Ήπιος, Orange, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12,5% alc.
28,40 €Το Ασύρτικο σε μία ωραία ‘orange’ εκδοχή που παράγεται από καρπό που συλλέγεται όψιμα και προέρχεται από αμπελώνες στα 800 μέτρα υψόμετρο στην ορεινή Κορινθία. Το κρασί ζυμώνει με τις αυτόχθονες ζύμες, παραμένει για 35 ημέρες με τα στέμφυλα και στην συνέχεια ωριμάζει για 15 μήνες σε βαρέλια 500lt. Το υψηλό αλκοόλ και ο πληθωρικός και ώριμος χαρακτήρας δεν μας κάνει εντύπωση, καθώς αυτό είναι το στυλ των κρασιών του Γιάννη Παπαργυρίου, που έχει κερδίσει φανατικούς φίλους. -
Le Roi des Montagnes Cuvee 2022
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Touriga, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση
27,20 € Φτάνει μέχρι 25,02 €Ο Γιάννης Παπαργυρίου είναι ένας παραγωγός που λατρεύει την αλκοόλη και την συμπύκνωση και αυτό βγαίνει σε όλα τα κόκκινα κρασιά του, έχοντας κερδίσει φανατικούς φίλους. Εδώ έχουμε ένα κρασί που βασίζει την γοητεία του στην δύναμη του Cabernet Sauvignon από αμπελώνες στην ορεινή Κορινθία, του οποίου οι φιάλες προπωλούνται πολύ πριν εμφιαλωθούν και βγουν στην αγορά. -
Don Giovanni 2021
Ξηρός, Ερυθρός, Nebbiolo, Επιδέχεται Παλαίωση
19,70 €Το Nebbiolo είναι μία αρκετά δύσκολη ποικιλία στην καλλιέργεια και στην διαχείριση της στο οινοποιείο, γι΄ αυτό και αν και σπουδαία, δεν έχει καλλιεργηθεί πολύ εκτός των ορίων του Piemonte! Ο Γιάννης Παπαργύριου όμως, την έχει καλλιεργήσει στην ορεινή Κορινθία και δείχνει να την έχει ‘πετύχει’ φανερώνοντας κάποια από τα μεγάλα χαρακτηριστικά της.