Ερυθρά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 63

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Santa Rita Hills Pinot Noir
    Santa Rita Hills Pinot Noir 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    43,40 €
    Ο Rajat Parr και ο Sashi Moorman που βρίσκονται πίσω από τα κρασιά Sandhi αναζητούν σημεία με παλαιά αμπέλια και ψυχρές θερμοκρασίες και δημιουργούν κρασιά που δεν ξεπερνούν το 14% σε αλκοόλ αλλά εστιάζουν στην συμπύκνωση του φρούτου. Η αυθόρμητη ζύμωση (κυρίως ολόκληρων τσαμπιών) και η ωρίμαση σε τσιμεντένιες και ξύλινες ουδέτερες δεξαμενές ευνοούν στην φρεσκάδα του φρούτου οδηγώντας σε ένα φανταστικό Pinot Noir που διακρίνεται επιπλέον για την φινέτσα, την δομή, την αισθητή οξύτητα και την ισορροπία. Αν παραγόταν στην Βουργουνδία είναι σίγουρο ότι θα είχε πολλαπλάσια τιμή.
  2. Chateau De Pez
    Chateau de Pez 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ένα πολύ όμορφο ερυθρό κρασί από το Μπορντώ που γοητεύει "με την πρώτη". Η μύτη του είναι εντυπωσιακή, καθώς αναδύει σκούρα αρώματα από καφέ και ξηρούς καρπούς, ενώ το στόμα είναι ευγενές και μεταξένιο, με σωστές τανίνες και ευχάριστη οξύτητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Pinot Noir Cellar Selection
    Pinot Noir Reserve 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Οι Νεοζηλανδοί, έχουν αποφασίσει σε ότι αφορά τα κόκκινα, ότι το ‘εθνικό’ τους σταφύλι είναι το Pinot Noir. Σε όσους λοιπόν από εμάς, η ‘ανακάλυψη’ μιας κορυφαίας ερυθρής Βουργουνδίας (το Γαλλικό ‘πρωτότυπο’ του Pinot Noir), αποτελεί ένα γρίφο του οποίου η λύση μάλλον θα κοστίσει μια περιουσία, το οινοποιείο της Villa Maria, προσφέρει μια εναλλακτική- Nεοκοσμίτικη εκδοχή της ποικιλίας, που ενθουσιάζει με την αμεσότητα, τον ελκυστικό χαρακτήρα και την ‘πολιτισμένη’ τιμή της.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Pintia
    Pintia 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Tempranillo, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Πλούσιο, δυνατό Ισπανικό ερυθρό από… τζάκι. Θέρμη, συμπύκνωση, πλούσια αρώματα και γεμάτες τανίνες. Με λίγα λόγια, το Tempranillo στα καλύτερά του!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Chateau Chasse Spleen
    Chateau Chasse-Spleen
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Εισαγωγή στα ποιοτικά ερυθρά του Bordeaux με ένα όμορφο και ευχάριστο κρασί που αποπνέει φινέτσα χωρίς να προσποιείται. Τυπικά αρωματικό, φιλικό και με καλή διάρκεια, πίνεται άμεσα και προορίζεται για απόλαυση μέσα στα επόμενα χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Emphasis - Αγιωργίτικο
    Emphasis - Αγιωργίτικο 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Ζουμερό και γοητευτικό Αγιωργίτικο από την Δράμα. Ναι! Καλά διαβάσατε. Το πολυδυναμικό Αγιωργίτικο ξεδιπλώνει τις χάρες και στον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα με το Κτήμα Παυλίδη να φέρνει στα ποτήρια μας ένα single vineyard κρασί με άφθονο φρούτο, πολυπλοκότητα και μία βελούδινη γεύση που ξεμυαλίζει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Αγιωργίτικο Boutari Naturally
    Αγιωργίτικο Boutari Naturally 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    85%
    Περιορισμένης παραγωγής κρασί από την ποικιλία Αγιωργίτικο που παράγεται χωρίς την προσθήκη θειώδους με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Ένα πολύ κομψό και βελούδινο ερυθρό κρασί από αμπελώνες στην Νεμέα που διακρίνεται για την καθαρότητα του φρούτου και το φρέσκο χαρακτήρα του. Ταιριάζει τόσο σε χειμωνιάτικα όσο και σε καλοκαιρινά γεύματα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Μαύρο Καλαβρυτινό Natur
    Μαύρο Καλαβρυτινό Natur 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαύρο Καλαβρυτινό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Αν θέλετε να μυηθείτε στα κρασιά φυσικής οινοποίησης που κερδίζουν συνεχώς έδαφος, τότε τα αψεγάδιαστα κρασιά του πρωτοπόρου οινοποιείου από την Αιγιάλεια είναι εγγύηση! Το σπάνιο ερυθρό Μαύρο Καλαβρυτινό, που καλλιεργείται στους ιδιόκτητους αμπελώνες σε υψηλό υψόμετρο δίνει μετά από οινοποίηση με τις γηγενείς ζύμες και την ωρίμαση για ένα χρόνο σε μεγάλες δρύινες δεξαμενές, ένα κρασί που στηρίζει την γοητεία του στην καθαρότητα του φρούτου, το ανθικό προφίλ και την κομψότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Alpha Cabernet Sauvignon
    Montes Alpha - Cabernet Sauvignon 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    80%
    23,40 €
    Ένα Premium ερυθρό από Cabernet Sauvignon. Αποπνέει τυπικότητα και ποιότητα και, παρότι στιβαρό και όμορφα τανικό, δεν χάνει τη χαρακτηριστική φιλικότητα της "οικογένειάς" του. Και πάλι όμως, διατηρεί μία "αχτύπητη" σχέση ποιότητας-τιμής που το κάνει και ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο.
  10. Rawson's Retreat - Shiraz Cabernet
    Rawson's Retreat - Shiraz Cabernet 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    11,30 €
    Βαθυκόκκινο και πλούσιο, το κρασί αυτό είναι μία εισαγωγή στα Αυστραλιανά ερυθρά, από ένα κορυφαίο οινοποιείο της χώρας. Είναι ευχάριστο και ισορροπημένο, γι' αυτό και πίνεται (και απολαμβάνεται) με χαρακτηριστική ευκολία.
  11. Gran Coronas
    Gran Coronas 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    16,50 €
    Γεμάτο ερυθρό κρασί από τις ποικιλίες Tempranillo και Cabernet Sauvignon. Ένα κρασί με βαθύ κόκκινο χρώμα που αναδεικνύει όλα του τα χαρακτηριστικά συνοδευόμενο με πικάντικα φαγητά.
  12. Villa Antinori Rosso
    Villa Antinori Rosso 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    21,10 €
    Εισαγωγή στην μυθική κατηγορία των Super-Tuscans με ένα κρασί από την Τοσκάνη που παντρεύει το ντόπιο Sangiovese με άλλες διεθνείς ποικιλίες. Ποιοτικό ερυθρό κρασί, παρά το γεγονός ότι προορίζεται - εμπορικά και τιμολογιακά - για καθημερινή χρήση.
  13. Ridge - Lytton Springs
    Ridge - Lytton Springs 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Zinfandel, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.4% alc.
    63,20 €
    Αυτό είναι ένα από τα δύο εμβληματικά Zinfandel από τους Ridge, μαζί με το Geyserville, αν και δεν είναι τυπικά Zinfandel. Αρχικά, και τα δύο είναι μείγματα Zinfandel με Carignane και Petite Sirah, και αφού το ποσοστό Zinfandel είναι κάτω από 85%, δεν μπορεί να αναγράφεται η ποικιλία στην ετικέτα. Σε δεύτερο επίπεδο, ενώ τα περισσότερα Zinfandel υψηλού επιπέδου είναι «τέρατα» με 16% αλκοόλ και ταννίνες επιπέδου Cabernet, τα Ridge είναι πάντα εξαιρετικά φινετσάτα. Το Lytton Springs είναι το πιο πυκνό από τα δύο, μιας και έχει υψηλότερα επίπεδα Petite Sirah από ότι Carignane.
  14. Ridge - Geyserville
    Ridge - Geyserville 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Carignan, Zinfandel, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    63,20 €
    Εκλεκτό ερυθρό κρασί, τυπικό Καλιφορνέζικο Zinfandel, από τα προνομιούχα αμπέλια της Santa Cruz. Γεμάτο, ζεστό, με όμορφες τανίνες και εξαιρετική ισορροπία, το Geyserville είναι ένα απολαυστικό νέο-κοσμίτικο ερυθρό κρασί για πολύ "ψαγμένους".
  15. Χατζηβαρύτη - Γουμένισσα
    Χατζηβαρύτη - Γουμένισσα 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Νεγκόσκα, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    18,60 €
    Ένα γεμάτο, πλούσιο κρασί με έντονο κόκκινο χρώμα, με ελαφρά κεραμιδί ανταύγειες. Τανικό, αρωματικό με μακρύ τελείωμα στο στόμα. Έχει άρωμα στο οποίο κυριαρχούν φρούτα όπως το βατόμουρο και το κεράσι, που συμπληρώνονται με αρώματα μπαχαρικών, ντομάτας, ελιάς και βανίλιας.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί