You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
Κτήμα ΑΛΦΑ - Ερυθρός 2021
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
29,10 € Φτάνει μέχρι 26,77 €Ένα κρασί που αποτυπώνει την όμορφη αρμονία των ποικιλιών που συμμετέχουν στο χαρμάνι του, με την "επιστημονική" προσέγγιση στην ερυθρή οινοποίηση, από την οποία προκύπτει. Μία ετικέτα-σχολή στο ερυθρό κρασί, η οποία "καπάρωσε" γρήγορα τη θέση της ανάμεσα στα δημοφιλέστερα Ελληνικά ερυθρά κρασιά στην εγχώρια, αλλά και στην ξένη αγορά. -
Δέκα - Ερυθρός 2011
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Ξινόμαυρο
26,50 € Φτάνει μέχρι 24,38 €Τα αρώματα που μας προσφέρει σε συνεχείς εναλλαγές είναι σκούρα φρούτα,σοκολάτα,καπνός πίπας και γλυκό μπαχάρι,είναι δε φοβερά ενδιαφέρον το γεγονός ότι η μύτη του κρασιού εξελίσσεται- για την ακρίβεια, μεταμορφώνεται- όσο μένει στο ποτήρι, κι αυτό μαρτυρά την περίτεχνη πληθωρικότητά του. Αφιλτράριστος οίνος, σερβίρεται σε καράφα, με αερισμό τουλάχιστον μιας ώρας. -
Χατζηβαρύτη - Mus 2020
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
28,70 €Το Mus είναι το τρίτο κρασί της σειράς minimus της Χλόης Χατζηβαρύτη που παράγονται με ‘φυσικές προσεγγίσεις’. Η νεαρή οινοποιός πειραματίζεται συνεχώς και μας προτείνει κρασιά ελάχιστων παρεμβάσεων με έντονη προσωπικότητα. Εδώ έχουμε ένα κρασί με χαρακτηριστική φρεσκάδα και βάθος φρούτου από 100% Ξινόμαυρο από τον αμπελώνα της Φιλυριάς στην Γουμένισσα που καλλιεργείται βιολογικά, ζυμώνει με τις αυτόχθονες ζύμες και ωριμάζει για 4 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Αν θέλετε να μπείτε στον κόσμο των ‘φυσικών κρασιών’ αυτό είναι μία ωραία αρχή! -
Ραψάνη Grand Reserve 2014
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Κρασάτο, Ξινόμαυρο, Σταυρωτό, Επιδέχεται Παλαίωση
27,90 €Η αναβίωση του αμπελώνα της Ραψάνης και η καθιέρωση του ως ένα από τους σημαντικότερους της Ελλάδος, οφείλετε στην Οινοποιία Τσάνταλη. Εδώ η κορυφαία έκφραση Ραψάνης, που παράγεται μόνο τις πολύ καλές χρονιές σε περιορισμένη ποσότητα. Ωριμάζει για 18 μήνες σε δρύινα βαρέλια και 18 μήνες στην φιάλη, αποκτώντας εξαιρετικά πλούσιο χαρακτήρα και στιβαρή δομή, ενώ μπορεί να παλαιώσει άνετα για τουλάχιστον μία δεκαετία ακόμα. Δεν είναι τυχαίο ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 100 καλύτερα κρασιά του κόσμου για το 2015 από το Wine & Spirits.Εξαντλημένο