Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 70

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Perpetuus - Ερυθρός
    Perpetuus - Ερυθρός 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Μαυρούδι, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.9% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Ένα super-premium Ελληνικό ερυθρό σε "μεγάλη φόρμα". Το Perpetuus είναι ένα ευγενές και όμορφα εξελιγμένο ερυθρό κρασί με αφοπλιστικά φίνο χαρακτήρα από ένα μοναδικό συνδυασμό ποικιλιών, του Cabernet Franc με το Μαυρούδι. Πίνεται ήδη πολύ ευχάριστα, έχει όμως μπροστά του πολλά και καλά χρόνια παλαίωσης..
    *Διατίθεται σε ξύλινη συσκευασία 6 φιαλών
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. L'Hospitalet De Gazin
    L'Hospitalet De Gazin 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Η δεύτερη ετικέτα του Chateau Gazin μας επιφυλάσσει μία όμορφη αρωματική έκπληξη με απαράμιλλο πλούτο και βάθος. Ευγένεια και διάρκεια στο στόμα συμπληρώνουν το "πακέτο" αυτής της αγαπημένης ερυθρής ετικέτας του Pomerol, ειδικά σε μία μεγάλη χρονιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Χατζηδάκη - Μαυροτράγανο
    Χατζηδάκη - Μαυροτράγανο 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Μαυροτράγανο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Ενδιαφέρον ερυθρό κρασί από τη Σαντορίνη με πολλές και ενδιαφέρουσες αρωματικές και γευστικές διαστάσεις. Δυνατό και πληθωρικό, αποτελεί μία διαφορετική ερυθρή επιλογή για όσους ψάχνουν το κάτι άλλο στα Ελληνικά ερυθρά κρασιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Vina Tondonia Rioja Reserva
    Vina Tondonia Rioja Reserva 2011
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache, Tempranillo, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    88%
    75% Tempranillo, 25% Garnacho, 5% Graciano και 5% Mazuelo συνθέτουν ένα αριστοκρατικό και ώριμο κρασί, εκπρόσωπο της ‘παραδοσιακής’ σχολής των κρασιών της Rioja. Παλαιώνει για 6 χρόνια σε παλιά δρύινα βαρέλια και άλλα 6 στην φιάλη πριν βγει στο εμπόριο, αποκτώντας συγκλονιστική πολυπλοκότητα με τα αρώματα της ωριμότητας να συνδυάζονται υπέροχα με το πυκνό φρούτο. Αν αναζητάτε ένα φρέσκο και ευκολόπιοτο κρασί αυτό θα σας απογοητεύσει. Αν όμως αναζητάτε μία οινική εμπειρία που κάθε φορά που μυρίζετε το ποτήρι σας θα ανακαλύπτετε και κάτι καινούριο, τότε αυτό είναι το ιδανικό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Cava Amethystos
    Αμέθυστος Cava 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Ο ορισμός του κρασιού παλαίωσης στην Ελληνική αγορά. Ποιοτικό ερυθρό κρασί από τους αμπελώνες του Κτήματος στη Δράμα, που επιδεικνύει την σωστή ισορροπία μεταξύ κομψότητας και δύναμης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Αυλοτόπι Magnum
    Αυλοτόπι Magnum 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    47,10 €
    Μεγάλο Ελληνικό ερυθρό κρασί με χαρακτηριστική πολυπλοκότητα, στιβαρή δομή και γεμάτο σώμα. Οι φίλοι του Cabernet Sauvignon θα ενθουσιαστούν (όσοι δεν το έχουν δοκιμάσει ήδη).
  7. Cornas Le Village
    Cornas Le Village 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Αν σας γοητεύουν τα Syrah του Ροδάνου, ‘επιβάλλεται' να ανακαλύψτε και αυτά από το Cornas που βρίσκεται στην σκιά των δύο περίφημων Ονομασιών Προέλευσης του Hermitage και του Cote Rotie. Το Syrah πάνω στα γρανιτικά εδάφη του Cornas, βγάζει έναν δυνατό χαρακτήρα που ακροβατεί σε στυλ ανάμεσα στα Syrah των δύο αυτών σπουδαίων περιοχών. Το Cornas του Yves Cuilleron, ενός από τους πιο σημαντικούς οινοποιούς της νέας γενιάς του Ροδανού, όπως όλα του τα κρασιά άλλωστε, διακρίνεται ταυτόχρονα για την φινέτσα του και για τον ρουστίκ χαρακτήρα του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Νεμέα Old Vines
    Νεμέα Old Vines 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Ένα κρασί ορόσημο για την Νεμέα και μια από τις κορυφαίες εκφράσεις του Αγιωργίτικου. Η απίστευτη συμπύκνωση, οι ραφιναρισμένες τανίνες, ο πλούτος, η οξύτητα και η δυνατότητα να παλαιώνει για πολλά χρόνια είναι μόνο κάποια από τα χαρίσματα του. Προέρχεται από ιδιόκτητα αμπέλια ηλικίας μεγαλύτερης των 60 ετών και φέρει την υπογραφή ενός από τα παλαιότερα οινοποιεία της Νεμέας, του Κτήματος Μητραβέλα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Κτήμα Γεροβασιλείου - Ερυθρός Magnum
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Ερυθρός Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Λημνιό, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    42,80 €
    Βαθύ χρώμα, καπνιστά και πικάντικα αρώματα στη μύτη και το στόμα, σοβαρές τανίνες και σωστή οξύτητα, που καταλήγουν σε μία όμορφη και μακρά επίγευση, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του πολύ καλού αυτού Ελληνικού ερυθρού, που μπορούμε να το πιούμε ευχάριστα τώρα αλλά και να το κρατήσουμε για αρκετά χρόνια στην κάβα μας.
  10. Rully
    Rully 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Εισαγωγή στα ερυθρά της Βουργουνδίας με ένα κρασί εύκολο και καλοφτιαγμένο, που παρουσιάζει όλα τα χαρακτηριστικά των κρασιών της περιοχής, σε εξαιρετική τιμή. Κομψά αρώματα κόκκινων φρούτων, ευγενικές τανίνες και όμορφη οξύτητα βοηθούν το κρασί αυτό να επιτύχει την αποστολή του με το παραπάνω.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Bandol Rose
    Bandol Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Mourverde, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    44,60 €
    Εκλεκτό ροζέ από την Προβηγγία σε χαρακτηριστικό μπουκάλι. Το πλούσιο χαρμάνι τοπικών ποικιλιών οινοποιείται προσεκτικά για να δώσει ένα κρασί υπέρμετρα κομψό, από το χρώμα στο μάτι ως τα αρώματα στη μύτη, αλλά και τις γεύσεις στο στόμα.
  12. Santa Rita Hills Pinot Noir
    Santa Rita Hills Pinot Noir 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    43,40 €
    Ο Rajat Parr και ο Sashi Moorman που βρίσκονται πίσω από τα κρασιά Sandhi αναζητούν σημεία με παλαιά αμπέλια και ψυχρές θερμοκρασίες και δημιουργούν κρασιά που δεν ξεπερνούν το 14% σε αλκοόλ αλλά εστιάζουν στην συμπύκνωση του φρούτου. Η αυθόρμητη ζύμωση (κυρίως ολόκληρων τσαμπιών) και η ωρίμαση σε τσιμεντένιες και ξύλινες ουδέτερες δεξαμενές ευνοούν στην φρεσκάδα του φρούτου οδηγώντας σε ένα φανταστικό Pinot Noir που διακρίνεται επιπλέον για την φινέτσα, την δομή, την αισθητή οξύτητα και την ισορροπία. Αν παραγόταν στην Βουργουνδία είναι σίγουρο ότι θα είχε πολλαπλάσια τιμή.
  13. Cavalieri - Ερυθρό Magnum
    Cavalieri - Ερυθρό Magnum 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    55%
    Bordeaux blend, δηλαδή Cabernet Sauvignon και Merlot με λίγο από Sangiovese για το καινούριο απολαυστικό ερυθρό Cavalieri του Νίκου Λαζαρίδη. Ένα κρασί με ζουμερό, ώριμο συμπυκνωμένο φρούτο και πολύ έντονο βοτανικό χαρακτήρα που θυμίζει μέντα και ευκάλυπτο και παραπέμπει σε νέο Κόσμο και πιο συγκεκριμένα προς Αυστραλία πλευρά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Château Cantemerle
    Chateau Cantemerle 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Ένα "πρωτοκλασάτο" ερυθρό του Μπορντώ που μας κερδίζει με τη φινέτσα του, τη διάρκειά του, αλλά και την πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής που παρουσιάζει. Σωστά δομημένο, κομψό και ευχάριστο, ενδείκνυται για ευχάριστες οινο-γαστρονομικές περιστάσεις ανάμεσα σε πραγματικούς οινόφιλους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Κτήμα Γεροβασιλείου - Syrah Magnum
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Syrah Magnum 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    46,50 €
    Από τα πλέον ονομαστά και περιζήτητα Syrah της Ελληνικής αγοράς. Το χρώμα του είναι πυκνό. Το άρωμα του έντονο με κυρίαρχα τα μαύρα φρούτα, τα μπαχάρια και την σοκολάτα. Γεμάτο, τανικό και απολαυστικά πιπεράτο στο στόμα, θα συνοδεύει επιδέξια κάθε πικάντικο πιάτο της Ελληνικής ή οποιασδήποτε κουζίνας.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί