Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 178

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ωδή Πανός
    Ωδή Πανός 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Επιδέχεται Παλαίωση, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Δημοφιλές αφρώδες κρασί που συνδυάζει τα κομψά ανθικά αρώματα του Μοσχοφίλερου με την δροσιστική φρεσκάδα των φυσαλίδων της αφρώδους οινοποίησης. Μία ευγενική (και οικονομική) εναλλακτική της Σαμπάνιας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Ωδή Πανός Ροζέ
    Ωδή Πανός Ροζέ
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Ευχάριστο και πολύ εξωστρεφές ροζέ αφρώδες κρασί από Μοσχοφίλερο που βγάζει όλη την ακαταμάχητη γοητεία του σε αυτό το μπουκάλι. Οι παιχνιδιάρικες φυσαλίδες παρασύρουν τα ζωηρά φρουτώδη και ανθικά αρώματα και γεύσεις, ανεβάζοντας την διάθεση στα ύψη! Ιδανικό για απεριτίφ, για εορτασμούς αλλά και για να συνοδεύσει νόστιμα ορεκτικά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Ερημίτης - Ροζέ
    Ερημίτης - Ροζέ 2021
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Μαλαγουζιά, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα
    Ένα πολύ νόστιμο ροζέ κρασί με πικάντικη γεύση και ευχάριστα αρώματα κόκκινων φρούτων που προκύπτει από έναν πολύ πρωτότυπο συνδυασμό ποικιλιών, της λευκής Μαλαγουζιάς και των ερυθρών Μανδηλαριάς και Grenache Rouge. Ταιριάζει με την ίδια ευκολία τόσο στο καθημερινό όσο και στο πιο γιορτινό τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Alfega Λευκός
    Alfega Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Μαλαγουζιά, Ρομπόλα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    50%
    Με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο δημιουργούμε κρασία που εκφράζουν τα αμπελοτόπια και τις ποικιλίες σταφυλιού που τα γέννησαν. Οι ποικιλίες Sauvigon Blanc, Ρομπόλα και Μαλαγουζιά, από τα αμπελοτόπια του Κτήματος Χατζημιχάλη στην Κοιλάδα Αταλάντης, δίνουν αυτό το εκφραστικό κρασί, χαρίζοντάς του αρωματική ένταση, φρεσκάδα και γευστική ισορροπία. Απολαύστε το με πιάτα της ελληνικής και διεθνούς κουζίνας τα τέσσερα πρώτα χρόνια της ζωής του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Aristocracy
    Αμπελώνας Παπαϊωάννου - Aristocracy 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Sauvignon Blanc, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ζωηρό λευκό κρασί με πράσινα αρώματα εσπεριδοειδών και λεμονανθών και όμορφη οξύτητα. Ένα μοναδικό blend Sauvignon Blanc με το εξωτικό Gewurztraminer που έχει τη δική του φιλοσοφία και μεγαλώνει το fan club του κτήματος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  6. Στροφιλία Γης "Διαδρομές"
    Στροφιλία Γης "Διαδρομές" 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    100%
    Η Μαλαγουζιά εκφράζεται πολύ όμορφα στον Αττικό αμπελώνα και το αποδεικνύει αυτή η εξωτική ‘διαδρομή’ της Στροφιλιάς. Η άριστη πρώτη ύλη από τους ιδιόκτητους αμπελώνες στην Ανάβυσσο, η προσεκτική οινοποίηση αλλά και η ωρίμαση σε βαρέλια ακακίας που περνάει ένα μέρος του κρασιού, οδηγούν σε μία γοητευτική και μοντέρνα έκφραση της ποικιλίας που κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Οδίτης
    Οδίτης 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το Αγιωργίτικο είναι αποδεδειγμένο ότι δίνει ακαταμάχητα ροζέ κρασιά! Όταν δε, προέρχεται από ορεινούς αμπελώνες στην ορεινή Κορινθία και φέρει την υπογραφή της Στροφιλιάς, τότε μιλάμε σίγουρα για ένα ροζέ που κλέβει την παράσταση. Δροσερό, ξεμυαλιστικό αλλά ταυτόχρονα και κομψό ροζέ που ‘ταξιδεύει΄.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Cherub Rose
    Montes Cherub 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah
    Βαθμολογία:
    90%
    Ειδική Τιμή 14,11 € Κανονική τιμή 16,60 €
    Όμορφο Χιλιανό ροζέ από Syrah που κερδίζει από την πρώτη γουλιά. Ζωντανό και ευχάριστο, με γλυκά αρώματα φρέσκων φρούτων, δροσιστική οξύτητα και κάποια υποψία τανινών, είναι ροζέ ποτηριού, τυριού, μεζέ, αλλά και καλοκαιρινής κρεατοφαγίας.
  9. Ocean Θραψαθήρι
    Ocean Θραψαθήρι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Θραψαθήρι, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Είναι γνωστό ότι η Κρήτη κρύβει πολλούς οινικούς θησαυρούς! Αυτή η σπάνια έκφραση της ποικιλίας Θραψαθήρι μας κάνει να μιλάμε για ένα ακόμα κρητικό σταφύλι που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Με αυτό το πλούσιο, λιπαρό και εξωτικό κρασί η Ιδαία Οινοποιητική φέρνει στο ποτήρι μας ένα ακόμα διαμαντάκι με μοναδικό χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Cordon Negro
    Cordon Negro
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Parellada, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ευχάριστο αφρώδες κρασί από γηγενείς Ισπανικές ποικιλίες, οινοποιημένες με την παραδοσιακή μέθοδο της Σαμπάνιας. Έχει λεπτά, τυπικά αρώματα και καλό αφρισμό που ξεδιψάει και δροσίζει τέλεια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Ορειβάτης - Ερυθρός
    Ορειβάτης - Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    90%
    Μία από τις ελάχιστες εκφράσεις του Pinot Noir στον ελληνικό αμπελώνα, με άφθονο φρούτο, αισθητή οξύτητα και μεταξένιες τανίνες. Η Βασιλική Ακριώτου παίρνει φρούτο από ορεινούς αμπελώνες στην Αιγιαλεία και δημιουργεί ένα πολύ ωραίο και πολύπλευρο κρασί που φέρει όλη την γοητεία αυτού του σπουδαίου σταφυλιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Κτήμα Σεμέλη Νεμέα Reserve
    Κτήμα Σεμέλη Νεμέα Reserve 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Όμορφο ερυθρό κρασί από τη Νεμέα, που ξεδιπλώνει γενναιόδωρα τον αρωματικό του χαρακτήρα και την πλούσια δομή του. Πικάντικο, πληθωρικό και σωστά τανικό, προορίζεται για αξέχαστα κρεατοφαγικά γεύματα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Τέχνη Αλυπίας - Λευκός
    Τέχνη Αλυπίας - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Δύο κορυφαίες ποικιλίες το Sauvignon Blanc και το Ασύρτικο φτιάχνουν ένα κρασί δροσιστικό, ευχάριστο με πολύ όμορφη οξύτητα. Πίνεται όλες τις ώρες και ταιριάζει υπέροχα με την νησιώτικη κουζίνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  14. Φεγγίτες - Λευκός
    Φεγγίτες - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Κομψό λευκό κρασί που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την δυναμική των ποικιλιών του χαρμανιού του. Είναι ισορροπημένο και διακριτικό σε μύτη και στόμα, με ευχάριστα καλοκαιρινά αρώματα και πολύ καλή οξύτητα, και τελειώνει όμορφα με μακρά και λεπτή επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Thyrsus - Λευκός
    Thyrsus - Λευκός 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Μαλαγουζιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Πρωτότυπο, αρωματικό και στρογγυλό στο στόμα χαρμάνι Μαλαγουζιάς και Viognier. Ο Μπάκης Τσάλκος δίνει απόλυτη ελευθερία στο υιό Αλέξανδρο να δημιουργήσει και εκείνος μας εκπλήσσει με αυτό το ασυνήθιστο πάντρεμα. Το Thyrsus είναι συναρπαστικό στη μύτη, ολοκληρωμένο στο στόμα και αποδεικνύει ότι και αν ο παλιός είναι αλλιώς, ο νέος πάντα είναι ωραίος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί