Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 166

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Heart
    Heart 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Η Αναστασία Φράγκου παντρεύει δύο πολύ αγαπημένες λευκές ποικιλίες, την Μαλαγουζιά με το Σαββατιανό σε ένα κρασί που δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε κάτι λιγότερο από απολαυστικό! Το ωραίο φρουτώδες και ταυτόχρονα πικάντικο προφίλ του σε συνδυασμό με την πολύ καλή σχάση τιμής ποιότητας, το καθιστούν ιδανικό κρασί για το καθημερινό μας τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Soul
    Soul 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Merlot, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Το Αγιωργίτικο συνδυάζεται υπέροχα με το Merlot, δίνοντας ένα πολύ ευχάριστο ροζέ κρασί με άφθονα αρώματα κόκκινων φρούτων και λουλουδιών και χαρακτηριστική φρεσκάδα. Είναι ιδανικό για όλα τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας που βασίζονται στα λαχανικά και τα λευκά κρέατα και ιδιαίτερα τα καλοκαιρινά. Η καλή τιμή του και η μοντέρνα εμφάνιση του το καθιστούν ιδανικό κρασί και για το πάρτι μας!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Body
    Body 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Νεανικό και μοντέρνο κρασί με έμφαση στα φρουτώδη χαρακτηριστικά και όχι στο βαρέλι από δύο ποικιλίες, το Αγιωργίτικο και το Cabernet Sauvignon, που όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους με την κατάλληλη φροντίδα σε οινοποιείο και αμπελώνα όπως εδώ, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Ιδανικό για το καθημερινό γεύμα, για το κυριακάτικο αλλά και για πολυπληθή γιορτινά τραπέζια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Κτήμα Μπριντζίκη - Αυγουστιάτης Ροζέ
    Κτήμα Μπριντζίκη - Αυγουστιάτης Ροζέ 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αυγουστιάτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Το χρώμα του είναι απαλό ροζέ. Το άρωμα του κυριαρχείται από τα φρέσκα κόκκινα φρούτα όπως το κεράσι και την φράουλα μαζί με νύξεις αρμπαρόριζας και καραμέλας βουτύρου. Στο στόμα είναι πολύ δροσερό και ζωηρό με τις φρουτώδεις γεύσεις να πολιορκούν τον ουρανίσκο και να αφήνουν μία πολύ ευχάριστη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Κτήμα Δύο Φίλοι - Gewurztraminer
    Κτήμα Δύο Φίλοι - Gewurztraminer 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Αρωματικό, δροσιστικό και φρέσκο, η λευκή ετικέτα του οινοποιείο "Δύο Φίλοι" είναι ένα από τα πιο ευχάριστα κρασιά που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Με όμορφη οξύτητα και μεγάλη διάρκεια στο στόμα, έχει από καιρό πάρει τη θέση του ανάμεσα στα δημοφιλή λευκά του Βορειο-Ελλαδίτικου αμπελώνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  6. Λευκό Γράμμα
    Λευκό Γράμμα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Υπέροχος συνδυασμός τριών πολύ αγαπημένων ποικιλιών, του Ασύρτικου, του Sauvignon Blanc και της Μαλαγουζιάς, με εξωστρεφή αλλά ταυτόχρονα κομψά αρώματα και πολύ νόστιμη και δροσιστική γεύση. Πολύπλευρο κρασί, ιδανικό να συνοδεύσει φαγητό αλλά και να το απολαύσουμε σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Μπουτάρης - Μοσχοφίλερο Cuvee Speciale
    Μπουτάρης - Μοσχοφίλερο Cuvee Speciale 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Το Μοσχοφίλερο Μπουτάρη Cuvee Speciale, παράχθηκε από διαλεκτά σταφύλια παλαιών κλημάτων ηλικίας 49 ετών ενός ιδιόκτητου αμπελότοπου που βρίσκεται στη ζώνη της Μαντινείας. Είναι ένα κρασί που συγκεντρώνει έντονα τα βασικά χαρακτηριστικά του Μοσχοφίλερου, όπως οι ανθώδεις και φρουτώδεις νότες στο άρωμα, η φρεσκάδα και η αρμονία στη γεύση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Χρυσάμπελο Ερυθρό
    Χρυσάμπελο Ερυθρό 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.9% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Το χρώμα του είναι λαμπερό πορφυρό. Το άρωμα του προδίδει το Cabernet Sauvignon με τα σκούρα φρούτα όπως το φραγκοστάφυλλο και το βύσσινο να κυριαρχούν και να ακολουθούνται από νότες πιπεριάς, βανίλιας και μπαχαρικών. Στο στόμα είναι ευγενικό με τις έντονες γεύσεις φρούτων να εναλλάσσονται με τα στοιχεία του βαρελιού που είναι πιο εμφανή στην γεύση και να αφήνουν μια ευχάριστη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  9. Φανταξομέτοχο
    Φανταξομέτοχο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Βηλάνα, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Ειδική Τιμή 11,05 € Κανονική τιμή 13,00 €
    Ευχάριστος και ευκολόπιοτος συνδυασμός του Ασύρτικου και του Chardonnay που έχουν χαρίσει στο χαρμάνι τα όμορφα χαρακτηριστικά που τους προίκισε ο κρητικός αμπελώνας. Φρεσκάδα, λιπαρότητα και φρουτώδες προφίλ σε ένα κρασί με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας.
  10. Κτήμα Θεοδωρακάκου Μαυρούδι - Ερυθρός
    Κτήμα Θεοδωρακάκου Μαυρούδι - Ερυθρός 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυρούδι, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Με όμορφο, ώριμο ρουμπινί χρώμα που υποδηλώνει και την μεστότητα του κρασιού, πολύ ενδιαφέρουσα μύτη με αρώματα μήλου, κανέλλας, που μεταφέρεται και στο στόμα με μια κομψή αυστηρότητα, ωραία οξύτητα και σωστά δομημένες τανίνες, που ζητούν κρέας, καλή διάρκεια, είναι κρασί που θα απογειώσει γευστικά ένα ελαφρύ κρέας μαγειρευτό ή και στα κάρβουνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Κτήμα Λαντίδη - Νεμέα
    Κτήμα Λαντίδη - Νεμέα 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Τυπικό ερυθρό κρασί της Νεμέας που εκφράζει σωστά την ευκολία και τη φιλικότητα των κρασιών της περιοχής και του Αγιωργίτικου. Χαρακτηρίζεται από αρώματα σκουρόχρωμων φρούτων στη μύτη και ανάλογες γεύσεις στο στόμα, με σωστή ισορροπία οξύτητας και τανινών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  12. Epops Sauvignon Blanc
    Epops Sauvignon Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Δεν είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να αντισταθούν στην γοητεία του Sauvignon Blanc! Ειδικά όταν έχουμε ένα τόσο όμορφα φτιαγμένο Sauvignon από την Κάριανη της Καβάλας, μια περιοχή που έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να δώσει αυτή η δημοφιλής ποικιλία υπέροχα κρασιά. Τα εξωτικά αρώματα, η δροσερή οξύτητα και η χυμώδης γεύση είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να το λατρέψετε!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Chateau Κανιάρης ΦιLos Syrah
    Chateau Κανιάρης ΦιLos Syrah 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    85%
    Το χρώμα του είναι βαθύ πορφυρό. Το άρωμα του ‘φωνάζει’ Syrah με τα μαύρα φρούτα όπως το βατόμουρο, το πιπέρι, τις νύξεις δέρματος και τα ανθικά στοιχεία να συνθέτουν ένα όμορφο μπουκέτο. Στο στόμα είναι πλούσιο αλλά και ευγενικό, με πυκνό φρούτο, μέτρια ισορροπημένη οξύτητα και μπαχαρένια επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Granatus
    Granatus 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    90%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ο Βασίλης Παπαγιαννάκος είναι ο παραγωγός που άλλαξε την ‘ρότα’ ενός ταλαιπωρημένου αμπελώνα, αυτού της Αττικής. Η περιοχή έχει ανακτήσει την φήμη της και συγκαταλέγεται πια, στις σπουδαιότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας. Το αποδεικνύει άλλωστε και αυτό το μοντέρνο, ζουμερό και ευωδιαστό ροζέ κρασί!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. BiancoNero Sparkling - Λευκός
    BiancoNero Sparkling - Λευκός
     
    Ημίξηρος, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχάτο Αμβούργου, Πιείτε το τώρα, 7.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Η απόλυτη εισαγωγή στον κόσμο του κρασιού για τους μη μυημένους μέσα από ένα κρασί που διαθέτει χαμηλό αλκοόλ, εκρηκτικό φρουτώδη χαρακτήρα, ελαφρύ αφρισμό και έντονη γλύκα. Ένα εξαιρετικό απεριτίφ σε μοντέρνα φιάλη των 750ml που χτυπάει στα ίσα τα Moscato d’ Asti από την γειτονική Ιταλία που κάνουν θραύση στην ελληνική αγορά. Παγώστε το καλά και απολαύστε το.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί