Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 133

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κανένας - Ροζέ
    Κανένας - Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Μαυρούδι, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ροζέ κρασί με μεγάλο αρωματικό βάθος. Πολύπλοκο στη μύτη, αρκετά στιβαρό στο στόμα. Είναι ροζέ φαγητού με όμορφη διάρκεια και καλή σχέση ποιότητας-τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. ΜΜ - Ροζέ
    ΜΜ - Ροζέ 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μαντηλαριά, Μαυροτράγανο, Πιείτε το τώρα
    Ειδική Τιμή 10,03 € Κανονική τιμή 11,80 €
    Δύο εξαιρετικές ερυθρές Αιγαιοπελαγίτικες ποικιλίες, το Μαυροτράγανο και η Μανδηλαριά, συνδυάζονται πολύ όμορφα σε ένα ροζέ κρασί γεμάτο ζωντάνια και φρουτένια αρώματα. Το Σαντορινιό terroir προικίζει το κρασί με ορυκτότητα και ζωηρή οξύτητα και το φέρνει δίπλα σε πολλά διαφορετικά εδέσματα της μεσογειακής κουζίνας.
  3. Τρεις Μάγισσες Magnum
    Τρεις Μάγισσες Magnum 2020
     
    Ημίγλυκος, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    34,70 €
    3ο ροζέ κρασί σε πωλήσεις του House of Wine του 2020! Το απόλυτο ‘χαλαρό’ κρασί! Ο Χρήστος Μπαραφάκας, ενώνει το Αγιωργίτικο, το Μοσχοφίλερο και το Syrah σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό που θα αγαπηθεί από το γυναικείο φύλο και όχι μόνο. Ένα από τα καλύτερα ημίγλυκα ροζέ κρασιά, που θα αλλάξει γνώμη σε όσους βλέπουν με δυσπιστία αυτό το στιλ κρασιών.
  4. Παράγκα Flowers
    Παράγκα Flowers 2023
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Το νέο κρασί από το κτήμα Κυρ Γιάννη, ήρθε να ολοκληρώσει την value for money σειρά ‘παράγκα’ με ένα ευχάριστο και παιχνιδιάρικο ροζέ κρασί, από το χαρισματικό Ξινόμαυρο με την μικρή συνδρομή του Merlot. Το ‘flowers’ είναι η κατάλληλη λέξη για να χαρακτηρίσει το στυλ του κρασιού, που μας φέρνει στο μυαλό πικνίκ, εξοχή, φίλους γύρω από ένα τραπέζι και ανεμελιά. Είναι ελαφρύ, μυρωδάτο και ημίξηρο!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Petale de Rose
    Petale de Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Grenache Rouge, Semillon, Syrah, Ugni Blanc, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ίσως η πιο γνωστή ξένη ροζέ ετικέτα στην Ελληνική αγορά. Πρόκειται για ροδοπέταλο (pétale de rose) όνομα και πράγμα, αφού τόσο το χαρακτηριστικό αχνό χρώμα του, όσο και η αρωματικότητα του πολύπλοκου χαρμανιού ποικιλιών που το απαρτίζουν, του δίνουν μία λουλουδένια διάσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Domaine Costa Lazaridi - Ροζέ
    Domaine Costa Lazaridi - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Merlot, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ένα από τα best sellers ροζέ κρασιά του Ελληνικού αμπελώνα! Ένας ακαταμάχητος συνδυασμός όπου κυριαρχεί το Merlot και συμπληρώνεται από Αγιωργίτικο και Grenache Rouge. Πολύ απαλό ροζέ χρώμα στο στυλ της Προβηγκίας, εκρηκτική μύτη με άφθονα κόκκινα φρούτα lemongrass αλλά και γλυκές νύξεις όπως καραμέλα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Whispering Angel - Rose
    Whispering Angel - Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Mourverde, Rolle, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Μη σας ξεγελάει το αγγλικό του όνομα, που επιλέχτηκε για λόγους καθαρά εμπορικούς. To Whispering Angel είναι ένα καθαρόαιμο ροζέ από την Προβηγγία, κι αυτό αποδεικνύεται τόσο από την ποικιλιακή του σύνθεση, όσο και από το γενικότερο προφίλ του. Είναι φρέσκο και ζωντανό, με όμορφο αρωματικό χαρακτήρα που παραπέμπει σε φράουλες και αγριολούλουδα, με δυνατή οξύτητα που ξεδιψάει και φρεσκάρει. Ένα κρασί για όλες τις ώρες, που θα στολίσει το τραπέζι σας και θα ταιριάξει τέλεια με κάθε όμορφο πιάτο που θα σερβίρετε δίπλα του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. /
    Κλέφτρα Κίσσα 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Merlot, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    87%
    Απαλό, λαμπερό ροζέ χρώμα. Έντονο άρωμα με χαρακτηριστικό passion fruit και πετροκέρασο στη μύτη και στο στόμα. Φινετσάτο και δροσερό στο στόμα με ευχάριστο αρωματικό προφίλ, δροσερή οξύτητα και μακρά επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Nostos Pink
    Nostos Pink 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Garnacha, Syrah
    Το Nostos Pink του Οινοποιείου Μανουσάκη έχει χρώμα τριανταφυλλένιο. Μύτη με άρωμα καραμέλας φράουλας, γρεναδίνης και τριαντάφυλου. Γεύση απαλή με τρυφερή οξύτητα και αίσθηση γλύκας στην επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Nautilus
    Nautilus 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Syrah, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Απίστευτο value for money κρασί από το La Tour Melas, στο οποίο συναντιούνται τρεις ποικιλίες που αποδεδειγμένα δίνουν σπουδαία ροζέ κρασιά, το Αγιωργίτικο, το Grenache και το Syrah. Κρασί με πολλές αρετές όπως η φινέτσα, η φρεσκάδα και τα πολύπλοκα αρώματα και γεύσεις που θα λατρέψετε από την πρώτη στιγμή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Απλά - Ροζέ
    Απλά - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Λημνιώνα, Μαυρούδι, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    89%
    Αν και η μόδα προστάζει εξωστρεφή και παιχνιδιάρικα ροζέ κρασιά ο Νίκος Καρατζάς πάει κόντρα στο ρεύμα και δημιουργεί ένα ‘αντρικό’ ροζέ παντρεύοντας το Ξινόμαυρο τη Λημνιώνα και το Μαυρούδι. Αν δεν θεωρείτε τα ροζέ, ‘σοβαρά’ κρασιά ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε! Αν ψάχνετε ένα ‘ροζέ φαγητού’, που να μπορεί να τα βγάλει πέρα με τα περισσότερα πιάτα που θα βρεθούν στο τραπέζι, τότε το Απλά ροζέ είναι η επιλογή σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Γένεσις Ροζέ
    Γένεσις Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Gewurztraminer, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 13,2% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Ίσως η πιο ιδιαίτερη ποικιλιακή σύνθεση που μπορούμε να βρούμε σε κρασί και ένα από τα πιο value for money ροζέ κρασιά! Το αυστηρό και δροσερό Ξινομαυρο παντρεύεται με το εξωτικό Gewurtzraminer και ο συνδυασμός είναι ένα γοητευτικότατο και άκρως απολαυστικό ροζέ με άφθονο τροπικό και κόκκινο φρούτο σε φόντο λουλουδιών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  13. Άκρες - Ροζέ
    Άκρες - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    Ζυμωμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Σύντομη προζυμωτική εκχύλιση, αναστολή της μηλογαλακτικής ζύμωσης, σύντομη ωρίμανση πάνω στις φίνες οινολάσπες. Ώριμα κεράσια, φραμπουάζ, γλυκά μπαχαρικά, ροδοπέταλα, γεμάτο και πολύπλοκο στόμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Miraval Rose
    Miraval Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Λαμπερό απαλό ροδαλό χρώμα με φωτεινές ανταύγειες. Έντονα αρώματα φρέσκων φρούτων και ανοιξιάτικων λουλουδιών. Οξύτητα απαλή και δροσιστική με ιδιαίτερη μακρά επίγευση, αφήνοντας μια υποψία αλμύρας. Ένα κομψό ισορροπημένο κρασί με εντυπωσιακή φρεσκάδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Idylle d'Achinos Magnum
    Idylle d'Achinos Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Syrah, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Ειδική Τιμή 39,02 € Κανονική τιμή 45,90 €
    Όταν το Αγιωργίτικο συναντά το Syrah και το Grenache Rouge, το φρούτο έρχεται από παλαιούς αμπελώνες, η δουλειά που γίνεται στο αμπελώνα είναι σχολαστική και η φροντίδα στο οινοποιείο ζηλευτή, τότε σίγουρα μιλάμε για ένα εξαιρετικό ροζέ κρασί.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί