Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 75

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Piper Heidsieck Rose Brut
    Piper Heidsieck Rose Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
    59,90 €
  2.  Scharzhof Egon Muller Riesling
    Scharzhof Egon Muller Riesling 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    100%
    59,10 €
    Τα Riesling του Egon Muller συγκαταλέγονται ανάμεσα στα κορυφαία λευκά κρασιά του κόσμου, εφάμιλλα μιας top Βουργουνδίας ή ενός λευκού Bordeaux. Διαθέτουν μια κρυστάλλινη καθαρότητα, φρεσκάδα, ισορροπία οξύτητας-γλύκας και εκχύλισμα που τους χαρίζουν τεράστια αντοχή στο χρόνο. Μοναδική κομψότητα και μεγάλη κλάση ακόμα και για το entry level Riesling του κορυφαίου παραγωγού.
  3. Κτήμα Νόπερα Epitome
    Κτήμα Νόπερα Epitome
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Λευκό, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    90%
    58,00 €
    Εξαιρετικά πολύπλοκο γλυκό κρασί από την Σάμο, που βάζει υποψηφιότητα για την κορυφή. Επιλέγονται τα καλύτερα βαρέλια γλυκού κρασιού που ωριμάζουν υπομονετικά στα κελάρια του οινοποιείου, ανάμεσα σε κρασιά από διαφορετικά αμπελοτόπια και διαφορετικές χρονιές. Το φρούτο προέρχεται από αμπελώνες του νησιού στους οποίους εφαρμόζονται οι αρχές της βιολογικής και την βιοδυναμικής καλλιέργειας. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρασί που πραγματικά συγκινεί.
  4. Ca' del Bosco Franciacorta Cuvée Prestige
    Ca' del Bosco Franciacorta Cuvée Prestige
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Bianco, Pinot Nero, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    50,30 €
    Το κορυφαίο κρασί της διάσημης, για τα αφρώδη κρασιά με την παραδοσιακή μέθοδο, περιοχής της Franciacorta στον Βόρεια Ιταλία. Απίστευτη πολυπλοκότητα, φινέτσα, τραγανή οξύτητα και διάρκεια που θα ζήλευαν πολλοί οίκοι της Καμπανίας. Για την παραγωγή του χρησιμοποιούνται τα καλύτερα σταφύλια Chardonnay, Pinot Nero και Pinot Bianco από τους καλύτερους αμπελώνες του κτήματος.
  5. Moet & Chandon Brut Imperial
    Moet & Chandon Brut Imperial
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    60,50 €
    Ίσως η πιο αναγνωρίσιμη ετικέτα Σαμπάνιας στον κόσμο, και όχι τυχαία. Πρόκειται για μία από τις πιο φιλικές και ευχάριστες Σαμπάνιες της αγοράς, που δίνουν έμφαση στη σωστή ισορροπία μεταξύ των στοιχείων που την συνθέτουν. Κομψή αλλά και πολυεπίπεδη, αποτελεί το τέλειο απεριτίφ, ενώ μπορεί να συνοδεύσει μεγάλη γκάμα φίνων γεύσεων. Η συγκεκριμένη ετικέτα διατίθεται επίσης σε φιάλες Magnum (1.5 λίτρου) και Jeroboam (3 λίτρων).
  6. Keyneton Estate Euphonium
    Keyneton Estate Euphonium 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Αθήρι, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    52,10 €
    Εξαιρετικό ερυθρό κρασί από χαρμάνι ποικιλιών που έχουν δέσει τέλεια μεταξύ τους. Όμορφα φρουτώδη αρώματα, πικάντικες νότες, τέλεια στρογγυλεμένες τανίνες, μεγάλη διάρκεια. Ό,τι κι αν του ζητήσουμε, το Keyneton Estate Euphonium τα έχει όλα.
  7. /
    Nittardi Chianti Classico Riserva 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    80%
    53,30 €
    Ένα Chianti κορυφαίας ποιότητας. Η λέξη Riserva στην ετικέτα σημαίνει παρατεταμένο χρόνο ωρίμασης σε βαρέλι. Ωστόσο για να αντέξει πάνω από δυο χρόνια σε γαλλικά δρύινα βαρέλια σημαίνει ότι το φρούτο που επιλέγεται είναι κορυφαίας ποιότητας και το συγκεκριμένο κρασί φτιάχνεται μόνο συγκεκριμένες χρονιές. Ένα κρασί με μεγάλο βάθος αρωμάτων, ένταση και πολυπλοκότητα που εξελίσσεται άριστα στο χρόνο.
  8. Barolo
    Barolo 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Nebbiolo, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    51,50 €
    Στιβαρό ερυθρό από το Barolo που τιμά την παράδοση και την καταγωγή του. Όμορφα τανικό και με μεγάλη διάρκεια, χαρίζει απόλαυση με διάρκεια, χωρίς ακρότητες ή ανισορροπίες. Είναι ιδανικό για παλαίωση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα είχε πρόβλημα να συνοδεύσει τα πλούσια κρεατικά μας ανά πάσα στιγμή!
  9. Τριλογία
    Τριλογία 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    50,30 €
    Γεμάτο, "αντρίκειο" μονοποικιλιακό Cabernet Sauvignon με μεγάλο αρωματικό βάθος και σφιχτές τανίνες. Πρέπει να παλαιώσει για να αρχίσει να ξεδιπλώνει όλες τις πτυχές της προσωπικότητάς του. Αν αποφασίσετε να το ανοίξετε άμεσα, πρέπει να ξέρετε ότι μόνο ένα δυνατό κόκκινο κρέας ίσως καταφέρει να το "κάνει καλά"…
  10. Οπούς ιβ΄ Cabernet Franc
    Οπούς ιβ΄ Cabernet Franc 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    51,60 €
    Τι και αν έχει συνδέσει το όνομα του με καταπληκτικά Cabernet Sauvignon. Στη περίπτωση του κορυφαίου ΟΠΟΥΣ ιβ το κτήμα Χατζημιχάλη χρησιμοποιεί το ξαδερφάκι Cabernet Franc για να δώσει ένα πραγματικά μοναδικό οίνο παλαίωσης με τα καταπληκτικά φυτικά αρώματα της ποικιλίας να πλαισιώνονται από σκουρόχρωμα φρούτα, καπνό και πικάντικες νύξεις. Ένα σπάνιο από όλες τις απόψεις κρασί.
  11. Pommery Brut Royal
    Pommery Brut Royal
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    55,60 €
    Μια θαυμάσια σαμπάνια που κρύβει μεγάλο μέρος της ιστορίας της Καμπανίας. Γεμάτη ζωντάνια, κομψότητα και φρεσκάδα, με κρεμώδη υφή αλλά και με εκπληκτική πολυπλόκοτητα είναι σίγουρα ένα κρασί που θα κάνει ακόμα και την πιο απλή περίσταση να φαίνεται γιορτινή!
  12. Ενάλια Γαβαλά
    Ενάλια Γαβαλά 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Αρώματα ώριμων πυρηνόκαρπων πλαισιώνουν την τυπική ορυκτότητα του Ασύρτικου. Γεμάτο, λιπαρό σώμα με υψηλή οξύτητα και ελαφρά τανικότητα.
  13. Μπουτάρης - Grande Reserve Naoussa Magnum
    Μπουτάρης - Grande Reserve Naoussa Magnum 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    57,90 €
    Πρότυπη ετικέτα παλαιωμένου ερυθρού της Νάουσας, που εκφράζει χαρακτηριστικά την τυπικότητα της ποικιλίας και της περιοχής. Είναι πληθωρικό και γεμάτο, με πλούσια τα τυπικά ποικιλιακά αρώματα και σωστή αρμονία τανινών και οξύτητας. Η Grande Reserve Νάουσα της εταιρείας Μπουτάρη είναι ορόσημο των δυνατοτήτων του Ξινόμαυρου της Νάουσας, με εξαιρετικές κριτικές από διεθνείς κριτικούς οίνου όπως ο Robert Parker που του έδωσε την εξαιρετική βαθμολογία 90/100.
  14. Σαντορινη Λαούδια
    Σαντορινη Λαούδια 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    54,20 €
    Θαυμάσιο Ασύρτικο που εκφράζει όλο το μεγαλείο του Σαντορινιού αμπελώνα. Προέρχεται από υπερώριμα σταφύλια, οινοποιείται σε αμφορείς και παραμένει για κάποιους μήνες με τις οινολάσπες αποκτώντας σύνθετο και ταυτόχρονα κομψό χαρακτήρα. Αν σας αρέσουν τα ώριμα κρασιά, επενδύστε άφοβα σε αυτή την ετικέτα και περιμένετε.
  15. Chateau Belle Coline Magnum
    Chateau Belle Coline Magnum 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malbec, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Τα διάχυτα αρώματα σκούρων φρούτων, σοκολάτας, βουτύρου, βανίλιας και πιπεριάς συνθέτουν ένα ακαταμάχητο αρωματικό προφίλ. Στο στόμα είναι πληθωρικό, με αρκετές αλλά βελούδινες τανίνες, ζωηρή οξύτητα και μακρά σοκολατένια επίγευση. Είναι κρασί που το απολαμβάνουμε τώρα αλλά έχει την δυνατότητα να εξελιχθεί για τουλάχιστον μία πενταετία ακόμα.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί