Ερυθρά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 103

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Château Cantemerle
    Chateau Cantemerle 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Ένα "πρωτοκλασάτο" ερυθρό του Μπορντώ που μας κερδίζει με τη φινέτσα του, τη διάρκειά του, αλλά και την πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής που παρουσιάζει. Σωστά δομημένο, κομψό και ευχάριστο, ενδείκνυται για ευχάριστες οινο-γαστρονομικές περιστάσεις ανάμεσα σε πραγματικούς οινόφιλους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Κτήμα Γεροβασιλείου - Ερυθρός Magnum
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Ερυθρός Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Λημνιό, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    42,80 €
    Βαθύ χρώμα, καπνιστά και πικάντικα αρώματα στη μύτη και το στόμα, σοβαρές τανίνες και σωστή οξύτητα, που καταλήγουν σε μία όμορφη και μακρά επίγευση, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του πολύ καλού αυτού Ελληνικού ερυθρού, που μπορούμε να το πιούμε ευχάριστα τώρα αλλά και να το κρατήσουμε για αρκετά χρόνια στην κάβα μας.
  3. Chateau Malartic-Lagraviere
    Chateau Malartic-Lagraviere 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Πλούσιο, βελούδινο και φίνο, με όμορφες τανίνες και περίτεχνα παιχνίδια ανάμεσα στα αρώματα του φρούτου και σε αυτά του βαρελιού. Ποιοτική ερυθρή ετικέτα από το Bordeaux με βαρύ όνομα και μεγάλα περιθώρια παλαίωσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Châteauneuf-du-Pape Haute Pierre A.C. 2006
    Chateauneuf du Pape Haute Pierre 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache Noir, Mourverde, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Πολύ ποιοτικό δείγμα Châteauneuf du Pape από τον μεγάλο οίκο Delas Freres του Ροδανού. Οι φαν του Châteauneuf du Pape (και είναι πολλοί) θα βρουν σε αυτή την ετικέτα ό,τι ζητούν από ένα καλό Châteauneuf du Pape, κι ακόμα παραπάνω. Δύναμη, σωστή δομή, πικάντικο χαρακτήρα, μεγάλη διάρκεια, και πολλά ακόμα καλά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Cabernet Sauvignon Max Reserva
    Errazuriz - Cabernet Sauvignon Max Reserva 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    Ένα δυνατό Cabernet Sauvignon κομμένο και ραμμένο για τους φίλους των έντονων νεοκοσμίτικων ερυθρών κρασιών. Όμορφα αρώματα άγουρων βατόμουρων στη μύτη, πλούσιο, γευστικό στόμα, δυνατές τανίνες και έντονη οξύτητα. Ένα εκρηκτικό Χιλιανό ερυθρό σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Yalumba CS Barossa Syrah
    Yalumba CS Barossa Syrah 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, 14% alc.
    Αυτή είναι μια μοντέρνα ερμηνεία του κλασικού στυλ. Τα αρχικά αρώματα shiraz περιλαμβάνουν ώριμο δαμάσκηνο και κεράσι, ακολουθούμενα από τα αρώματα φυλλώδους, κέδρου και κόκκινης σταφίδας του cabernet sauvignon. Ο ουρανίσκος είναι πλούσιος και γενναιόδωρος, αλλά απαλός και εύπλαστος. Οι ισορροπημένες γεύσεις παραμένουν στο μακρύ τελείωμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Barolo Pio Cesare
    Barolo Pio Cesare 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Σε έναν ιδεατό κόσμο, κάθε βράδυ του χειμώνα θα είχαμε να μας περιμένει σπίτι ένα τρουφάτο ριζότο και μια φιάλη Barolo του Pio Cesare. Πυκνότητα, χαρακτήρας, αρώματα λουλουδιών, μανιταριών και μπαχαριών, ενώ στο στόμα η οξύτητα και οι ταννίνες δημιουργούν το τέλειο υπόβαθρο για πυκνά και αιθέρια στα αρώματα εδέσματα. Ο ιδεατός κόσμος μπορεί να μην είναι μακριά – αφού φαίνεται πως το βασικό μας πρόβλημα είναι το πώς φτιάχνεται το τέλειο ριζότο τρούφας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Corton Grand Cru  “Les Clos du Roi”
    Corton Grand Cru “Les Clos du Roi” 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Εκπληκτικό Pinot Noir από μία από τις σπουδαιότερες ονομασίες προέλευσης της Βουργουνδίας και έναν από τους καλύτερους παραγωγούς της περιοχής. Φινέτσα, πολυπλοκότητα, βάθος φρούτου και διάρκεια σε ένα κρασί που μας υπενθυμίζει το μεγαλείο των Βουργουνδέζικων κρασιών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Southern Hill - Cabernet Sauvignon
    Southern Hill - Cabernet Sauvignon 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    83%
    24,80 €
    Ένα Καλιφορνέζικο Cabernet Sauvignon από την Livermore Valley και τους ιδιόκτητους αμπελώνες της οικογένειας Wente, που ποντάρει στον βελούδινο χαρακτήρα του και στο βάθος φρούτου. Το συνολικά 20% ποσοστό ποικιλιών όπως το Petit Verdot, το Petite Sirah, το Merlot, το Malbec και το Tempranillo, που προστίθεται ανάλογα με την χρονιά, συμβάλει στην δημιουργία ενός ιδιαίτερα ισορροπημένου και πολύπλοκου κρασιού.
  10. Emphasis - Tempranillo Magnum
    Emphasis - Tempranillo Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Tempranillo, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    55,80 €
    Ένα ερυθρό κρασί με ιδιαίτερο ενδοαφέρον σε μύτη και στόμα. Χαρακτηρίζεται από ψημένα, πλούσια αρώματα με πικάντικες εξάρσεις, έντονες τανίνες και καλή οξύτητα. Θα εξελίσσεται όμορφα όσο μένει.
  11. Emphasis - Syrah Magnum
    Emphasis - Syrah Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    58,30 €
    Ένα πολύ καλό Syrah που θα ενθουσιάσει τους φίλους της ποικιλίας. Πικάντικο στη μύτη και απολαυστικά δυνατό στο στόμα, με καλή ισορροπία τανινών και οξύτητας και τσιμπημένο αλκοόλ, που όμως δεν προβληματίζει. Χωρίς αμφιβολία, είναι Syrah παλαίωσης.
  12. Barolo Ceretto
    Barolo Ceretto 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Nebbiolo, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Ένα δυνατό και πολύ πλούσιο ερυθρό κρασί που θα γοητεύσει τους φίλους των κρασιών του Barolo, αλλά και κάθε οινόφιλο που αγαπάει τα πλούσια και δυνατά ερυθρά κρασιά. Αρώματα φρούτων βουτηγμένων σε μπράντυ, τανίνες που γοητεύουν και μία πολύ ευχάριστη οξύτητα συνθέτουν ένα κρασί για πολύ ειδικές περιπτώσεις...
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Barbaresco Ceretto
    Barbaresco Ceretto 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Nebbiolo, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Το Asij είναι η εισαγωγή των Ceretto στο μεγαλείο του Nebbiolo, όπως αυτό εκφράζεται στο terroir του Barbaresco. Τυπικότατος χαρακτήρας αποξηραμένου τριαντάφυλλου, μαύρων φρούτων και γλυκών μπαχαριών. Το Asij όμως έχει μια πιο απαλή ταννική δομή από τα περισσότερα Barbaresco, για να είναι έτοιμο προς κατανάλωση από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Pintia
    Pintia 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Tempranillo, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Πλούσιο, δυνατό Ισπανικό ερυθρό από… τζάκι. Θέρμη, συμπύκνωση, πλούσια αρώματα και γεμάτες τανίνες. Με λίγα λόγια, το Tempranillo στα καλύτερά του!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Rosso Di Montalcino - Biondi Santi
    Rosso Di Montalcino - Biondi Santi 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Το κτήμα Βiondi Santi είναι ένας από τους μεγαλύτερους πρεσβευτές και ηχηρά ονόματα του Montalcino της Τοσκάνης παγκοσμίως. Από τα υψηλότερα αμπελοτόπια της ζώνης και με νεαρότερα αμπέλια που δεν χρησιμοποιούνται για το περίφημο Brunello, δημιουργεί το Rosso di Montalcino. Αποτελεί την πιο φρέσκια και αιθέρια εκδοχή Sangiovese αυτής της μοναδικής περιοχής, εκφράζοντας το με μόλις 12 μήνες παλαίωση σε βαρέλια 500 λίτρων (botti) διαφοροποιώντας το από τον μεγάλο και αυστηρό αδελφό Brunello. 2 επιπλέον χρόνια παραμονής στη φιάλη πριν την κυκλοφορία του στην αγορά θέτουν υψηλά τον πήχη στην ονομασία. Λαμπερό και γεμάτο φρούτο, το πίνει κανείς εύκολα τώρα για την κορυφαία έκφραση του φρούτου του, ίσως όμως και να βγει κερδισμένος με μερικά χρόνια επιπλέον υπομονής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί