Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 198

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Sun Rose
    Sun Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αυγουστιάτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    81%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Καθαρό απαλό, στο χρώμα της κρεμμυδόφλουδας, διακριτικό κόκκινο φρούτο στη μύτη να φέρνει στο μυαλό κόκκινο κεράσι, βοτανικός χαρακτήρας και ανθικές νύξεις. Στο στόμα είναι ξηρό με ήπια οξύτητα, με αρκετό φρούτο και δροσιστικό ελαφρύ χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Domaine Jean-Louis Chave Selection Cotes du Rhone Mon Coeur
    Domaine Jean-Louis Chave Selection Cotes du Rhone Mon Coeur 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache, Mourverde, Syrah, Πιείτε το τώρα
    Το κορυφαίο κτήμα Jean Louis Chave εμφιαλώνει την 'καρδιά' του για μία ετικέτα Cotes du Rhone δημιουργώντας ένα κρασί έτοιμο να το απολαύσουμε στη νεότητα του. Έμφαση στο φρέσκο μαύρο φρούτο από τις ποικιλίες του Ροδανού, Syrah, Grenache και Mourvèdre με ελαφριές πινελιές από τα μπαχαρικά της δρυός. Ιδανικό για αυτούς που ψάχνουν πλούτο φρούτου αλλά με έτοιμες, μαλακές τανίνες, ήπια και ζουμερή οξύτητα, σε μία τέλεια σχέση ποιότητας τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Novita
    Novita 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Γουστολίδι, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Κάθε προσπάθεια για διάσωση και διάδοση των αυτοχθόνων ποικιλιών θα πρέπει σίγουρα να αποτελεί είδηση. Ευτυχώς η σπάνια ποικιλία Γουστολίδι των Ιόνιων νήσων βρέθηκε στα χέρια του κτήματος Γράμψα το οποίο προσπαθεί να αναβιώσει τη σπουδαία ιστορία του. Ανθικό, λεμονάτο, ώριμο και ισορροπημένο στο στόμα, ένα κρασί που αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. ROYAL TOKAJI Dry Furmint
    ROYAL TOKAJI Dry Furmint 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    90%
    17,00 €
    Εκρηκτικό λευκό ξηρό με λεμονάτη οξύτητα, ορυκτά αρώματα και κρεμώδη χαρακτήρα. Για φίλους των Γερμανικών Riesling και του Chablis.
  5. Delear
    Delear 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    To δίδυμο Syrah - Greneche Rouge είναι υπεύθυνο για κάποια από τα πιο γοητευτικά κρασιά του πλανήτη! Ένα από αυτά είναι και το Δέλεαρ από την Σεμέλη που διακρίνεται ταυτόχρονα για την φινέτσα του και τον εξωστρεφή χαρακτήρα του. “Δελεαστικά΄ αρώματα και γεύσεις καλοκαιρινών φρούτων αλλά και λουλουδιών που δεν αφήνουν περιθώρια αντίστασης. Απολαύστε το με φαγητό ή μόνο του σαν απεριτίφ!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Aetheria
    Aetheria 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    43%
    Μία νέα δροσερή πρόταση από την Σεμέλη, που μας έχει συνηθίσει σε ευχάριστα και 'αιθέρια' κρασιά. Εδώ συνδυάζονται αριστοτεχνικά τα χαρίσματα της Μαλαγουζιάς και του Chardonnay. Ο καρπός προέρχεται από τους πανέμορφους αμπελώνες της Ορεινής Αιγιαλείας σε υψόμετρο 900 μέτρων, χαρίζοντας απλόχερα αρώματα και οξύτητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Τέχνη Αλυπίας - Λευκός
    Τέχνη Αλυπίας - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Δύο κορυφαίες ποικιλίες το Sauvignon Blanc και το Ασύρτικο φτιάχνουν ένα κρασί δροσιστικό, ευχάριστο με πολύ όμορφη οξύτητα. Πίνεται όλες τις ώρες και ταιριάζει υπέροχα με την νησιώτικη κουζίνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  8. Verdea
    Verdea 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Γουστολίδι, Ρομπόλα, Σκιαδόπουλο, Παύλος, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Λαμπερή όψη με μέτριο λεμονοπράσινο χρώμα που προϊδεάζει για μία ντροπαλή αρχικά μύτη. Αρωματική πολυπλοκότητα, με εκφράσεις όπως γκρέιπφρουτ, περγαμόντο, κίτρο, ροδάκινο, φουντούκι και φρυγανιά. Στο στόμα είναι ήπιο και αρωματικά συνεπές με την οξύτητα να μην ξεφεύγει από το δροσερό της προφίλ
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Tου Παύλου
    Tου Παύλου 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    83%
    Με στόχο την αξιοποίηση των τοπικών ποικιλιών του νησιού, αναμφισβήτητα το Κτήμα Γράμψα, έβαλε την Ζάκυνθο στον οινικό χάρτη της Ελλάδος. Μετά την αναβίωση των σπάνιων Αυγουστιάτη και Γουστολιδί καταπιάστηκαν με μία ακόμα, πιο σπάνια γηγενή λευκή ποικιλία των Ιόνιων Νησιών, τον Παύλο. Το πρώτο μονοποικιλιακό δείγμα είναι ενθαρρυντικό, δείχνει ότι ο ‘Παύλος’ έχει δυνατότητες και αξίζει την προσοχή σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Τινακτορώγος
    Τινακτορώγος 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Τινακτορώγος, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Μια γηγενής ποικιλία που συναντάται στην περιοχή της Ηλείας με περίεργο όνομα όσο και περίεργο χαρακτήρα. Λέγεται Τινακτορώγος γιατί τινάζει ένα μέρος από τα άνθη του τη περίοδο της ανθοφορίας ελαττώνοντας σημαντικά τις αποδόσεις του, δίνοντας όμως ταυτόχρονα ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και πολύ σπάνιο λευκό κρασί. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό της Πελοποννήσου που αξίζει να δοκιμάσετε.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Thea Μαντινεία
    Thea Μαντινεία 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    86%
    Συνήθως όταν πρόκειται για Μοσχοφίλερο, μιλάμε για αρώματα, φρεσκάδα και οξύτητα. Σε αυτό το Μοσχοφίλερο όμως, μπορούμε να μιλήσουμε και για όγκο και για λιπαρότητα. Πολύ όμορφη προσέγγιση από την Σεμέλη, με καρπό που προέρχεται από έναν αμπελώνα ηλικίας 25 ετών, σε υψόμετρο 650 μέτρων και παραμονή του κρασιού για 6 μήνες με τις λεπτές οινολάσπες του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Karipidis - Merlot
    Karipidis - Merlot 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Ένα κρασί με βαθύ κόκκινο χρώμα, πλούσια αρώματα δαμάσκηνου, σοκολάτας, βανίλιας. Στο στόμα διακρίνεται για το πλούσιο σώμα του και την ιδιαίτερη επίγευσή του, που εντυπωσιάζει από την κομψότητά του και την πικάντικη γεύση του. Μπορεί να εξελιχθεί όμορφα στη φιάλη για αρκετό καιρό ακόμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Blanc de Gris
    Blanc de Gris 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Μια διαφορετική άποψη για το Μοσχοφίλερο δίνει ο Γιάννης Τσέλεπος με το Blanc de Gris, το οποίο μετά από οχτάωρη παραμονή με τις φλούδες αποκτά ξεκάθαρες ροζέ ανταύγειες, συναρπαστικά αρώματα στη μύτη και αφού «ξεχαστεί» για ένα περίπου τρίμηνο σε δρύινο βαρέλι αποκτάει όγκο στο στόμα χωρίς να χάνει ίχνος από την ποικιλιακή έκφραση του φρούτου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. /
    Pinot Grigio Santa Margherita 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Pinot Gris/Pinot Grigio, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    85%
    Η ποικιλία που κατέκτησε ολόκληρο τον πλανήτη χάρη στη μοναδική ικανότητα των Ιταλών να προωθούν κάθε προϊόν τους με μοναδικό τρόπο. Από τις απολήξεις των Άλπεων στην περιοχή Alto Adige της Βόρειας Ιταλίας, το Pinot Grigio της Santa Margherita είναι ένα τραγανό, ελαφρύ, κομψό κρασί και ένα από τα πιο γνωστά ιταλικά brands που ανεβάζουν το προφίλ της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Dianthos
    Dianthos 2023
     
    Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    Όσοι δεν έχετε πειστεί ακόμα ότι το Ξινόμαυρο εκτός από τα ερυθρά δίνει και σπουδαία ροζέ κρασιά πρέπει να δοκιμάσετε το ‘Δίανθος’, που φέρει την υπογραφή της οινοποιίας Μπουτάρη, μίας εταιρείας που έχει ταυτίσει το όνομα της με την Νάουσα και την σπουδαιότερη ερυθρή ποικιλία της Βόρειας Ελλάδας. Ο μύθος λέει ότι ο δίανθος είναι το λουλούδι που δημιούργησε ο Δίας γιατί ζήλευε τον κρίνο, το λουλούδι της Ήρας. Κομψό, ζωηρό αλλά και μοντέρνο, το λουλούδι του Μπουτάρη πια, μας χαρίζει ατελείωτες στιγμές απόλαυσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί