Ερυθρά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 95

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα Γαίας - Ερυθρός
    Κτήμα Γαίας - Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Εντυπωσιακό βαθυκόκκινο κρασί με μεγάλη και περίτεχνη αρωματική ένταση που εστιάζει στο φρούτο, τα μπαχάρια και του ξηρούς καρπούς, πληθωρική γεύση, δυνατές τανίνες, σωστή οξύτητα και μακρά επίγευση. Το Κτήμα Γαίας είναι η πιο τρανή απόδειξη της πολυδυναμικότητας του Αγιωργίτικου της Νεμέας και αποδεδειγμένα μπορεί να παλαιώσει για πολλά χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Απλά - Ερυθρός
    Απλά - Ερυθρός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα, Μαυρούδι, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    50%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ο πολύ όμορφος συνδυασμός τριών Ελληνικών ποικιλίων, των Ξινόμαυρο, Λημνιώνα, Μαυρούδι με την υπογραφή του ταλαντούχου Νίκου Καρατζά, φέρνουν στο ποτήρι μας ένα ερυθρό κρασί με υπέροχο φρουτώδη χαράκτηρα, φρεσκάδα και βελούδινη γεύση. Είναι ικανό να συνοδεύσει το πιο εκλεπτυσμένο πιάτο κρεατικών αλλά και να το πιούμε σκέτο με ένα τυράκι ή ένα αλλαντικό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Σταυροδρόμι
    Σταυροδρόμι 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Το Αγιωργίτικο και το Syrah ‘διασταυρώνονται’ σε ένα εξωστρεφές, βελούδινο και με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας ερυθρό κρασί, που προέρχεται από αμπελώνες σε υψόμετρο 800 μέτρων στην ορεινή Κορινθία. Τα ζωηρά του φρουτώδη χαρακτηριστικά αγκαλιάζονται πολύ ευγενικά από τα στοιχεία της δρυός μέσω της 8μηνης ωρίμαση σε δρύινα βαρέλια και έρχεται τα ποτήρια μας ένα κρασί έτοιμο να μας χαρίσει πολλές στιγμές απόλαυσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Γαία S - Syrah & Αγιωργίτικο
    Γαία S - Syrah & Αγιωργίτικο 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Ζωηρό, γεμάτο ερυθρό κρασί, που παντρεύει το ευγενικό Αγιωργίτικο με το πικάντικο Syrah. Το αποτέλεσμα είναι ένα εκλεκτό ερυθρό κρασί με όμορφη αρωματική πολυπλοκότητα, δυνατές τανίνες και μακρά επίγευση. Μία ετικέτα περιορισμένης παραγωγής και διάθεσης για όσους ψάχνουν καινούριες γευστικές προεκτάσεις στο ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Σπάνιες Γαίες, "Ταμπούρι"
    Σπάνιες Γαίες, "Ταμπούρι" 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    80%
    Μία από τις πιο ωραίες εκφράσεις του Cabernet Franc στην Ελληνική γη προέρχεται από τον αμπελώνα Ταμπούρι της Στροφιλιάς σε υψόμετρο 800 μέτρων στο οροπέδιο της Στυμφαλίας στην ορεινή Κορινθία. Η διαχείριση του αμπελώνα και το ευνοϊκό κλίμα δίνουν εξαιρετικής ποιότητας σταφύλια, όπου σε συνδυασμό με την φροντίδα στο οινοποιείο και την ωρίμαση σε γαλλική δρυ οδηγούν σε ένα ερυθρό κρασί περιορισμένης παραγωγής που βάζει τον πήχη πολύ ψηλά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Chateau Κανιάρης ερυθρό
    Chateau Κανιάρης ερυθρό 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    60%
    Το χρώμα του είναι βαθύ γκρενά. Στο άρωμα του κυριαρχούν τα ώριμα μαύρα φρούτα όπως το βατόμουρο και το μύρτιλλο, η σοκολάτα, η βανίλια και το γαρύφαλλο. Στο στόμα είναι πληθωρικό, με βάθος φρούτου, αρκετές αλλά ευγενικές τανίνες, σχετικά υψηλό αλκοόλ και μακρά πικάντικη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Κτήμα Δύο Φίλοι - Pinot Noir
    Κτήμα Δύο Φίλοι - Pinot Noir 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Πληθωρικό, γεμάτο, τανικό και με υψηλό αλκοόλ, ‘ανταλλάζει’ κάποια από τα τυπικά κομψά στοιχεία της ποικιλίας του Pinot Noir προκειμένου να αποκτήσει ένα πιο ‘ζόρικο’ προφίλ, καθώς και χρόνια παλαίωσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Body
    Body 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Νεανικό και μοντέρνο κρασί με έμφαση στα φρουτώδη χαρακτηριστικά και όχι στο βαρέλι από δύο ποικιλίες, το Αγιωργίτικο και το Cabernet Sauvignon, που όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους με την κατάλληλη φροντίδα σε οινοποιείο και αμπελώνα όπως εδώ, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Ιδανικό για το καθημερινό γεύμα, για το κυριακάτικο αλλά και για πολυπληθή γιορτινά τραπέζια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Κτήμα Δρυόπη - Reserve Magnum
    Κτήμα Δρυόπη - Reserve Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    34,70 €
    Πλούσιο και πολύπλοκο στη μύτη, ευγενικό αλλά και γεμάτο στο στόμα, με μακρά και όμορφη διάρκεια και αρώματα και γεύσεις που παραπέμπουν σε κόκκινα φρούτα και γλυκά μπαχαρικά.
  10. Kaiken Ultra Malbec
    Kaiken Ultra Malbec 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malbec, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Ένα εξαιρετικό ερυθρό από την Αργεντινή, με την υπογραφή του μεγάλου οινοποιού του νέου κόσμου, Aurelio Montes (το συγκεκριμένο, μάλιστα, είναι από τα αγαπημένα του). Προέρχεται από ένα προνομιούχο αμπελοτόπι στους πρόποδες των Άνδεων, σε υψόμετρο 1400 μέτρων! Ένα 10% Cabernet Sauvignon (που δεν αναγράφεται) από το ίδιο αμπελοτόπι του χαρίζει κοσμοπολίτικο προφίλ και πολυπλοκότητα. Είναι εξαιρετικό στο στόμα με βουτυράτη γευστικότητα και τέλειες τανίνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Ιδέα Νεμέα
    Ιδέα Νεμέα 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    74%
    Η πιο φρέσκια εκδοχή του Αγιωργίτικου από το Χρήστο Μπαραφάκα, η οποία δε διαθέτει τη συμπύκνωση της κλασικής του Νεμέας, από την άλλη βέβαια ξεχειλίζει από αρώματα τραγανών κόκκινων φρούτων, φρεσκάδα και ζωηρό χαρακτήρα. Μια πολύ όμορφη και οικονομική έκφραση της πιο χαρούμενης πλευράς του Αγιωργίτικου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Ξινόμαυρο Boutari Naturally
    Ξινόμαυρο Boutari Naturally 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Υπέροχο Ξινόμαυρο από την σειρά ‘Χωρίς Θειώδη Μπουτάρη’ που ακολουθεί την νέα τάση της αγοράς για μονοποικιλιακά κρασιά με ελάχιστες οινολογικές παρεμβάσεις. Το Ξινόμαυρο προέρχεται από αμπελώνα στην περιοχή της Νάουσας με κλίματα ηλικίας μεγαλύτερης των 40 ετών. Το στυλ του κρασιού που εστιάζει στην φρεσκάδα, στο ζωηρό φρούτο και στις μαλακές τανίνες μας επιτρέπει να το απολαύσουμε νεαρό σε αντίθεση με πολλά άλλα κρασιά από Ξινόμαυρο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Boutari Merlot
    Boutari Merlot 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Δημιουργία των επιλεγμένων αμπελώνων Μπουτάρη στο πλαίσιο της ευρύτερης διερεύνησης σχετικά με το ποιοτικό δυναμικό του εγκλιματισμού των παγκοσμίως γνωστών ξένων ποικιλιών στον ελληνικό αμπελώνα. Ένα Merlot τυπικό της ποικιλίας αλλά και της περιοχής από την οποία προέρχεται.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Λυρικός Petit Verdot
    Λυρικός Petit Verdot 2005
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ευγενές ερυθρό από έναν μεγάλο Πελοποννήσιο οινοποιό, που καταπιάνεται με μία άγνωστη για τα Ελληνικά δεδομένα ποικιλία. Καλοδουλεμένο και πληθωρικό με μεγάλες δυνατότητες παλαίωσης, είναι ένα κρασί που έχει ήδη αρχίσει να αποκτάει ένθερμους οπαδούς.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Benje Tinto
    Benje Tinto 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Listan Prieto, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Μοναδικό ερυθρό κρασί από τα Κανάρια νησιά με φρεσκάδα, πολυπλοκότητα, άφθονα κόκκινα και μαύρα φρούτα αλλά και γήινα στοιχεία που αποτυπώνουν το μαγικό αυτό terroir. Ένα κρασί ανακάλυψης και εξερεύνησης που παράγεται από αμπέλια που καλλιεργούνται βιολογικά στις ηφαιστειακές πλαγιές της Τενερίφης σε υψόμετρο 1000 μέτρων και οινοποιείται με ελάχιστη χρήση θειώδους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί