Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 75

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Γυμνός Βασιλιάς
    Γυμνός Βασιλιάς 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    34,70 €
    Ο Γυμνός Βασιλιάς είναι κρασί εξαιρετικής ποιότητας, που παράγεται από Syrah και Κολινδρινό με δεκαοχτάμηνη παραμονή σε νέα δρύινα βαρέλια. Διακρίνεται για τα πλούσια αρώματα αποξηραμένων φρούτων και φρέσκα αρώματα κόκκινων μικρών φρούτων καθώς και πικάντικα αρώματα από μπαχάρια και ξύλο.
    *Διατίθεται σε ξύλινη συσκευασία 6 φιαλών
  2. Single vineyard Malbec
    Single vineyard Malbec 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malbec, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    31,40 €
    Ξέρουμε ότι η Αργεντινή φημίζεται για τα καλύτερα Malbec του Νέου Κόσμου. Δοκιμάζοντας όμως αυτό το Malbec από την Χιλή αναρωτιόμαστε μήπως έχει γραφτεί λάθος η ιστορία! Το Viu Manent πρωτοστάτησε στην καταξίωση της ποικιλίας επί Χιλιάνικου εδάφους και τώρα παράγει 8 διαφορετικά κρασιά από Malbec. Το Single Vineyard είναι ίσως το καλύτερο Malbec, όχι μόνο του παραγωγού αλλά και όλης της χώρας.
  3. Le Volte
    Le Volte 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    30,90 €
    Η μαλακότητα του Merlot, η σταθερή δομή και το βάθος του Cabernet Sauvignon που υποστηρίζεται από τη ζωηρή προσωπικότητα του Sangiovese, δημιουργεί ένα μοναδικό κρασί που απεικονίζει το ύφος και τη φιλοσοφία του κτήματος Tenuta dell' Ornellaia.
  4. Chateau Kefraya
    Chateau Kefraya 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Carignan, Mourverde, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    33,00 €
    Ολοκληρωμένο και γεμάτο Λιβανέζικο κρασί από ένα από τα μεγαλύτερα οινοποιεία του Λιβάνου. Το περίπλοκο Γαλλικό χαρμάνι ποικιλιών στο οποίο βασίζεται του δίνει σωστή δομή και ισορροπία, πικάντικο προφίλ και καλές τανίνες.
  5. Planeta - Merlot
    Planeta - Merlot 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.8% alc.
    33,00 €
    Το οικογενειακό οινοποιείο που έβαλε το μοντέρνο Σιτσιλιάνικο κρασί στον παγκόσμιο χάρτη, το πέτυχε αρχικά μέσα από υψηλής κλάσης κρασιά από διεθνείς ποικιλίες. Τo Planeta Merlot αποτελεί ένα ‘all time classics’ κρασί του οινοποιείου, που διαθέτει μεγάλη αρωματική συμπύκνωση, ‘ζεστό’ αλκοόλ και μαλακές-ώριμες τανίνες που το μεσογειακό κλίμα του νησιού εξασφαλίζει.
  6. Planeta - Syrah
    Planeta - Syrah 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.8% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    33,00 €
    Γεμάτο και γενναιόδωρο ερυθρό από τη Σικελία. Προσφέρει απλόχερα τη θέρμη και την αρωματικότητα που χαρίζουν η γη και ο ήλιος της Νότιας Ιταλίας. Πικάντικο προφίλ, ευγενείς τανίνες και μεγάλη διάρκεια το κάνουν ιδανικό σύντροφο για πικάντικα πιάτα στο τραπέζι.
  7. Coyam
    Coyam 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Carmenere, Merlot, Mourverde, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    33,00 €
    Ο ορισμός του γεμάτου ερυθρού κρασιού. Πλούσιο και τυπικά νεοκοσμίτικο, το Coyam μας παρουσιάζει τον καλύτερο (οινικό) εαυτό της Χιλής, με ένα κρασί πληθωρικό, πικάντικο, με πλούσιες τανίνες και μεγάλη διάρκεια, που κάνει την κρεατοφαγία που συνοδεύει μία οινο-γαστρονομική απόλαυση.
  8. Χρυσάμπελο Ερυθρό Magnum
    Χρυσάμπελο Ερυθρό Magnum 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.9% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    35,50 €
    Πολύπλοκο ερυθρό κρασί από την Πελοπόννησο, που βασίζεται στο δημοφιλές χαρμάνι του Αγιωργίτικου με το Cabernet Sauvignon. Παρουσιάζει όμορφη αρωματικότητα, τυπική του χαρμανιού, ενώ χαρακτηρίζεται από ευγενείς τανίνες και καλή διάρκεια στο στόμα.
  9. Ίχνος
    Ίχνος 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    87%
    33,90 €
    ´Ενα εντυπωσιακό, πληθωρικό Merlot από το κτήμα Παλυβού που δεν αφήνει ίχνος αμφιβολίας για την υψηλή του ποιότητα. Εκφραστικότατη μύτη, πλούσιο και ώριμο στόμα, γενναιόδωρο βαρέλι και μακρά επίγευση, οδηγούν σε ένα μονοποικιλιακό Merlot που έχει τυπικότητα, ένταση, πλούτο και κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως "οδοστρωτήρας" που σαρώνει τα πάντα.
  10. Κτήμα Λαντίδη - Νεμέα Magnum
    Κτήμα Λαντίδη - Νεμέα Magnum 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    34,80 €
    Το πρώτο σε πωλήσεις από το House of Wine Ελληνικό Ερυθρό το 2010. Τυπικό ερυθρό κρασί της Νεμέας που εκφράζει σωστά την ευκολία και τη φιλικότητα των κρασιών της περιοχής. Χαρακτηρίζεται από αρώματα σκουρόχρωμων φρούτων στη μύτη και ανάλογες γεύσεις στο στόμα, με σωστή ισορροπία οξύτητας και τανινών.
  11. Bijito Junmai Ginjo 720ml
    Bijito Junmai Ginjo 720ml
     
    14.5% alc.
    31,60 €
    Το Sake αυτό παράγεται από το Kizakura Brewery και επωφελείται το άριστης ποιότητας νερό που προέρχεται από τις πηγές του Kizakura. Έχει φρέσκο και ελαφρύ χαρακτήρα, και αποτελεί την ιδανική εισαγωγή στο nihonshu sake, ένα από τα πιο συμβολικά και παραδοσιακά ποτά της Ιαπωνίας.
  12. Anhydrous Santorini
    Anhydrous Santorini 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Νέα σοδειά τον Μάιο του 2024
    Το Anhydrous του Απόστολου Μούντριχα φέρνει μία καινούρια ματιά στην απόδοση του μεγαλειώδους terroir της Σαντορίνης. Τα μοναδικά χαρίσματα του, που δημιουργούν η γη, το ηφαίστειο και η θαλάσσια αύρα αποτυπώνονται εξαιρετικά , με το φρούτο να συναντάει την καπνιστή ορυκτότητα, τα απίστευτα επίπεδα οξύτητας και την στιβαρή δομή.
  13. Mavrose
    Mavrose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αυγουστιάτης, Μαυροτράγανο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Ένα υπέροχο και ‘ντόμπρο’ ροζέ κρασί από την Τήνο, όπου συνδυάζονται αριστοτεχνικά δύο σπάνιες ερυθρές ποικιλίες, το Μαυροτράγανο και ο Αυγουστιάτης, χαρίζοντας μας απλόχερα νότες δροσιάς και φρουτένιες γεύσεις. Το κρασί προέρχεται από αμπελώνες σε υψόμετρο 400 - 450 μέτρων, με χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις, ζυμώνει με τις γηγενείς ζύμες και ωριμάζει πάνω στις λάσπες του για δύο μήνες αποκτώντας ένα ασυνήθιστα φιλοσοφημένο χαρακτήρα για ροζέ κρασί!
  14. LBV Port 2018
    LBV Port 2018
     
    19.5% alc.
    32,20 €
    Το LBV (Late-Bottled Vintage) port φτιάχτηκε για να δώσει την ευχαρίστηση που προσφέρει ένα Vintage Port, αλλά χωρίς την 10ετή αναμονή. Σε αντίθεση με την σύντομη παραμονή στο βαρέλι ενός Vintage Port, το LBV Port ωριμάζει για αρκετά χρόνια στο βαρέλι, είναι έτοιμο να το πιείτε μόλις βγεί στην αγορά, αλλά είναι και πιό απαλό και ευκολόπιοτο.
  15. Fonseca 10 Year Old Tawny
    Fonseca 10 Year Old Tawny
     
    Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Port Blend, Επιδέχεται Παλαίωση, 20% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    30,70 €
    Φρέσκο και πληθωρικό Port που πίνεται ευχάριστα είτε μετά το φαγητό με το επιδόρπιο, είτε μόνο του, συνοδεύοντας ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Ο ποιοτικός οίκος Fonseca υπογράφει και εγγυάται μία εκλεκτή ετικέτα με πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί