Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-19 από 19

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ασυρτικο Ρούβαλη
    Ασυρτικο Ρούβαλη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Το Ασύρτικο γενικότερα δεν χρειάζεται συστάσεις πια, έχει κατακλύσει όλον τον Ελληνικό αμπελώνα! Πρέπει όμως να σας συστήσουμε ένα Ασύρτικο από το μοναδικό terroir της Αιγιαλείας από αμπελώνες σε υψόμετρο 750 – 900 μέτρων και την ταλαντούχα Θεοδώρα Ρούβαλη. Ένα εκπληκτικό κρασί που συνδυάζει τόσο τα αυστηρά χαρακτηριστικά του σταφυλιού όσο και τα γοητευτικά και γεμάτα φρεσκάδα αρώματα που ευνοούνται από το υψηλό υψόμετρο και την επίδραση της θάλασσας. Είναι μία έκφραση της ποικιλίας που πρέπει να απολαύσουν οι θαυμαστές του Ασύρτικου αλλά και αυτοί που δεν το αγαπάνε ιδιαίτερα γιατί θα αλλάξουν γνώμη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Sera Λευκός
    Sera Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πλυτό, Πιείτε το τώρα
    14,80 €
    Υπέροχος συνδυασμός του δημοφιλούς Sauvignon Blanc με το σπάνιο Πλυτό σε ένα κρασί που σφύζει από ζωντάνια με φρέσκα φρουτένια αρώματα και γεύσεις και ακαταμάχητη γεύση. Ένα κρασί από την Κρήτη που ξεκλειδώνει τα χαρίσματα και των δύο ποικιλιών προσφέροντας μας ατελείωτες στιγμές απόλαυσης.
  3. Seiradi PFC λευκό
    Seiradi PFC λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    13,90 €
    Η Αγροτική Κοινότητα Πάρου οινοποιεί με γνώση και διάθεση πειραματισμού τις γηγενείς ποικιλίες επαναπροσδιορίζοντας το πραγματικό δυναμικό τoυς. Στην περίπτωση της Μονεμβασιάς το στοίχημα της κατάταξης ΠΟΠ Πάρος κερδίζεται από ένα κρασί με έντονα φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη παλέτα, που καταφέρνει εντέχνως να αφομοιώσει την ορυκτή και υφάλμυρη ταυτότητα του νησιού.
  4. Castelmare Prosecco Diamond Edition
    Castelmare Prosecco Diamond Edition 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Glera, Πιείτε το τώρα
    13,60 €
    Ακαταμάχητο αφρώδες κρασί από την Ιταλία, με άφθονα αρώματα φρούτων και λουλουδιών και δροσιστική γεύση. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις εποχές του χρόνου σαν απεριτίφ ή δίπλα σε ελαφριά πιάτα θαλασσινών και σαλάτες.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί