Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 111

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Dafnios Λευκός
    Dafnios Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Κίτρινο στα όρια του χρυσού, ενώ η μύτη είναι πλήρως εξελιγμένη αρωματικά, με ώριμο φρουτώδη χαρακτήρα που θυμίζει μαρμελάδα λεμόνι, περγαμόντο και τροπικές νύξεις mango. Σε δεύτερο πλάνο προβάλλουν αρκετές βοτανικές νύξεις που φέρνουν στο μυαλό χαμομήλι, τσάι και ίσως κάποια άνθη γιασεμιού και φυτικότητα. Ξηρό στο στόμα, με την οξύτητα να ισορροπεί ιδανικά τη λιπαρότητα και το πάχος του κρασιού και την επίγευση να εντυπωσιάζει με την διάρκεια της και την πλούσια αίσθηση που αφήνει στο στόμα. Ένα πραγματικός οινικός θησαυρός με κορυφαία σχέση ποιότητας τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Κτήμα Δρυόπη - Ροζέ
    Κτήμα Δρυόπη - Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Λαμπερό ροζέ χρώμα, ζωηρά αρώματα, με τα τυπικά φθινοπωρινά φρουτώδη αρώματα της ποικιλίας και με όμορφη αίσθηση στο στόμα, δίνει χρώμα στο τραπέζι συντροφεύοντας νόστιμους κρεατοφαγικούς μεζέδες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Pinot Grigio Cantina di Negrar
    Pinot Grigio Cantina di Negrar 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Pinot Gris/Pinot Grigio, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Εξαιρετικό και άκρως γευστικό Pinot Grigio που αποκαλύπτει το μεγαλείο μίας ποικιλίας της οποίας η απλότητα και η νοστιμιά είναι το εισιτήριο για να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών. Η προσεκτική συγκομιδή με το χέρι εξασφαλίζει έναν πρώτης ποιότητας καρπό. Το κρασί κατά την οινοποίηση θα παραμείνει στις οινολάσπες του για έξι μήνες με αποτέλεσμα να διαμορφώσει μια πιο λιπαρή γουλιά. Ιδανική επιλογή για απεριτίφ αλλά και εξαιρετικά φιλικό για γευστικούς συνδυασμούς όπως σαλάτες και comfort λεμονάτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Μεγα Σπήλαιο Cuvee III - Λευκό
    Μεγα Σπήλαιο Cuvee III - Λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά
    Βαθμολογία:
    77%
    Ειδική Τιμή 9,61 € Κανονική τιμή 11,30 €
    Δύο σπουδαίες ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα συνδυάζονται με το πιο δημοφιλές διεθνές λευκό σταφύλι σε ένα ιδιαίτερα απολαυστικό κρασί. H Μαλαγουζιά και το Ασύρτικο ζυμώνουν σε μικρές δεξαμενές και ωριμάζουν για τρεις μήνες με τις οινολάσπες, ενώ το Chardonnay ζύμωσε σε βαρέλια 300 lt όπου και ωρίμασε για 4 μήνες αποκτώντας πλούσιο και λιπαρό χαρακτήρα. Τα αμπέλια που βρίσκονται στις πανέμορφες πλαγιές της Αιγιαλείας σε υψηλό υψόμετρο προικίζουν το κρασί με δροσερή οξύτητα και εκφραστικά αρώματα.
  5. Αμπελώνας Παπαϊωάννου - Ροζέ Αγιωργίτικο
    Αμπελώνας Παπαϊωάννου - Ροζέ Αγιωργίτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ευχάριστο ροζέ από Αγιωργίτικο, φτιαγμένο για να συνοδεύει μεζέδες και ελαφριά κρεατικά. Δροσερό, με τυπικά φρουτώδη αρώματα, όμορφη οξύτητα και μία υπόνοια τανινών που είναι πολύτιμη στον συνδυασμό με το κρέας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  6. Μπουτάρης - Αγιωργίτικο
    Μπουτάρης - Αγιωργίτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    Πολύ καλή έκφραση της τυπικής Νεμέας για το καθημερινό τραπέζι: Όμορφο, ρουμπινί χρώμα, πλούσια αρώματα τυπικά του Αγιωργίτικου, ευχάριστη και φρουτώδης επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  7. Κυδωνίτσα Ζαχαριά
    Κυδωνίτσα Ζαχαριά 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    81%
    Η Κυδωνίτσα, μία σπάνια ποικιλία της Πελοποννήσου, εξελίσσεται σε ένα εξαιρετικό σταφύλι δίνοντας νόστιμα και δροσερά κρασιά με μεσογειακό προφίλ. Το αποδεικνύει και αυτό το κρασί που προέρχεται από τους ιδιόκτητους αμπελώνες της οικογένειας Ζαχαριά στην Νεμέα, στο οποίο γευόμαστε όλα τα υπέροχα χαρακτηριστικά της ποικιλίας. Η σχέση τιμής ποιότητας είναι πολύ καλή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Μπουτάρης - Νάουσσα
    Μπουτάρης - Νάουσσα 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ειδική Τιμή 9,78 € Κανονική τιμή 11,50 €
    Η Νάουσσα Μπουτάρη είναι κρασί για το κελάρι ή για το τραπέζι. Όπως και να επιλέξει να την μεταχειριστεί κανείς, είναι κρασί που υπηρετεί πιστά την ποικιλία και την καταγωγή του, και βγάζει ασπροπρόσωπο αυτόν που την αγοράσει για να την χαρίσει, να την παλαιώσει, ή να την ανοίξει. Ανάμεσα στα 100 κορυφαία κρασιά του κόσμου στην ετήσια αξιολόγηση του Wine Spectator!
  9. Amore di Amanti Prosecco DOCG
    Amore di Amanti Prosecco DOCG
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Glera, Πιείτε το τώρα
    Ελαφρύ και δροσιστικό Ιταλικό αφρώδες με εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας. Ευχάριστα αρώματα γεμάτα φρεσκάδα, χαμηλό αλκοόλ και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες σε ένα άκρως εξωστρεφές κρασί ιδανικό για απεριτίφ σε όλες τις περιστάσεις. Από ένα τρυφερό τετ α τετ μέχρι ένα πάρτι με πολύ κόσμο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Laura Nera
    Laura Nera 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    77%
    Ειδική Τιμή 8,93 € Κανονική τιμή 10,50 €
    Η Μαυροδάφνη εξελίσσεται σε σπουδαία και πολυδυναμική ποικιλία. Εκτός από τα γλυκά κρασιά την έχουμε δει σε πλούσια και με δυναμικό παλαίωσης ερυθρά, σε χαρμάνια, σε ροζέ κρασιά! Τώρα την βλέπουμε και σε μία φρέσκια, δροσερή και φρουτένια εκδοχή, που δεν αφήνει πολλά περιθώρια αντίστασης. Είναι από τα κόκκινα που τα δροσίζουμε ελαφρώς και τα πίνουμε πολύ ευχάριστα μέσα στο κατακαλόκαιρο συνοδεύοντας ακόμα και πιάτα βασισμένα στα ψάρια. Η Σωσσάνα και ο Λουκάς Κατσικώστας ποντάρουν στα κρασιά ‘δεξαμενής’ όχι μόνο όταν πρόκειται για λευκά αλλά και για τα κόκκινα και από ότι φαίνεται από αυτό την Μαυροδάφνη κάνουν πολύ καλά!
  11. Μυλοπόταμος - Λευκός
    Μυλοπόταμος - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μοσχάτο Αλεξάνδρειας, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    ‘Αιθέρια’ συνύπαρξη Μοσχάτου Αλεξανδρείας και Ασύρτικο, από τους βιολογικής καλλιέργειας αμπελώνες του Μυλοπόταμου, στο Άγιο Όρος. Το Μοσχάτο διατηρεί και σε αυτή τη γωνιά της ιερής γης την αρωματική του ‘σφραγίδα’, το Ασύρτικο με προσεκτικές στρεμματικές αποδόσεις δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα και το χαρμάνι τους γοητεύει με τον ελαφρύ, ελκυστικό, easy to drink, χαρακτήρα που διαθέτει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  12. Σαββατιανό Α.Φράγκου
    Σαββατιανό Α.Φράγκου 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Το Σαββατιανό, η ταπεινή ποικιλία της Αττικής, η βάση της ρετσίνας, φθάνει εδώ σε νέα, πρωτόγνωρα επίπεδα. Σε αντίθεση με τις κλασσικές και πολύ μεγάλες στρεμματικές αποδόσεις του Σαββατιανού, η Αναστασία Φράγκου χρησιμοποιεί σταφύλια από αμπέλια με στρεμματικές αποδόσεις πολύ μικρές, που σε συνδυασμό με μια θαυμάσια οινοποίηση δίνουν εντυπωσιακά αρώματα. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για θαλασσινά και ψητά ψάρια, ενώ συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες και ζυμαρικά. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ο συνδυασμός του με πολλά μαγειρευτά της ελληνικής κουζίνας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Gancia Moscato d'Asti
    Gancia Moscato d'Asti
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Το Gancia Moscato d’Asti είναι ένας ημίγλυκος, ημιαφρώδης οίνος, προερχόμενος από ποικιλίες 100% Moscato Bianco σταφυλιών τα οποία καλλιεργούνται στην καρδιά των λόφων “Langhe” και “Monferatto” στο Canelli της Ιταλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Πέρασμα
    Πέρασμα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    70%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Εκπληκτικό Σαββατιανό που ξαφνιάζει με την φρεσκάδα και τα ζωηρά αρώματα που μας θυμίζουν κρασιά από ψυχρά κλίματα, παρόλο που καλλιεργείται στο ζεστό κλίμα του Αττικού αμπελώνα. Η επιλεγμένοι αμπελώνες ηλικίας 30-50 ετών, οι χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις και η λεπτομερής οινοποίηση οδηγούν σε ένα ιδιαίτερα νόστιμο λευκό κρασί που μπορεί να στολίσει τόσο το καθημερινό όσο και ένα γιορτινό τραπέζι. Είναι απολαυστικό τώρα όμως είναι από τα λευκά κρασιά που θα μπορούσαν να εξελιχθούν όμορφα για 2-3 χρόνια στην φιάλη. Η σχέση τιμής ποιότητας είναι παραπάνω από εξαιρετική!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Dafnios Ροζέ
    Dafnios Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Βιδιανό, Λιάτικο, Πιείτε το τώρα, 13,5% alc.
    Οι ποικιλίες- καμάρια του κρητικού αμπελώνα Λιάτικο και Βιδιανό παντρεύονται με μαεστρία από το αγαπημένο Οινοποιείο Δουλουφάκη. Το αποτέλεσμα η ροζέ ετικέτα της τριλογίας του Δάφνιου, του δημοφιλέστερου value for money ελληνικού κρασιού. Φρουτώδες, πληθωρικό και απολαυστικό θα γίνει η επόμενη ροζέ εμμονή σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί