Ερυθρά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 136

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Yalumba Sanctum Cabernet Sauvignon
    Yalumba Sanctum Cabernet Sauvignon 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    60%
    Η ψυχρή Coonawara στην Αυστραλία, είναι μία από τις περιοχές που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι λάτρεις του Cabernet Sauvignon, αν τους αρέσουν τα χαρακτηριστικά των ώριμων μαύρων φρούτων, του ευκάλυπτου, των βοτάνων και της σοκολάτας. Και εδώ έχουμε ένα κρασί με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας που έχει όλα αυτά που περιγράψαμε!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Bodega Lanzaga LZ Rioja
    Bodega Lanzaga LZ Rioja 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Garnacha, Graciano, Tempranillo, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Το χρώμα του είναι μέτριο ρουμπινί. Το άρωμα του είναι γεμάτο φρεσκάδα και φέρνει στο μυαλό μικρά φρούτα του δάσους όπως τα κράνα και τα κεράσια, λεβάντα, γη και σοκολάτα. Στην γεύση είναι μαλακό με βελούδινες τανίνες, φρεσκάδα και φρουτώδες τελείωμα. Απολαύστε το σχετικά φρέσκο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Ορεινό Eρυθρό
    Ορεινό Eρυθρό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    Για όσους τα πολύπλοκα, αλκοολικά, ερυθρά κρασιά είναι ‘κουραστικά’, το Ορεινό του Σπυρόπουλου θα ενθουσιάσει με το σχετικά ελαφρύ του σώμα και τον ευχάριστο φρουτώδη χαρακτήρα. Σε αυτό το κρασί η εποχή του χρόνου δεν παίζει ρόλο, μιας που πίνεται εύκολα τόσο το καλοκαίρι, με τις θερμοκρασίες να χτυπάνε ‘κόκκινο’, αλλά και το χειμώνα, όταν το χαρμάνι του από Syrah-Αγιωργίτικο αναλαμβάνουν να σας ‘ζεστάνουν’.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  4.  Cotes du Rhone Cuvee Maclura Rouge
    Cotes du Rhone Cuvee Maclura Rouge 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cinsault, Grenache, Mourverde, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    Ένα όμορφο χαρμάνι των ποικιλιών του Νότιου Ροδανού, σε ένα κρασί με εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας. Η ζύμωση λαμβάνει χώρα με τις ιθαγενείς ζύμες, δηλαδή χωρίς την προσθήκη ζυμών εμπορίου. Τα σταφύλια προέρχονται από έναν ιδιόκτητο αμπελώνα 20 χιλιόμετρα μακριά από το περίφημο Chateuneauf du Pape, ενώ ακολουθούνται παραδοσιακές τεχνικές τόσο στον αμπελώνα όσο και στο οινοποιείο. Το Maclura είναι μία ποικιλία πορτοκαλόδεντρων που καλλιεργούνται μέσα στο Κτήμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Λημνιώνα Young Vineyards
    Λημνιώνα Young Vineyards 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα
    Βαθμολογία:
    70%
    Ένα κρασί απο τους αμπελώνες του κτήματος Ζαφειράκη με συνολική έκταση 30 στρέμματα και μέσο όρο ηλικίας 10 ετών. Έντονο κόκκινο χρώμα, αρώματα κόκκινων φρούτων όπως κεράσι, βύσσινο και δαμάσκηνο με διακριτική βοτανικότητα. Σώμα ισορροπημένο, γεμάτο με καλή οξύτητα και μεταξένιες τανίνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Αρβανιτίδη - Ξινόμαυρο
    Αρβανιτίδη - Ξινόμαυρο 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    50%
    Στο Κτήμα Αρβανιτίδη, χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με συστηματική δουλειά, παράγουν υπέροχα κρασιά που στηρίζουν την γοητεία τους στην φινέτσα και τον ζουμερό χαρακτήρα τους. Το Ξινόμαυρο του κτήματος είναι ένα τυπικό δείγμα της ποικιλίας, με καλοδουλεμένες τανίνες και τραγανό φρούτο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  7. Atlantis - Ερυθρός
    Atlantis - Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Μαυροτράγανο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.8% alc.
    Βαθμολογία:
    72%
    Δύο Αιγαιοπελαγίτικες ποικιλίες η Μανδηλαριά και το Μαυροτράγανο ενώνουν τα χαρίσματά τους και μας προσφέρουν ένα νόστιμο και ευκολόπιοτο ερυθρό κρασί από την Σαντορίνη, σε τιμή που σπάνια συναντάμε για τα δεδομένα του νησιού. Φέρει άλλωστε την υπογραφή ενός από τους σημαντικότερους παραγωγούς της χώρας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Fortant de France - Merlot
    Fortant de France - Merlot 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Αρώματα κόκκινων ώριμων φρούτων (φραγκοστάφυλλο, βατόμουρο, μαυροκέρασο). Απαλό και ντελικάτο κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  9. Fortant de France - Cabernet Sauvignon
    Fortant de France - Cabernet Sauvignon 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    71%
    Χρώμα βαθύ κόκκινο με βιολετί ανταύγειες. Έντονο, πολύπλοκο άρωμα από κόκκινα φρούτα, δέρμα και καπνό. Πιπεράτο, δυνατό κρασί με μακρυά επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Route 111
    Route 111 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    73%
    Η Route 111 είναι ένας παλιός επαρχιακός δρόμος που συνδέει την Νεμέα και τη Αιγιαλεία, οι περιοχές όπου ευδοκιμούν οι δύο σπουδαίες ερυθρές ποικιλίες της Πελοποννήσου, το Αγιωργίτικο και η Μαυροδάφνη. Εδώ οι ποικιλίες δημιουργούν, σε ίσες αναλογίες, ένα πολύπλοκο χαρμάνι από αμπελώνες σε υψηλά υψόμετρα αυτών των περιοχών, δίνοντας ένα πολύπλοκο κρασί με φρέσκο φρούτο και συμπυκνωμένη γεύση. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Λημνιώνα Ζαφειράκη Ερυθρός
    Λημνιώνα Ζαφειράκη Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ειδική Τιμή 22,10 € Κανονική τιμή 26,00 €
    Στα χέρια του Χρήστου Ζαφειράκη η σπανιότατη Λημνιώνα βρήκε τον ‘σωτήρα’ της, τον άνθρωπο που την έσωσε από την ολοκληρωτική εξαφάνιση. Και εκείνη του το ανταπέδωσε, δίνοντας του ένα κρασί με μοναδική φινέτσα, κομψότητα και ελκυστικότατο αρωματικό μπουκέτο. Αν βαρεθήκατε τα υπερ-συμπυκνωμένα, υψηλού αλκοόλ, super-βαρελάτα ερυθρά κρασιά αυτό θα είναι το κρασί σας.
  12. Crozes Hermitage
    Crozes Hermitage 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Τα κρασιά από το Crozes Hermitage, όταν προέρχονται από εξαιρετικούς παραγωγούς όπως ο Delas Freres, αποτελούν την προσιτή εναλλακτική στα μεγάλα κόκκινα από το Hermitage και το Cote Rotie. To Domaine des Grands Chemins είναι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά Syrah της περιοχής, με νόστιμο μαύρο φρούτο και πικάντικη επίγευση. Το κρασί ζυμώνει σε τσιμεντένιες δεξαμενές και μέρος αυτού ωριμάζει για περίπου 14 μήνες σε δρύινα βαρέλια βουργουνδέζικης προέλευσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Cote Rotie Bassenon
    Cote Rotie Bassenon 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Το να είναι ένας παραγωγός από τους πιο δυναμικούς και πρωτοπόρους, σε μία κορυφαία Ονομασία Προέλευσης για την παραγωγή κρασιών από μία κορυφαία ποικιλία, σημαίνει ότι και τα κρασιά του δεν θα είναι κάτι λιγότερο από κορυφαία. Ο Yves Cuilleron μεγαλουργεί στον Βόρειο Ροδανό, δημιουργώντας κάποια από τα καλύτερα Syrah του πλανήτη. Στο Bassenon το Syrah συνοινοποιείται με 10% Viognier και παραμένουν για 18 μήνες σε δρύινα βαρέλια με το 50% αυτών να είναι καινούρια. Πιο φινετσάτη έκφραση του Syrah δύσκολα θα βρούμε!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Cornas Le Village
    Cornas Le Village 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Αν σας γοητεύουν τα Syrah του Ροδάνου, ‘επιβάλλεται' να ανακαλύψτε και αυτά από το Cornas που βρίσκεται στην σκιά των δύο περίφημων Ονομασιών Προέλευσης του Hermitage και του Cote Rotie. Το Syrah πάνω στα γρανιτικά εδάφη του Cornas, βγάζει έναν δυνατό χαρακτήρα που ακροβατεί σε στυλ ανάμεσα στα Syrah των δύο αυτών σπουδαίων περιοχών. Το Cornas του Yves Cuilleron, ενός από τους πιο σημαντικούς οινοποιούς της νέας γενιάς του Ροδανού, όπως όλα του τα κρασιά άλλωστε, διακρίνεται ταυτόχρονα για την φινέτσα του και για τον ρουστίκ χαρακτήρα του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Camins del Priorat
    Camins del Priorat 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    78%
    Αριστοτεχνικό χαρμάνι όπου κυριαρχεί το Grenache μαζί με Cinsault, Cabernet Sauvignon, Syrah και Merlot. Απίστευτη φρεσκάδα και συμπυκνωμένο φρούτο σε ένα κρασί που θα σας πάρει τα μυαλά. Μία φρέσκια εκδοχή των ερυθρών κρασιών του Priorat από τον σπουδαιότερο, για πολλούς, παραγωγό της περιοχής, τον Alvaro Palacios. Η τιμή απρόσμενα λογική για ένα τόσο απολαυστικό ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί