Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 199

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Φεγγίτες - Λευκός
    Φεγγίτες - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Κομψό λευκό κρασί που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την δυναμική των ποικιλιών του χαρμανιού του. Είναι ισορροπημένο και διακριτικό σε μύτη και στόμα, με ευχάριστα καλοκαιρινά αρώματα και πολύ καλή οξύτητα, και τελειώνει όμορφα με μακρά και λεπτή επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Aetheria
    Aetheria 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    43%
    Μία νέα δροσερή πρόταση από την Σεμέλη, που μας έχει συνηθίσει σε ευχάριστα και 'αιθέρια' κρασιά. Εδώ συνδυάζονται αριστοτεχνικά τα χαρίσματα της Μαλαγουζιάς και του Chardonnay. Ο καρπός προέρχεται από τους πανέμορφους αμπελώνες της Ορεινής Αιγιαλείας σε υψόμετρο 900 μέτρων, χαρίζοντας απλόχερα αρώματα και οξύτητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Τέχνη Αλυπίας - Λευκός
    Τέχνη Αλυπίας - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Δύο κορυφαίες ποικιλίες το Sauvignon Blanc και το Ασύρτικο φτιάχνουν ένα κρασί δροσιστικό, ευχάριστο με πολύ όμορφη οξύτητα. Πίνεται όλες τις ώρες και ταιριάζει υπέροχα με την νησιώτικη κουζίνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  4. Τινακτορώγος
    Τινακτορώγος 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Τινακτορώγος, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Μια γηγενής ποικιλία που συναντάται στην περιοχή της Ηλείας με περίεργο όνομα όσο και περίεργο χαρακτήρα. Λέγεται Τινακτορώγος γιατί τινάζει ένα μέρος από τα άνθη του τη περίοδο της ανθοφορίας ελαττώνοντας σημαντικά τις αποδόσεις του, δίνοντας όμως ταυτόχρονα ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και πολύ σπάνιο λευκό κρασί. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό της Πελοποννήσου που αξίζει να δοκιμάσετε.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Thyrsus - Λευκός
    Thyrsus - Λευκός 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Μαλαγουζιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Πρωτότυπο, αρωματικό και στρογγυλό στο στόμα χαρμάνι Μαλαγουζιάς και Viognier. Ο Μπάκης Τσάλκος δίνει απόλυτη ελευθερία στο υιό Αλέξανδρο να δημιουργήσει και εκείνος μας εκπλήσσει με αυτό το ασυνήθιστο πάντρεμα. Το Thyrsus είναι συναρπαστικό στη μύτη, ολοκληρωμένο στο στόμα και αποδεικνύει ότι και αν ο παλιός είναι αλλιώς, ο νέος πάντα είναι ωραίος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Oinocence
    Oinocence 2022
     
    Ημίγλυκος, Ήπιος, Ροζέ, Αυγουστιάτης, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Το χρώμα του είναι λαμπερό ροδί. Το άρωμα του είναι ιδιαίτερα εξωστρεφές με φρέσκες φράουλες, βύσσινα, φλούδες εσπεριδοειδών, βούτυρο και κανέλα. Στην γεύση του ξεχωρίζει η γλύκα, με μία δροσερή οξύτητα που φέρνει ισορροπία και τα φρουτώδη στοιχεία να παίρνουν πιο γλυκιά μορφή και να θυμίζουν μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Edenia Fuxia
    Edenia Fuxia 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Λημνιώνα, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    H Λημνιώνα και το Syrah συνδυάζονται πολύ όμορφα σε ένα πλούσιο ροζέ κρασί με αρώματα σκούρων φρούτων και απαλές τανίνες. Ένα γαστρονομικό πολύπλευρο ροζέ, με μοντέρνα εμφάνιση που μπορεί να σταθεί δίπλα σε σύνθετα πιάτα από τις κουζίνες όλου του κόσμου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Φεγγίτες - Ροζέ
    Φεγγίτες - Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Grenache Rouge, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Οι Ροζέ Φεγγίτες είναι ένα πικάντικο και διαφορετικό ροζέ κρασί που ξεχωρίζει από τα περισσότερα της κατηγορίας του. Με νότες λουλουδιών και μπαχαρικών σε μύτη και στόμα και πολύ σωστή οξύτητα, μας δίνει άπειρες δυνατότητες συνδυασμών με μεζεδάκια και φαγητό στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Blanc de Gris
    Blanc de Gris 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Μια διαφορετική άποψη για το Μοσχοφίλερο δίνει ο Γιάννης Τσέλεπος με το Blanc de Gris, το οποίο μετά από οχτάωρη παραμονή με τις φλούδες αποκτά ξεκάθαρες ροζέ ανταύγειες, συναρπαστικά αρώματα στη μύτη και αφού «ξεχαστεί» για ένα περίπου τρίμηνο σε δρύινο βαρέλι αποκτάει όγκο στο στόμα χωρίς να χάνει ίχνος από την ποικιλιακή έκφραση του φρούτου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. /
    Pinot Grigio Santa Margherita 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Pinot Gris/Pinot Grigio, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    85%
    Η ποικιλία που κατέκτησε ολόκληρο τον πλανήτη χάρη στη μοναδική ικανότητα των Ιταλών να προωθούν κάθε προϊόν τους με μοναδικό τρόπο. Από τις απολήξεις των Άλπεων στην περιοχή Alto Adige της Βόρειας Ιταλίας, το Pinot Grigio της Santa Margherita είναι ένα τραγανό, ελαφρύ, κομψό κρασί και ένα από τα πιο γνωστά ιταλικά brands που ανεβάζουν το προφίλ της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Dianthos
    Dianthos 2023
     
    Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    Όσοι δεν έχετε πειστεί ακόμα ότι το Ξινόμαυρο εκτός από τα ερυθρά δίνει και σπουδαία ροζέ κρασιά πρέπει να δοκιμάσετε το ‘Δίανθος’, που φέρει την υπογραφή της οινοποιίας Μπουτάρη, μίας εταιρείας που έχει ταυτίσει το όνομα της με την Νάουσα και την σπουδαιότερη ερυθρή ποικιλία της Βόρειας Ελλάδας. Ο μύθος λέει ότι ο δίανθος είναι το λουλούδι που δημιούργησε ο Δίας γιατί ζήλευε τον κρίνο, το λουλούδι της Ήρας. Κομψό, ζωηρό αλλά και μοντέρνο, το λουλούδι του Μπουτάρη πια, μας χαρίζει ατελείωτες στιγμές απόλαυσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Μοσχοφίλερο Boutari Naturally
    Μοσχοφίλερο Boutari Naturally 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Από την σειρά των κρασιών χωρίς θειώδες της Μπουτάρης, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα Μοσχοφίλερο από την Μαντινεία. Επιλέγονται σταφύλια από παλαιά κλίματα του ιδιόκτητου αμπελώνα, η οινοποίηση πραγματοποιείται χωρίς την προσθήκη θειώθους και το κρασί ωριμάζει για 6 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Μία πολύ όμορφη έκφραση του Μοσχοφίλερου που γοητεύει με την εξωστρέφεια και την ωριμότητα του φρούτου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. ΑΕΝΑΟΝ Merlot
    ΑΕΝΑΟΝ Merlot 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    Ένα από τα πολύ καλά και δημοφιλή Ελληνικά Merlot, βαθύ, πολύπλοκο και βελούδινο. Φρέσκα αρώματα σκουρόχρωμων φρούτων, μαλακές και ευχάριστες τανίνες και μεγάλη διάρκεια χαρακτηρίσουν ένα εξαιρετικό Ελληνικό ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  14. Μπουτάρης - Sauvignon Blanc
    Μπουτάρης - Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc
    H ποικιλία Sauvignon Blanc έχει εγκλιματιστεί στο ελληνικό περιβάλλον με τη φροντίδα, τη γνώση και την εμπειρία των αμπελουργών μας. Στα ορεινά της Μακεδονικής γης, σε υψόμετρο άνω των 600 μέτρων ευνοείται από το ηπειρωτικό κλίμα, ωριμάζει αργά και δίνει σταφύλια με έντονα αρώματα, πλούσια σε γευστικά συστατικά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Συμεωνίδης Merlot
    Συμεωνίδης Merlot 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    Ένα ευγενές και ευκολόπιοτο ερυθρό από την Οινοποιία Συμεωνίδη. Τυπικά αρωματικό, βελούδινο στο στόμα και με όμορφη διάρκεια, ο Ηδύπνοος Merlot είναι ένα ευχάριστο ερυθρό κρασί για όλα τα γούστα και όλες τις ώρες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί