Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 153

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Orange DR-Debina Respect
    Orange DR-Debina Respect 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Ντεμπίνα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Ειδική Τιμή 11,14 € Κανονική τιμή 13,10 €
    Στην Ζοίνος δημιουργούν ένα κρασί με ‘σεβασμό΄ στην παράδοση και στην Ντεμπίνα του χθες που ήταν ένα κρασί πορτοκαλί. Εδώ όμως συνδυάζοντας τις παραδοσιακές τεχνικές, όπου το κρασί ζύμωνε με τις φλούδες και τις γηγενείς ζύμες, με την μοντέρνα οινοποίηση έχουμε ένα ιδιαίτερο κρασί που θα διευρύνει τους γευστικούς μας ορίζοντες. Ένα ΠΟΠ orange κρασί που παράγεται με ελάχιστες παρεμβάσεις και κυριολεκτικά αξίζει τον σεβασμό μας.
  2. Κόκκινο Φιλί
    Κόκκινο Φιλί 2022
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Merlot, Μοσχάτο Αλεξάνδρειας, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Ένα ευχάριστο και εξωστρεφές ροζέ ημίξηρο κρασί όπου συνδυάζεται το ερυθρό Merlot με το λευκό Μοσχάτο Αλεξανδρείας. Είναι ιδανικό για πάρτι, για την παραλία αλλά και για να συνοδεύει ελαφριά γλυκά, φρουτοσαλάτες και πικάντικα finger food.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Χρυσάμπελο Λευκό
    Χρυσάμπελο Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Πλούσιο και εκφραστικό βαρελάτο λευκό από Chardonnay που θα ικανοποιήσει τους φαν του συγκεκριμένου τύπου κρασιού. Είναι πληθωρικό αρωματικά, παχύ και γενναιόδωρο στο στόμα, με σωστή οξύτητα και καλή διάρκεια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  4. Κτήμα Δρυόπη - Ροζέ
    Κτήμα Δρυόπη - Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Λαμπερό ροζέ χρώμα, ζωηρά αρώματα, με τα τυπικά φθινοπωρινά φρουτώδη αρώματα της ποικιλίας και με όμορφη αίσθηση στο στόμα, δίνει χρώμα στο τραπέζι συντροφεύοντας νόστιμους κρεατοφαγικούς μεζέδες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Κυδωνίτσα Αγιωργίτικο
    Κυδωνίτσα Αγιωργίτικο 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα
    Ένα πρωτότυπο χαρμάνι της Κυδωνίτσας και του Αγιωργίτιικου που σφύζει από ευχάριστα αρώματα λευκών και κόκκινων φρούτων με νόστιμη γεύση και δροσιά. Είναι το ιδανικό κρασί τόσο για το καθημερινό όσο και το πιο εκλεκτό τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Μεγα Σπήλαιο Cuvee III - Λευκό
    Μεγα Σπήλαιο Cuvee III - Λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά
    Βαθμολογία:
    77%
    Ειδική Τιμή 9,61 € Κανονική τιμή 11,30 €
    Δύο σπουδαίες ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα συνδυάζονται με το πιο δημοφιλές διεθνές λευκό σταφύλι σε ένα ιδιαίτερα απολαυστικό κρασί. H Μαλαγουζιά και το Ασύρτικο ζυμώνουν σε μικρές δεξαμενές και ωριμάζουν για τρεις μήνες με τις οινολάσπες, ενώ το Chardonnay ζύμωσε σε βαρέλια 300 lt όπου και ωρίμασε για 4 μήνες αποκτώντας πλούσιο και λιπαρό χαρακτήρα. Τα αμπέλια που βρίσκονται στις πανέμορφες πλαγιές της Αιγιαλείας σε υψηλό υψόμετρο προικίζουν το κρασί με δροσερή οξύτητα και εκφραστικά αρώματα.
  7. Gemma di Luna Prosecco
    Gemma di Luna Prosecco
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Glera, Πιείτε το τώρα, 10.50% alc.
    Ειδική Τιμή 10,88 € Κανονική τιμή 12,80 €
    Φινετσάτο και δροσιστικό prosecco με εκπληκτική σχέση ποιότητας, τιμής κι εμφάνισης. Ευχάριστα αρώματα γεμάτα φρεσκάδα, χαμηλό αλκοόλ και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες σε ένα ισορροπημένα εξωστρεφές κι απολαυστικό κρασί, σωστό στολίδι! Συνδυάστε το κυρίως ως απεριτίφ ή με ελαφριά κουζίνα με όλες τις περιστάσεις κι αναβαθμίστε εορταστικά τις στιγμές σας.
  8. Ταχτάς
    Ταχτάς 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ταχτάς, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Η Κρήτη είναι ανεξάντλητη πηγή σπάνιων ποικιλιών και η νέα ανακάλυψη είναι ο Ταχτάς, ένα λευκό σταφύλι που δείχνει να έχει πολλές δυνατότητες όπως αποδεικνύει αυτή η σπάνια εμφιάλωση που υπογράφει ο Νίκος Δουλουφάκης. Ώριμα φρουτώδη αρώματα, λουλούδια και στρογγυλή γεύση σε ένα κρασί που αφοπλίζει από την πρώτη κιόλας γουλιά και είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε καινούριες γαστρονομικές περιπέτειες
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Deus
    Deus
     
    Ημίγλυκος, Ημιαφρώδης, Λευκός, Μοσχάτο Ρίου, 8% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Ένα ημίγλυκο και ημιαφρώδες λευκό κρασί από Μοσχάτο Ρίου, μία ιδιαίτερα αρωματική ποικιλία που έχει προικίσει το κρασί με άφθονα αρώματα φρούτων και λουλουδιών. Το χαμηλό αλκοόλ και ευχάριστη γλυκύτητα υπόσχονται να μην αφήσουν κανένα ασυγκίνητο. Μπορεί να καταναλωθεί ως επιδόρπιο μόνο του, να συνοδεύσει φρουτοσαλάτες ή ελαφριά γλυκά κρεμώδη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Μπουτάρης - Αγιωργίτικο
    Μπουτάρης - Αγιωργίτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    Πολύ καλή έκφραση της τυπικής Νεμέας για το καθημερινό τραπέζι: Όμορφο, ρουμπινί χρώμα, πλούσια αρώματα τυπικά του Αγιωργίτικου, ευχάριστη και φρουτώδης επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  11. Μπουτάρης - Νάουσσα
    Μπουτάρης - Νάουσσα 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ειδική Τιμή 9,78 € Κανονική τιμή 11,50 €
    Η Νάουσσα Μπουτάρη είναι κρασί για το κελάρι ή για το τραπέζι. Όπως και να επιλέξει να την μεταχειριστεί κανείς, είναι κρασί που υπηρετεί πιστά την ποικιλία και την καταγωγή του, και βγάζει ασπροπρόσωπο αυτόν που την αγοράσει για να την χαρίσει, να την παλαιώσει, ή να την ανοίξει. Ανάμεσα στα 100 κορυφαία κρασιά του κόσμου στην ετήσια αξιολόγηση του Wine Spectator!
  12. Synastry Chardonnay OAK
    Synastry Chardonnay OAK 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    90%
    To δημοφιλές Chardonnay σε μία δροσερή, φρουτένια και όμορφα βαρελάτη έκφραση από την Νεμέα με φανταστική σχέση τιμής ποιότητας. Ζουμερή γεύση, λιπαρότητα και διακριτικά στοιχεία δρυός σε ένα κρασί που μπορεί να σταθεί με την ίδια ευκολία τόσο στο καθημερινό τραπέζι όσο και στην πιο ‘special’ περίσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  13. Maison Castel Cuvee Rose Ice
    Maison Castel Cuvee Rose Ice
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Ροζέ, Πιείτε το τώρα
    Μοντέρνο ροζέ αφρώδες κρασί που πίνεται σκέτο σαν απεριτίφ αλλά είναι εξαιρετική βάση και για ευφάνταστα κοκτέιλ! Μπορεί να λέμε ότι δεν βάζουμε πάγο στο κρασί μας, όμως αυτό εδώ είναι φτιαγμένο για να το απολαύσουμε με λίγο πάγο και να μας δροσίσει ακόμα περισσότερο με την ανάλαφρη γεύση του και την ζωηρή του οξύτητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Moscato D’Asti Casarito
    Moscato D’Asti Casarito 2022
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 5% alc.
    Ένα DOCG αφρώδες που θα αποτελέσει την πιο ιδανική επιλογή σας για απεριτίφ. Το λευκό Μοσχάτο χαρίζει λεπτά αρώματα λευκών λουλουδιών και φρούτων όπως το ροδάκινο και το βερίκοκο. Ένα κρασί ισορροπημένα γλυκό με δροσερή οξύτητα και επίμονη επίγευση. Με μόλις 5% vol θα πιείτε κι ένα ποτήρι παραπάνω.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Maison Castel Cuvee Blanche Ice
    Maison Castel Cuvee Blanche Ice
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα
    Μοντέρνο λευκό αφρώδες κρασί που πίνεται σκέτο ως απεριτίφ αλλά είναι εξαιρετική βάση για ευφάνταστα κοκτέιλ και υπέροχη συνοδεία για ‘λευκά’ επιδόρπια! Φτιαγμένο για να το απολαύσουμε με λίγο πάγο και να μας δροσίσει ακόμα περισσότερο με την ανάλαφρη γεύση του και την ζωηρή του οξύτητα. Ο τέλειος συνδυασμός φρεσκάδας και την λεπτότητας στον τον ουρανίσκο μας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί