Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-70 από 70

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα Βιβλία Χώρα - Όβηλος Ερυθρός
    Όβηλος - Ερυθρός 2019 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    45,90 €
    Ένα μεγάλο και μεστό κρασί από τους μαίτρ του είδους, Βαγγέλη Γεροβασιλείου και Βασίλη Τσακτσαρλή. Ένα ερυθρό που εκπροσωπεί τακτικά το οινοποιείο της Καβάλας, αλλά και το Ελληνικό κρασί γενικά, σε διεθνείς διαγωνισμούς με μεγάλη επιτυχία. Έχει οινοποιηθεί με γνώμονα την παλαίωση και μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι παλαιώνοντας γίνεται ακόμα πιο μαγικό. Εσείς θα αντέξετε στον πειρασμό να το απολαύσετε σε ένα εκλεκτό δείπνο;
  2. Μπουτάρης - Νάουσσα
    Μπουτάρης - Νάουσσα 2003 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    46,70 €
    Για το προϊόν αυτό απαιτείται 1 εβδομάδα για προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.
    Μία χρονιά που βγάζει έντονο βοτανικό χαρακτήρα που εκφράζεται με δάφνη, δεντρολίβανο και ευκάλυπτο, αλλά και γλυκό φρούτο, ενώ αισθητά είναι και τα μπαχαρένια στοιχεία. Στο στόμα πάλι ξεχωρίζουν τα βότανα, η οξύτητα του είναι υψηλή, οι τανίνες του ώριμες και το μακρύ τελείωμα του εναλλάσσεται ανάμεσα στο γλυκό και στο πικρό. Ένα κρασί που αξίζει να το πιούμε τώρα!
  3. Alvaro Priorat Gratallops Vi De Villa
    Alvaro Priorat Gratallops Vi De Villa 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Garnacha Tinta, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Το Gratallops είναι μια αυστηρή επιλογή αμπελώνων, που όμως είναι όλα στο ίδιο χωριό της ευρύτερης περιοχής, που ονομάζεται Gratallops. Ένα κρασί που βασίζεται στην Garnacha, αν και έχει περίπου 13% Carignena και 2% λευκές ποικιλίες, όπως Garnacha Blanca, Macabeo & Pedro Ximenez. Τα κλήματα είναι αρκετά γέρικα, με μερικά αμπελοτεμάχια να έχουν φυτευτεί κατά την διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ κάθε στρέμμα μας δίνει λιγότερο από διακόσιες φιάλες. Ένα μοναδικό Priorato, που μπορεί να παλαιώσει για δύο δεκαετίες.
  4. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ροζέ Magnum
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Ροζέ Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    48,50 €
    Θα ήταν πολύ δύσκολο το μοναδικό ροζέ κρασί του Κτήματος ΑΛΦΑ να μην είναι τουλάχιστον εξαιρετικό. Πρόκειται για ένα απολαυστικό και μοντέρνο κρασί από 100% Ξινομαυρο που έχει οινοποιηθεί με απαράμιλλη φροντίδα και προσοχή, για να το απολαύσουμε στις πιο όμορφες στιγμές μας.
  5. Σαντορίνη Cuvee 15
    Σαντορίνη Cuvee 15 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14,5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    45,00 €
    Η νέα σοδειά τον Σεπτέμβριο του 2024
    Ο Χαρίδημος Χατζηδάκης επεμβαίνει στον ελάχιστο δυνατό βαθμό, σε αυτό το κρασί πολύ μικρής παραγωγής, προσπαθώντας να αποτυπώσει όσο γίνεται πιο ξεκάθαρα αυτό που η γη της Σαντορίνης μπορεί να δώσει. Σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας, ιθαγενείς ζύμες, φιλοσοφία ελάχιστης παρέμβασης στο οινοποιείο και μια θαυμάσια έκφραση της μοναδικότητας του terroir του νησιού.
  6. Γη και Ουρανός
    Γη και Ουρανός Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    41,90 €
    Είναι πλούσιο κρασί με όμορφα αρώματα σκούρων φρούτων, γλυκών μπαχαρικών και ντομάτας, σωστή δομή, σφιχτές αλλά σωστά δουλεμένες τανίνες και μεγάλη διάρκεια. Θα το αγαπήσουν οι φίλοι του Ξινόμαυρου, αλλά όχι μόνο…
  7. Αγιορείτικο Άβατον Gold
    Αγιορείτικο Άβατον Gold 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Λημνιό, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    Το Αγιορείτικο Άβατον είναι ένα κομψό κρασί με σκούρο κόκκινο χρώμα, με αρώματα φρούτων, βανίλιας και μπαχαρικών, με στόμα πλούσιο και με μεγάλη επίγευση. Συνδυάζεται τέλεια με κυνήγι και παλαιωμένα ώριμα τυριά.
  8. Kokotos Estate Old Vintage
    Kokotos Estate Old Vintage 2013 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Το Kokotos Estate αποτελεί την εξέλιξη μιας ιστορικής ετικέτας για τον Αττικό αμπελώνα και η δυναμική επιστροφή του Γιώργου Κοκοτού στην Ελληνική οινική σκηνή, μας υπενθυμίζει πόσο όμορφα το Cabernet Sauvignon προσαρμόστηκε στη περιοχή της Σταμάτας, δίνοντας ένα κρασί με ένταση αρωμάτων, στιβαρό χαρακτήρα και αν κρίνουμε από τον προκάτοχο του, αντοχή στο χρόνο.
  9. Vriniotis Syrah Wild Fermentation
    Vriniotis Syrah Wild Fermentation 2015 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    45,40 €
    Μια μικρή ανακάλυψη, ένα κρασί περιορισμένης παραγωγής που ζυμώνεται με τις ιθαγενείς ζύμες που περιβάλλουν το οινοποιείο. ‘Ενα άκρως εντυπωσιακό Syrah το οποίο διαθέτει χαρακτήρα μαύρων φρούτων, πικάντικων μπαχαρικών και λεβάντας. Μια αξιόλογη προσπάθεια από ένα ανερχόμενο παραγωγό της Εύβοιας ο οποίος μιλάει πάντα μέσα από την δουλειά του.
  10. Tawny Port 10 Ans Quinta de Ervamoira
    Tawny Port 10 Ans Quinta de Ervamoira
     
    19.5% alc.
    Βαθμολογία:
    97%
    Φτιαγμένο από κρασιά υψηλής ποιότητας της Quinta de Ervamoira, με μίξη κρασιών διαφορετικών ετών, καταφέρνει να αναδεικνύει ταυτόχρονα τη ζωηράδα και φρεσκάδα των νέων εσοδειών και την πολυπλοκότητα και ωριμότητα των παλαιών. Με γεμάτο σώμα, απαλή γεύση και αρώματα ξύλου, βανίλιας αλλά και ώριμων φρούτων, ένα port που θα πρέπει να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί