Ερυθρά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 95

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Αγιωργίτικο Boutari Naturally
    Αγιωργίτικο Boutari Naturally 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    85%
    Περιορισμένης παραγωγής κρασί από την ποικιλία Αγιωργίτικο που παράγεται χωρίς την προσθήκη θειώδους με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Ένα πολύ κομψό και βελούδινο ερυθρό κρασί από αμπελώνες στην Νεμέα που διακρίνεται για την καθαρότητα του φρούτου και το φρέσκο χαρακτήρα του. Ταιριάζει τόσο σε χειμωνιάτικα όσο και σε καλοκαιρινά γεύματα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Μαγικό Βουνό - Ερυθρός
    Μαγικό Βουνό - Ερυθρός 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    40,30 €
    Το Ερυθρό Μαγικό Βουνό φέρνει την Ελλάδα όσο πιο κοντά στο Μπορντώ γίνεται. Βαθύ ρουμπινί χρώμα με πολύπλοκα αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων, καπνού και μπαχαριών. Ένα από τα πιο περιζήτητα Ελληνικά ερυθρά κρασιά, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την αρωματική του πολυπλοκότητα και το κοσμοπολίτικο προφίλ του.
  3. Alpha Cabernet Sauvignon
    Montes Alpha - Cabernet Sauvignon 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    80%
    23,40 €
    Ένα Premium ερυθρό από Cabernet Sauvignon. Αποπνέει τυπικότητα και ποιότητα και, παρότι στιβαρό και όμορφα τανικό, δεν χάνει τη χαρακτηριστική φιλικότητα της "οικογένειάς" του. Και πάλι όμως, διατηρεί μία "αχτύπητη" σχέση ποιότητας-τιμής που το κάνει και ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο.
  4. Gran Coronas
    Gran Coronas 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    16,50 €
    Γεμάτο ερυθρό κρασί από τις ποικιλίες Tempranillo και Cabernet Sauvignon. Ένα κρασί με βαθύ κόκκινο χρώμα που αναδεικνύει όλα του τα χαρακτηριστικά συνοδευόμενο με πικάντικα φαγητά.
  5. Γη και Ουρανός
    Γη και Ουρανός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    18,10 €
    Είναι πλούσιο κρασί με όμορφα αρώματα σκούρων φρούτων, γλυκών μπαχαρικών και ντομάτας, σωστή δομή, σφιχτές αλλά σωστά δουλεμένες τανίνες και μεγάλη διάρκεια. Θα το αγαπήσουν οι φίλοι του Ξινόμαυρου, αλλά όχι μόνο…
  6. Κτήμα Δρυόπη - Reserve
    Κτήμα Δρυόπη - Reserve 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    18,00 €
    Πλούσιο και πολύπλοκο στη μύτη, ευγενικό αλλά και γεμάτο στο στόμα, με μακρά και όμορφη διάρκεια και αρώματα και γεύσεις που παραπέμπουν σε κόκκινα φρούτα και γλυκά μπαχαρικά.
  7. Nuits Saint George
    Nuits Saint George 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    76,90 €
    Ένα πολύ αξιόλογο ερυθρό από τη Βουργουνδία, και μάλιστα από ένα από τα πιο ποιοτικά κτήματα της περιοχής. Πολύπλοκο αλλά αυστηρό, με γήινο χαρακτήρα και καλά ισορροπημένη δομή, προσφέρεται για παλαίωση αλλά μπορεί να σερβιριστεί και σύντομα, με το κατάλληλο "ταίρι".
  8. Chateau Mouton Rothschild
    Chateau Mouton Rothschild 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    1.084,40 €
    Η επιτομή της αφρόκρεμας του Bordeaux. Η πρώτη ετικέτα του φημισμένου Château Mouton Rothschild μας χαρίζει ένα μεγαλειώδες κρασί με εξαιρετική φινέτσα, απόλυτη αρμονία και μεγάλο αρωματικό και γευστικό βάθος. Εννοείται ότι έχει πολλά και καλά χρόνια παλαίωσης μπροστά του, αν ωστόσο δεν έχετε υπομονή και το ανοίξετε άμεσα, κανείς δεν πρόκειται να σας κατηγορήσει (πολλοί όμως θα σας ζηλέψουν...)!
  9. Château Brane Cantenac
    Chateau Brane Cantenac 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση
    107,60 €
    Ένα εκφραστικό ερυθρό κρασί από την περιοχή του Margaux στο Bordeaux, που δύσκολα θα απογοητεύσει τους φαν των ερυθρών της περιοχής. Έχει πλούσιο φρουτώδη χαρακτήρα, στιβαρές τανίνες και σωστή οξύτητα, που καταλήγουν σε ευχάριστη και μακρά επίγευση. Προτείνεται!
  10. Brunello di Montalcino "Tenuta Nuava"
    Brunello di Montalcino "Tenuta Nuοva" 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    132,70 €
    Ένα μεγάλο Brunello σε μία από τις πιο θερμές χρονιές των τελευταίων ετών, έρχεται να μας αναστατώσει με την έντονη προσωπικότητά του. Δυνατό, εκφραστικό, με πληθωρικά αρώματα και εξαιρετικές τανίνες, ανυπομονεί να μας δείξει στην πράξη πώς "κάνει καλά" τα πιο δυνατά και έντονα κρέατα με τα οποία θα το συνδυάσουμε.
  11. Χατζηβαρύτη - Γουμένισσα
    Χατζηβαρύτη - Γουμένισσα 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Νεγκόσκα, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    18,60 €
    Ένα γεμάτο, πλούσιο κρασί με έντονο κόκκινο χρώμα, με ελαφρά κεραμιδί ανταύγειες. Τανικό, αρωματικό με μακρύ τελείωμα στο στόμα. Έχει άρωμα στο οποίο κυριαρχούν φρούτα όπως το βατόμουρο και το κεράσι, που συμπληρώνονται με αρώματα μπαχαρικών, ντομάτας, ελιάς και βανίλιας.
  12. Ηγεμών Magnum (1.5lt)
    Ηγεμών Magnum (1.5lt) 2005
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    86,80 €
    Μεγαλοπρεπής προσέγγιση στο ερυθρό κρασί της Νεμέας από ένα σχετικά νέο κτήμα της περιοχής. Η προσεκτική οινοποίηση και η μακρά παλαίωση έχουν ως αποτέλεσμα ένα κρασί γεμάτο, πληθωρικό και πολυδιάστατο, το οποίο ωστόσο επιδεικνύει έναν ιδιαίτερα φιλικό χαρακτήρα που το καθιστά εξαιρετικό συνοδό για τα εδέσματα ενός πλούσιου χειμωνιάτικου τραπεζιού.
  13. Chateau Margaux 1er grand cru classe
    Chateau Margaux 1er grand cru classe 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    1.519,00 €
    Το "Πρώτο των Πρώτων", η ναυαρχίδα των μεγάλων chateaux του Bordeaux σε μία κλειστή ακόμα χρονιά. Αυστηρό και συγκρατημένο, το Château Margaux είναι ένα κρασί με μεγάλο αρωματικό και γευστικό πλούτο, που όμως ντρέπεται να μοιραστεί ακόμα μαζί μας. Με άλλα λόγια, πάρτε το σήμερα και φυλάξτε το (σαν τα μάτια σας) για μερικά χρονάκια ακόμα...
  14. Planeta - Merlot
    Planeta - Merlot 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.8% alc.
    33,00 €
    Το οικογενειακό οινοποιείο που έβαλε το μοντέρνο Σιτσιλιάνικο κρασί στον παγκόσμιο χάρτη, το πέτυχε αρχικά μέσα από υψηλής κλάσης κρασιά από διεθνείς ποικιλίες. Τo Planeta Merlot αποτελεί ένα ‘all time classics’ κρασί του οινοποιείου, που διαθέτει μεγάλη αρωματική συμπύκνωση, ‘ζεστό’ αλκοόλ και μαλακές-ώριμες τανίνες που το μεσογειακό κλίμα του νησιού εξασφαλίζει.
  15. Barbaresco "Violoncello"
    Barbaresco "Violoncello" 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Nebbiolo, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    46,00 €
    Γεμάτο αλλά κομψό ερυθρό κρασί από το Barbaresco. Ισορροπημένο και "ζεστό", μας δείχνει ένα πρόσωπο αρκετά πιο φινετσάτο από ότι ίσως θα περιμέναμε από ένα κλασικό Barbaresco, χωρίς όμως να χάνει την όμορφη τυπικότητά του. Επιλέξτε το, προγραμματίστε ένα όμορφο χειμωνιάτικο γεύμα, και μη διστάσετε να το απολαύσετε με την πρώτη ευκαιρία!
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί