Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 84

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κοκκινόμυλος Magnum
    Κοκκινόμυλος Magnum 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    57,00 €
    Κορυφαίο Ελληνικό Merlot που διακρίνεται για τον αρωματικό πλούτο, τη δύναμη και τις στιβαρές του τανίνες. Είναι ερυθρό κρασί για παλαίωση ή για μεγάλο κρεατοφαγικό φαγοπότι.
  2. Amarone Della Valpolicella Classico PdV
    Amarone Della Valpolicella Classico PdV 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Corvina, Molinara, Rondinella, Επιδέχεται Παλαίωση, 15.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    To Amarone della Valpolicella Classico είναι το κρασί που προέρχεται από τα κλασσικά σταφύλια της Valpolicella, δηλαδή Corvina, Rondinella και Molinara, που όμως έχουν σταφιδιάσει υπό σκιά για μερικές εβδομάδες. Αυτή η τεχνική δίνει ένα ογκώδες κρασί, με αρώματα που μας συνδέουν με την οινοποιητική τεχνική που χρησιμοποιήθηκε, υψηλό αλκοόλ και σαρκώδες στόμα. Κρατήστε το για τα πιο πλούσια μαγειρευτά με κρέας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Emphasis - Syrah Magnum
    Emphasis - Syrah Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    58,30 €
    Ένα πολύ καλό Syrah που θα ενθουσιάσει τους φίλους της ποικιλίας. Πικάντικο στη μύτη και απολαυστικά δυνατό στο στόμα, με καλή ισορροπία τανινών και οξύτητας και τσιμπημένο αλκοόλ, που όμως δεν προβληματίζει. Χωρίς αμφιβολία, είναι Syrah παλαίωσης.
  4. Emphasis - Tempranillo Magnum
    Emphasis - Tempranillo Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Tempranillo, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    55,80 €
    Ένα ερυθρό κρασί με ιδιαίτερο ενδοαφέρον σε μύτη και στόμα. Χαρακτηρίζεται από ψημένα, πλούσια αρώματα με πικάντικες εξάρσεις, έντονες τανίνες και καλή οξύτητα. Θα εξελίσσεται όμορφα όσο μένει.
  5. UP Ultimate Provence Magnum
    UP Ultimate Provence Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Rolle, Syrah, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    61,90 €
    Ελκυστικό, δροσερό, με άφθονο κόκκινο και πυρηνόκαρπο φρούτο και πικάντικες πινελιές, ροζέ κρασί από την Προβηγκία. Ένας όμορφος συνδυασμός Grenache, Syrah και Rolle (Vermentino) που δεν αφήνει περιθώρια αντίστασης.
  6. Pegaso Granito
    Pegaso Granito 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Garnacha, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ο Telmo Rodriguez, το παιδί θαύμα του Ισπανικού κρασιού που έχει φέρει στο προσκήνιο άγνωστες Ισπανικές ποικιλίες και περιοχές, βρίσκεται πίσω από αυτό το μεγαλειώδες κρασί από 100% Garnacha (Grenache). Παλαιά κλίματα διαμορφωμένα σε θάμνους που καλλιεργούνται βιολογικά, υψόμετρο μεταξύ 800 και 1000 μέτρων, γρανιτικά εδάφη, ζύμωση με τις ιθαγενείς ζύμες και ωρίμαση σε μεγάλα γαλλικά δρύινα βαρέλια 600 λίτρων και φυσικά το τελέντο του Telmo είναι οι παράγοντες που οδηγούν σε ένα σπουδαίο κρασί που ξεχωρίζει για την κομψότητα του, το βάθος φρούτου και την εκφραστικότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Λούροι Πλατια
    Λούροι Πλατια 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    60,80 €
    Από ένα αμπελοτόπι στον Πύργο, που ονομάζεται Λούροι Πλατιά, με κλίματα ηλικίας μεγαλύτερης των 150 ετών παράγεται μία συγκλονιστική Σαντορίνη που ωριμάζει για σχεδόν ένα χρόνο πάνω στις οινολάσπες του αποκτώντας εξαιρετικά σύνθετο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Ένα ακόμα κρασί από το οινοποιειο του Αρτέμη Καραμολέγκου, ωδή στο Ασύρτικο της Σαντορίνης, που κερδίζει διθυραμβικές κριτικές και σπουδαίες διακρίσεις από όλο τον οινικό κόσμο.
  8. Côte de Beaune 2006
    Cote de Beaune 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Ο ορισμός της κομψότητας στα ερυθρά κρασιά, με μία ποιοτική ετικέτα από την Côte de Beaune της Βουργουνδίας. Όμορφη "έκδοση" του Pinot Noir με φρέσκα αρώματα κόκκινων φρούτων, διακριτική αρωματική και γευστική παρουσία του βαρελιού και βελούδινες τανίνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Châteauneuf-du-Pape Haute Pierre A.C. 2006
    Chateauneuf du Pape Haute Pierre 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache Noir, Mourverde, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Πολύ ποιοτικό δείγμα Châteauneuf du Pape από τον μεγάλο οίκο Delas Freres του Ροδανού. Οι φαν του Châteauneuf du Pape (και είναι πολλοί) θα βρουν σε αυτή την ετικέτα ό,τι ζητούν από ένα καλό Châteauneuf du Pape, κι ακόμα παραπάνω. Δύναμη, σωστή δομή, πικάντικο χαρακτήρα, μεγάλη διάρκεια, και πολλά ακόμα καλά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Brunello di Montalcino
    Brunello di Montalcino - Casanova di Neri 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Δυνατό και τανικό ερυθρό κρασί, έτσι όπως πρέπει να είναι ένα καλό Brunello. Πικάντικο στη μύτη και γεμάτο στο στόμα με εξαιρετική διάρκεια, δεσπόζει στο τραπέζι δίπλα σε "δύσκολους αντιπάλους", δηλαδή αντίστοιχα πλούσια πιάτα με έντονα κρέατα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Brunello di Montalcino - Il Poggione
    Brunello di Montalcino - Il Poggione 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Κορυφαία ετικέτα Brunello Di Montalcino από έναν από τους πιο φημισμένους παραγωγούς της περιοχής. Πλούσιο, τανικό κρασί, με ώριμα αρώματα κόκκινων φρούτων και όμορφες πικάντικες νότες από την παλαίωση στο βαρέλι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Solare
    Solare 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malvasia Nera, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Ενα από τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της κατηγορίας κρασιών που ο Robert Parker χαρακτήρισε Super Tuscans, το Solare 2001 συνδυάζει την παράδοση των κρασιών της Τοσκάνης με την τόλμη και το "μεράκι" των σύγχρονων οινοποιών σε ένα εξαιρετικό, μεγάλο κρασί που μεγάλωσε στη ζεστή και βανιλάτη αγκαλιά του δρύινου βαρελιού που το φιλοξένησε κατά την 24μηνη παλαίωσή του. Ποιοτική ετικέτα για μεγάλα φαγοπότια ή εκλεκτά κελάρια, που εγγυάται μεγάλες απολαύσεις σε εξ' ίσου μεγάλες κρεοφαγίες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Chateau De Pez
    Chateau de Pez 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ένα πολύ όμορφο ερυθρό κρασί από το Μπορντώ που γοητεύει "με την πρώτη". Η μύτη του είναι εντυπωσιακή, καθώς αναδύει σκούρα αρώματα από καφέ και ξηρούς καρπούς, ενώ το στόμα είναι ευγενές και μεταξένιο, με σωστές τανίνες και ευχάριστη οξύτητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Barbaresco Ceretto
    Barbaresco Ceretto 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Nebbiolo, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Το Asij είναι η εισαγωγή των Ceretto στο μεγαλείο του Nebbiolo, όπως αυτό εκφράζεται στο terroir του Barbaresco. Τυπικότατος χαρακτήρας αποξηραμένου τριαντάφυλλου, μαύρων φρούτων και γλυκών μπαχαριών. Το Asij όμως έχει μια πιο απαλή ταννική δομή από τα περισσότερα Barbaresco, για να είναι έτοιμο προς κατανάλωση από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. /
    Champagne Pierre Gimonnet & Fils Rose de Blancs
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    86%
    59,50 €
    Με 90% από Chardonnay και μια μικρή προσθήκη 10% Pinot Noir από τα καλύτερα χωριά της Καμπανίας, η Rose de Blancs είναι μια απολαυστική ροζέ σαμπάνια για την οποία δε χρειάζεται κάποιος να ξοδέψει μια περιουσία. Σταθερές, επίμονες, μικροσκοπικές φυσαλίδες, αρωματική ένταση και κρεμώδης υφή στο στόμα συντελούν σε ένα ακαταμάχητο χαρακτήρα.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί