Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 92

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Pouilly Fume Jean Max Roger
    Pouilly Fume Jean Max Roger 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα
    28,40 €
    Ευχάριστο λευκό από την περίφημη περιοχή του Pouilly Fume στο Λίγηρα.
  2. Ύλη 35
    Ύλη 35 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12,5% alc.
    28,40 €
    Το Ασύρτικο σε μία ωραία ‘orange’ εκδοχή που παράγεται από καρπό που συλλέγεται όψιμα και προέρχεται από αμπελώνες στα 800 μέτρα υψόμετρο στην ορεινή Κορινθία. Το κρασί ζυμώνει με τις αυτόχθονες ζύμες, παραμένει για 35 ημέρες με τα στέμφυλα και στην συνέχεια ωριμάζει για 15 μήνες σε βαρέλια 500lt. Το υψηλό αλκοόλ και ο πληθωρικός και ώριμος χαρακτήρας δεν μας κάνει εντύπωση, καθώς αυτό είναι το στυλ των κρασιών του Γιάννη Παπαργυρίου, που έχει κερδίσει φανατικούς φίλους.
  3. Puilly Fume Les Pierrefeux
    Chateau Langlois Pοuilly-Fume 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    30,40 €
    Ένα πολύ ποιοτικό και ιδιαίτερο λευκό κρασί από την κοιλάδα του Λίγηρα. Η φρεσκάδα και η οξύτητά του συναρπάζουν, ενώ το μοναδικό terroir του Pοuilly Fume του χαρίζει μία όμορφα τυπική μεταλλικότητα που περιμένουμε από ένα τέτοιο κρασί.
  4. Le Sang de la Pierre
    Le Sang de la Pierre 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    92%
    Μία υπέροχη Νεμέα, από τον Σωτήρη Αιβαλή, το νέο ‘αίμα’ του οινοποιείου Αιβαλή που με σπουδές στην Βουργουνδία, έρχεται να δώσει άλλη διάσταση στο Αγιωργίτικο και να μας κατακτήσει. O συμπυκνωμένος χαρακτήρας από τα υπερώριμα σταφύλια, τις χαμηλές αποδόσεις και την αριστοτεχνική χρήση του βαρελιού, στέλνει το ’αίμα της πέτρας’ κατευθείαν στην κορυφή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Greywacke - Wild Sauvignon Blanc
    Greywacke - Wild Sauvignon Blanc 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    28,80 €
    Ένα κρασί που εξελίσσει το στυλ του Sauvignon Blanc από το Marlborough και θα τονώσει για άλλη μια φορά, το παγκόσμιο οινικό ενδιαφέρον για την περιοχή. Το Greywacke Wild Sauvignon αναμφισβήτητα πρέπει να αποτελέσει μια στάση στην αναζήτηση σας, για το καλύτερο δείγμα της ποικιλίας παγκοσμίως.
  6. Greywacke - Chardonnay
    Greywacke - Chardonnay 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    31,60 €
    Παλεύει να βρει ελάχιστο διαθέσιμο χώρο ανάμεσα στα πολυάριθμα Sauvignon Blanc για να αναδείξει τον premium χαρακτήρα του. To Greywacke Chardonnay αποτελεί μία εκδοχή της ποικιλίας με το βαρέλι να στηρίζεται πάνω στον ώριμο φρουτώδη χαρακτήρα και με πληθωρική, πλούσια, κρεμώδη υφή στο στόμα. Απολαυστικό, ενδιαφέρον, πραγματικό Chardonnay
  7. Σαντορίνη Νυχτέρι Βενετσάνου
    Σαντορίνη Νυχτέρι Βενετσάνου 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    86%
    31,00 €
    Τα Νυχτέρια είναι κρασιά που παράγονται από υπερώριμα σταφύλια Ασύρτικου και ωριμάζουν για ένα χρονικό διάστημα σε βαρέλια. Εδώ ένα τυπικό παράδειγμα αυτού του στιλ κρασιού που φέρει την ένδειξη ΠΟΠ Σαντορίνη και αποτυπώνει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού και της ποικιλίας. Η Κάναβα που φιλοξενεί το οινοποιείο χτίστηκε το 1947, από την οικογένεια Βενετσιάνου και ξανατέθηκε σε λειτουργία μόλις το 2014.
  8. Ασύρτικο Sur Lie Βρυνιώτη
    Ασύρτικο Sur Lie Βρυνιώτη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    28,40 €
    Με μερικούς μήνες ξεκούρασης πάνω στις οινολάσπες, το Ασύρτικο Sur Lie του Κωνσταντίνου Βρυνιώτη κοιτάει κατάματα ακόμα και τα καλύτερα Ασύρτικα από το νησί της Σαντορίνης, προκαλώντας με την ποιότητα του. Μέσα σε ένα μπουκάλι κρασί βρίσκουμε και ορυκτότητα Σαντορίνης και χαρακτήρα Αλσατικού Riesling και απίστευτο value for money.
  9. Blanc des Coteaux
    Blanc des Coteaux 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Ασύρτικο, Βιδιανό, Μαλαγουζιά, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    32,20 €
    Τέσσερις ελληνικές ποικιλίες (Μαλαγουζιά 50%, Βιδιανό 20% και Αηδάνι 5% σε αμφορέα και Ασύρτικο 25% σε γαλλική δρυ για ένα χρόνο) συνθέτουν το νέο λευκό fine wine Απόστολου Θυμιόπουλου. Το Λευκό των Πλαγιών θα σας εντυπωσιάζει με τη δομή του, την αρωματική πολυπλοκότητα και την κλάση του.
  10. Κάναβα Χρυσού Τσέλεπος Σαντορίνη
    Κάναβα Χρυσού Τσέλεπος Σαντορίνη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    33,50 €
    Η πολυαναμενόμενη συνεργασία του Γιάννη Τσέλεπου με την οικογένεια Χρυσού φέρνει στα ράφια του House of Wine μια τυπική έκφραση του Ασύρτικου της Σαντορίνης, με καθαρότητα φρούτου, λεμονάτη οξύτητα αλλά ταυτόχρονα πλούτο στο στόμα. Ένα κρασί το οποίο ήδη από το ξεκίνημα του στοχεύει πολύ ψηλά και «υπόσχεται» μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης στη φιάλη.
  11. Pedro Ximenez San Emilio
    Pedro Ximenez San Emilio
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Πιείτε το τώρα, 17% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    32,60 €
    Ακατάλληλο για όσους δεν τους αρέσουν τα γλυκά κρασιά! Pedro Ximenez είναι η ποικιλία και δίνει κάποια από τα πιο γλυκά κρασιά του πλανήτη. Ωριμάζουν για πολλά χρόνια σύμφωνα με την μέθοδο της solera, όπου γίνονται ακόμα πιο πλούσια και συμπυκνωμένα. Εδώ ένας από τους σπουδαιότερους παραγωγούς του Jerez.
  12. Henschke’s Henry's Seven
    Henschke’s Henry's Seven 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache, Syrah, Viognier, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    32,90 €
    Το χρώμα του είναι βαθύ πορφυρό. Το άρωμα του είναι πολύ ευχάριστο με άφθονα αρώματα βατόμουρου, βύσσινου, δαμάσκηνου σε φόντο μπαχαρικών, σοκολάτας, γης και λουλουδιών. Στο στόμα είναι πλούσιο με αρκετή φρεσκάδα και μαλακές τανίνες. Η γευστική παλέτα εκτός από τα στοιχεία που εντοπίσαμε στην μύτη περιλαμβάνει και νότες γλυκάνισου και πιπεριού που οδηγούν σε ένα πολύ νόστιμο και διαρκές πικάντικο τελείωμα.
  13. Deux Dieux
    Deux Dieux 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    76%
    30,40 €
    Ένα στιβαρό χαρμάνι Αγιωργίτικου και Syrah, με την υπογραφή του Σωτήρη Αιβαλή, της νέας γενιάς του οινοποιείου Αιβαλή. Οι πολύ χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις και η εξαιρετική χρήση του βαρελιού σε συνδυασμό με την πολύμηνη παραμονή σε αυτό, οδηγούν σε ένα κρασί που πρέπει να δοκιμάσουν όλοι οι λάτρεις των πληθωρικών ερυθρών κρασιών.
  14. /
    Casanuova di Nittardi Chianti Classico 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    31,00 €
    Μια ετικέτα που φιλοτεχνείται κάθε χρόνο από ένα σπουδαίο καλλιτέχνη στα πρότυπα του Mouton Rothchild και μια κορυφαία έκφραση της ποικιλίας Sangiovese από την κλασική περιοχή της Τοσκάνης. Αρώματα κόκκινων φρούτων, βιολέτας και πικάντικο βαρέλι που συνοδεύονται από ζωηρή οξύτητα και εξαιρετικής ποιότητας τανίνες σε μια φιάλη πραγματικό έργο τέχνης.
  15. Single vineyard Malbec
    Single vineyard Malbec 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malbec, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    31,40 €
    Ξέρουμε ότι η Αργεντινή φημίζεται για τα καλύτερα Malbec του Νέου Κόσμου. Δοκιμάζοντας όμως αυτό το Malbec από την Χιλή αναρωτιόμαστε μήπως έχει γραφτεί λάθος η ιστορία! Το Viu Manent πρωτοστάτησε στην καταξίωση της ποικιλίας επί Χιλιάνικου εδάφους και τώρα παράγει 8 διαφορετικά κρασιά από Malbec. Το Single Vineyard είναι ίσως το καλύτερο Malbec, όχι μόνο του παραγωγού αλλά και όλης της χώρας.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί