You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Άλλοι Αφρώδεις Οίνοι
-
Sparkling Angel
Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
27,20 € Φτάνει μέχρι 25,02 €70% Pinot Noir και 30% Chardonnay περιλαμβάνει αυτό το υπέροχο αφρώδες κρασί που παράγεται στην Χιλή και φέρει την υπογραφή ενός εμβληματικού παραγωγού, του Montes. Παράγεται με την παραδοσιακή μέθοδο, ωριμάζοντας για τρία χρόνια με τις οινολάσπες στην φιάλη, αποκτώντας πολύπλοκο και ταυτόχρονα κομψό χαρακτήρα. -
The Illustrious Molavi - Hartman 2018
Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Ξινόμαυρο, Ρωμαίικο , Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 11.5% alc.
43,50 €H Κρήτη συναντά τον βορρά σε ένα μπουκάλι αφρώδες κρασί. Ο Laurents Hartman, γνωστός για την παραγωγή εξαιρετικών αφρωδών οίνων, και ο Afshin Molavi από το οινοποιείο Μανουσάκη στην Κρήτη δημιουργούν ένα εξαιρετικό αφρώδες κρασί, περιορισμένης παραγωγής, φτιαγμένο με την παραδοσιακή μέθοδο της Καμπανίας που πάει το παιχνίδι στην επόμενη πίστα. Το κρητικό Ρωμείκο που προέρχεται από παλαιά αμπέλια σε υψόμετρο 550-600 μέτρων στο Ρέθυμνο και το βορειοελλαδίτικο Ξινόμαυρο από αυτόριζα κλήματα στο Αμύνταιο στα 700 μέτρα υψόμετρο, σε συνδυασμό με την ωρίμαση για 4 χρόνια στην φιάλη με τις οινολάσπες οδηγούν σε ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο και φινετσάτο αφρώδες με αναπάντεχα λεμονάτο χαρακτήρα. -
Ferrari Maximum Rose
Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
47,60 €Μπορεί να μην μπορούμε να έχουμε στο γκαράζ μας μία πολυτελέστατη κόκκινη Ferrari, μπορούμε όμως να έχουμε στην κάβα μας ένα υπέροχο πολυτελές ροζέ αφρώδες κρασί ferrrari ακόμα και αν οι δύο Ferrari δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ένα εξαιρετικό αφρώδες από της περιοχή του Trentino στην Βόρεια Ιταλία, που μπορεί να ‘κοιτάξει’ στα μάτια πολλά αφρώδη της Καμπανίας. Από 70% Pinot Noir και 30% Chardonnay και έχοντας μείνει για 30 μήνες στην φιάλη με τις ζύμες, είναι ένα πλούσιο αφρώδες που το απολαμβάνουμε τόσο σαν απεριτίφ όσο και κατά την διάρκεια ενός γεύματος.