Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 168

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Cuvee Rose Brut
    Cuvee Rose Brut 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Λημνιώνα, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Ελαφρύ ροζέ χρώμα και μεσαίας αρωματικής έντασης μύτη, στην οποία συνδυάζεται το κόκκινο φρούτο του Ξινόμαυρου με αρώματα τοστ και μπριός, απόρροια της παραμονής του κρασιού με τις οινολάσπες στη φιάλη για μερικούς μήνες. Ζωηρό το στόμα, χωρίς τη νευρικότητα του λευκού brut Karanika, αλλά με την οξύτητα να ισορροπεί θαυμάσια το dosage(το μίγμα που προσδίδει τη τελική γλυκύτητα στα αφρώδη κατά τη παραδοσιακή μέθοδο)... Ο αφρισμός παρατεταμένος σε διάρκεια και κρεμώδης ενισχύει τη ποιοτική αίσθηση που δίνει το κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Αγκαθωτό
    Αγκαθωτό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Έχει το όνομα και έχει και τη χάρη να «τσιμπάει» και να ξεσηκώνει γευστικά. Το ΑΓΚΑΘΩΤΟ είναι ένα εντυπωσιακό 100% Ξινόμαυρο single vineyard ροζέ από νεαρά αμπέλια στη Γάστρα Νάουσας. Μεσογειακό, εξωστρεφές αρωματικά και ικανό λόγω της 12μηνης παραμονής σε 2τονα βαρέλια να συνδυάσει μεγάλη γκάμα συνταγών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. /
    Ταρσανάς 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    Το Ασύρτικο κάνει θαύματα όχι μόνο στα ηφαιστειογενή εδάφη της Σαντορίνης αλλά και σε ψυχρές περιοχές όπως το Αμύνταιο και σε υψηλό υψόμετρο. Το 2004 το Κτήμα Κυρ Γιάννη φυτεύει Ασύρτικο στο λόφο της Σαμαρόπετρας σε υψόμετρο 700 μέτρων και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει! Ένα εξαιρετικό κρασί και αντάξιο της φήμης της ποικιλίας, που ζυμώνει σε καινούρια δρύινα βαρέλια όπου και παραμένει για ωρίμαση για 8 μήνες, αποκτώντας ιδιαίτερα πολύπλοκο χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Petale de Rose
    Petale de Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Grenache Rouge, Semillon, Syrah, Ugni Blanc, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ίσως η πιο γνωστή ξένη ροζέ ετικέτα στην Ελληνική αγορά. Πρόκειται για ροδοπέταλο (pétale de rose) όνομα και πράγμα, αφού τόσο το χαρακτηριστικό αχνό χρώμα του, όσο και η αρωματικότητα του πολύπλοκου χαρμανιού ποικιλιών που το απαρτίζουν, του δίνουν μία λουλουδένια διάσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Moscato d'Asti, I Vignaioli di Santo Stefano 0.75lt
    Moscato d'Asti, I Vignaioli di Santo Stefano 0.75lt 2022
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Ένα πολύ αξιόλογο Moscato d'Asti που αποτυπώνει τέλεια την ομορφιά της ποικιλίας και του ιδιαίτερου στυλ της δημοφιλούς Ιταλικής ζώνης. Λεπτές γεύσεις φρούτων και λουλουδιών, όμορφη οξύτητα, δροσιστικός αφρισμός και χαμηλό αλκοόλ το κάνουν μία εξαιρετική επιλογή για πριν ή και μετά το φαγητό, όπως και για οποιαδήποτε άλλη ώρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Μαγικό Βουνό - Λευκός
    Μαγικό Βουνό - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ειδική Τιμή 19,64 € Κανονική τιμή 23,10 €
    Κομψό λευκό κρασί με όμορφη μύτη, πικάντικα αρώματα στο στόμα και σωστή οξύτητα. Ένα Sauvignon Blanc Γαλλικών προδιαγραφών από τον όμορφο Βορειο-Ελλαδίτικο αμπελώνα.
  7. Melias
    Melias 2022
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    77%
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Διάσελο Κυδωνίτσα Wild Yeast
    Διάσελο Κυδωνίτσα Wild Yeast 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Κυδωνίτσα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Το Κτήμα Παλυβού καταπιάνεται με την Κυδωνίτσα δίνοντας μία νέα δυναμική και αναμενόμενα απολαυστική διάσταση στην ποικιλία. Η χρήση γηγενών ζυμών, ο εξαιρετικός καρπός επιλεγμένων αμπελώνων και το απαλό άγγιγμα της δρυός από την 4μηνη παραμονή του κρασιού σε γαλλικά και αμερικάνικα βαρέλια χαρίζει ένα κρασί έτοιμο για όλα τα γευστικά παντρέματα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Κτήμα Γεροβασιλείου - Chardonnay
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    22,20 €
    Λαμπερό βαθύ κιτρινοπράσινο χρώμα. Καπνιστός αρωματικός χαρακτήρας που συνδυάζεται με εξωτικό φρούτο στη μύτη και ένα στόμα με καταπληκτική ισορροπία ανάμεσα στη λιπαρότητα και τη δροσιά που παρέχει η οξύτητα του κρασιού. Αρώματα και γεύσεις μελιού, βανίλιας, ώριμων εσπεριδοειδών σε φόντο καπνού και ξηρών καρπών. Υπέροχη γεμάτη, πλούσια και μεστή γεύση και δομή που του χαρίζει την δυνατότητα να παλαιώνει έως και 10 χρόνια.
  10. Amalia Brut
    Amalia Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Δημοφιλές αφρώδες κρασί από Μοσχοφίλερο με πάρα πολλούς φίλους. Η δροσιστική του αρωματικότητα το έχει κάνει ιδιαίτερα γνωστό και αγαπημένο. Μπορείτε να το απολαύσετε ως απεριτίφ, αξίζει ωστόσο τον κόπο να ψάξετε τους συνδυασμούς με φαγητά που θα ταιριάξουν με τα λεπτά του αρώματα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Icon R Orange
    Icon R Orange
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Ροδίτης, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    80%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ο Ροδίτης είναι ίσως η πιο παρεξηγημένη Ελληνική ποικιλία, λόγω της παρουσίας του σε κρασιά μαζικής παραγωγής. Είναι όμως μία ποικιλία που μπορεί να δώσει εξαιρετικά κρασιά ειδικά όταν μιλάμε για Ροδίτες όπως ο icon R, για τον οποίο η Αχαιών επιλέγει φρούτο μόνο από τον κλώνο Αλεπού και καλλιεργείται βιολογικά στις πανέμορφες πλαγιές Αιγιαλείας σε υψόμετρο 850 μέτρων. Πρόκειται για μία εκπληκτική ‘orange’ προσέγγιση όπου το γλεύκος ζυμώνει με τις φλούδες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Otto Soave Classico
    Otto Soave Classico 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Garganega, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Το Soave είναι μία από τις πιο ξακουστές Ιταλικές Ονομασίες Προέλευσης για λευκά κρασιά στην Ιταλία. Τα κρασιά παράγονται από την ποικιλία Garganega και εντυπωσιάζουν με τον αρωματικό και γευστικό χαρακτήρα που θυμίζει αχλάδι και αμύγδαλο αλλά και για την ζωηρή τους οξύτητα. O Pra είναι ένας από τους σπουδαιότερους παραγωγούς της περιοχής και φυσικά το κρασί ένα από τα καλύτερα παραδείγματα!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Κτήμα Γεροβασιλείου - Sauvignon Blanc
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    21,00 €
    Το χρώμα του είναι λαμπερό λεμονί με κάποιες χρυσαφένιες ανταύγειες. Στο αρωματικό του προφίλ τα αρώματα των πυρηνοκάρπων φρούτων και των εσπεριδοειδών παντρεύονται πολύ ωραία με τα την βανίλια και το αμύγδαλο που προσδίδει το ξύλο, ενώ στο στόμα η ζωηρή οξύτητα και η φρεσκάδα των γεύσεων δημιουργούν ένα ακαταμάχητο σύνολο.
  14. Γυμνή Βασίλισσα
    Γυμνή Βασίλισσα 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Κομψό ‘βαρελάτο’ λευκό κρασί, από Ασύρτικο και Chardonnay, δύο ποικιλίες που αποκτούν ιδιαίτερα σύνθετο χαρακτήρα από την οινοποίηση και παραμονή τους σε βαρέλια ακακίας. Το κρασί υπογράφουν δύο καταξιωμένοι οινολόγοι, ο Ανδρέας Πάντος και Παύλος Αργυρόπουλος, που δημιουργούν εξαιρετικά κρασιά στο Κολινδρό της Πιερίας, μία ανερχόμενη ’οινική’ περιοχή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Σπάνιες Γαίες, "Γαλάρι"
    Σπάνιες Γαίες, "Γαλάρι" 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Petit Verdot, Tannat, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Ένα ακόμα επίτευγμα του οινοποιείου της Στροφιλιάς στην Νεμέα. Το βελούδινο Αγιωργίτικο συναντά το στιβαρό Tannat και το εκρηκτικό Petit Verdot στις πλαγιές της Αρχαίας Νεμέας, σε έναν πρωτοποριακό αμπελώνα που δίνει εξαιρετικής ποιότητας φρούτο. Η συνοινοποίηση των τριών ποικιλιών και στην συνέχεια η ωρίμαση τους σε καινούρια και παλαιά δρύινα βαρέλια οδηγούν σε ένα πληθωρικό κρασί με αμεσότητα, ικανό να προσφέρει ευχαρίστηση και τώρα και μετά από 10 χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί