Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 153

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. /
    BiancoNero Sparkling - Ροζέ
     
    Ημίξηρος, Αφρώδης, Ροζέ, Μοσχάτο Αμβούργου, Πιείτε το τώρα, 7.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Το ροζέ (ή ροζ!) αφρώδες κρασί της γκάμας, από σταφύλια της ποικιλίας Μοσχάτο Αμβούργου, χαρακτηρίζεται από φρουτώδη αρώματα φράουλας, βατόμουρου και κερασιού που συνδυάζονται με νότες βιολέτας και βανίλιας.Ευχάριστο και παιχνιδιάρικο καταναλώνεται μόνο του ως απεριτίφ, με φρούτα και σοκολατένια γλυκά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. IÓ Rosé
    IÓ Rosé 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Λημνιώνα, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Ελαφρύ και δροσιστικό ροζέ κρασί με φρέσκα αρώματα φρούτων και λουλουδιών ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου και όλες τις ώρες της ημέρας. Το Ξινόμαυρο, η Λημνιώνα και το Syrah συνδυάζονται πολύ όμορφα οδηγώντας σε ευχάριστα αρώματα και απολαυστική γεύση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Dune
    Dune 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα
    Το λευκό Ασύρτικο συναντάει το ερυθρό Syrah σε ένα πρωτότυπο ροζέ blend με πολύ φρεσκάδα, νεύρο και άφθονα αρώματα και γεύσεις σκούρων φρούτων. Ένα κρασί που συνοδεύει ευχάριστα ευρεία γκάμα φαγητών από πολλές κουζίνες του κόσμου ενώ πίνεται ιδανικά και σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Zelos - Malvasia
    Zelos - Malvasia 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Malvasia, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    85%
    Από τους πιο αρωματικούς κλώνους της Malvasia, αυτός της Candia Aromatica, αποτελεί μιας από τις πιο κομψές και αρωματικές ποικιλίες της Κρήτης. Με σαγηνευτικά αρώματα που φέρνουν στο μυαλό το Μοσχάτο το Zelos του Ντουράκη αποτελεί μια εξαιρετική ξηρή έκφραση της ποικιλίας που μπορεί να σας ξεμυαλίσει με τη φινέτσα και την κομψή αρωματική του έκφραση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Μυλωνάς  Μαλαγουζιά - Μανδηλαριά
    Μυλωνάς Μαλαγουζιά - Μανδηλαριά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μαλαγουζιά, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    77%
    Ο μοναδικός συνδυασμός, της λευκής Μαλαγουζιάς με την ερυθρή Μανδηλαριά βρίσκεται πίσω από ένα από τα πιο σαγηνευτικά ροζέ κρασιά του Ελληνικού αμπελώνα. Ένα κρασί που συνδυάζει τα αρώματα των λευκών και των σκούρων φρούτων, με την χαρακτηριστική φρεσκάδα και τα πικάντικα στοιχεία πολύ όμορφα. Ο Σταμάτης Μυλωνάς είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους οινοποιούς και το κρασί αυτό το αποδεικνύει περίτρανα!
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  6. Λημνία Γη
    Λημνία Γη 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Αλεξάνδρειας, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Ένα ευχάριστο και δροσερό λευκό για τους λάτρεις των αρωματικών κρασιών. Διακρίνεται για τα χαρακτηριστικά λουλουδάτα αρώματά του, την όμορφη οξύτητά του, και την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής που παρουσιάζει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  7. Laludi Λευκος
    Laludi Λευκος 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Μία όμορφη έκφραση του Μοσχοφίλερου με γοητευτικά αρώματα, νεύρο και πολύ νόστιμη γεύση. Το εξωστρεφές προφίλ του κρασιού, η χαρούμενη ετικέτα αλλά και η εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας το φέρνουν στο καθημερινό μας τραπέζι και αρκούν για να μας ανεβάσουν την διάθεση στα ύψη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Moscato d' Ifestia
    Moscato d' Ifestia
     
    Γλυκός, Ημιαφρώδης, Λευκός, Μοσχάτο Αλεξάνδρειας
    Βαθμολογία:
    87%
    Φωτεινό χρώμα, ανοιχτό κίτρινο, με πλούσια κομψή γλυκύτητα σε τέλεια ισορροπία με την φρεσκάδα της οξύτητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Yfos Μπαραφάκα
    Yfos Μπαραφάκα 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Malvasia, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    70%
    Το ότι η Κυδωνίτσα είναι μία ανερχόμενη λευκή ποικιλία δεν χωράει αμφισβήτηση. Όταν δε, συναντά την αρωματική Malvasia το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό και ιδιαίτερα νόστιμο. Ο Χρήστος Μπαραφάκας έχει δημιουργήσει ένα κρασί που δεν θα του αντισταθούν ούτε οι νέοι οινόφιλοι, ούτε οι πιο ‘εκπαιδευμένοι’ ουρανίσκοι. Πίνεται τόσο σαν απεριτίφ όσο και συνοδεύοντας πιάτα από την Ελληνική και την διεθνή κουζίνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Παράγκα Sparkling Brut
    Παράγκα Sparkling Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Μοσχάτο Λευκό, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    88%
    Πριν από λίγα χρόνια για να πιούμε ένα παιχνιδιάρικο και απολαυστικό αφρώδες κρασί έπρεπε να ψάξουμε εκτός του Ελληνικού αμπελώνα! Τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα. Το κλίμα, τα αμπέλια, το μεράκι και η τεχνογνωσία των ανθρώπων στο κτήμα Κυρ Γιάννη ευνοεί την δημιουργία εξαιρετικών αφρωδών οίνων όπως αυτό, που θα λατρέψετε και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα φημισμένα Ιταλικά Prosecco.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Brachetto D' Acqui Acquesi
    Brachetto D' Acqui Acquesi 2022
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Ερυθρός, Brachetto, Πιείτε το τώρα, 5.5% alc.
    11,20 €
    Το Brachetto d’Acqui είναι ένα πολύ αρωματικό ημίγλυκο κρασί με παιχνιδιάρικες φυσαλίδες που ανήκει στη σφαίρα των κλασικών επιλογών της κατηγορίας. H χαμηλή περιεκτικότητά του σε αλκοόλ το καθιστά ένα απόλυτα δροσιστικό (6-8 °C) απεριτίφ για κάθε στιγμή της ημέρας. Παράλληλα η γλυκά καθηλωτική του προσωπικότητα αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό με φρούτα του δάσους, σοκολάτα gianduja ακόμα και ήπια κρέατα με γλυκές σάλτσες.
  12. Synastry Syrah OAK
    Synastry Syrah OAK 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Μαλακό, φρουτένιο και ευκολόπιοτο Syrah από την Νεμέα που αναδεικνύει μια πιο εξωστρεφή πτυχή της ποικιλίας. Ένα κρασί με καλή σχέση τιμής ποιότητας που είναι φτιαγμένο για να το απολαύσουμε φρέσκο, στο καθημερινό μας τραπέζι δίπλα σε αγαπημένα πιάτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  13. Μπλε Τρακτέρ Λευκό
    Μπλε Τρακτέρ Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Viognier, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    71%
    Στρογγυλό, πλούσιο σώμα με δροσερό αρωματικό χαρακτήρα, σε ένα αρμονικό πάντρεμα των γνωρισμάτων των τριών λευκών ποικιλιών. Νότες ώριμου ροδάκινου, βερίκοκου, με μια πινελιά ορυκτότητας. Το στόμα ακολουθεί τον παραπάνω χαρακτήρα ενώ το αρωματικό σύνολο συμπληρώνεται με νότες απο λουλούδια του αγρού και αχλαδιού. Συνοδεύει υπέροχα δροσερές σαλάτες με σως εσπεριδοειδών, ψητά ψάρια, κοτόπουλο σχάρας και κίτρινα τυριά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Τομή Μαντινεία
    Τομή Μαντινεία 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    83%
    Φανταστικό Μοσχοφίλερο με ένταση και βάθος που δεν αφήνει περιθώρια αντίστασης! Είναι σίγουρο ότι θα γοητεύσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και θα ανεβάσει την διάθεση στα ύψη! Ιδανικό και σαν απεριτίφ αλλά και για να συνοδεύσει τα ορεκτικά των γιορτινών τραπεζιών!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Ακακίες
    Ακακίες 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Περίτρανο παράδειγμα της ομορφιάς του ροζέ κρασιού από την προνομιούχα οινοπαραγωγική ζώνη του Αμυνταίου. Το Ξινόμαυρο βγάζει όλη τη δροσιστική του οξύτητα, αλλά και τον πλούτο των αρωμάτων των άγριων φρούτων και της ντομάτας, για να δώσει ένα από τα πολύ αγαπημένα Ελληνικά ροζέ. Μια υποψία τανινών το βοηθάει να συνοδεύσει ελαφριά πιάτα με κρέας, καθώς και κοκκινιστά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί