You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Λευκά Κρασιά
-
Ammonite 2021
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
68,20 € Φτάνει μέχρι 62,74 €Θαυμάσια έκφραση Ασύρτικου από το μοναδικό terroir της Σαντορίνης με την υπογραφή της Γαίας, ενός πρωτοπόρου παραγωγού του νησιού. Το φρούτο προέρχεται από έναν σπάνιο αιωνόβιο αμπελώνα, που έχει προσδώσει στο κρασί συγκλονιστικό γευστικό βάθος, πολυπλοκότητα και νεύρο. Είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία λευκά, όχι μόνο της Σαντορίνης αλλά όλης της Ευρώπης. -
Λούροι Πλατια 2021
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
60,80 €Από ένα αμπελοτόπι στον Πύργο, που ονομάζεται Λούροι Πλατιά, με κλίματα ηλικίας μεγαλύτερης των 150 ετών παράγεται μία συγκλονιστική Σαντορίνη που ωριμάζει για σχεδόν ένα χρόνο πάνω στις οινολάσπες του αποκτώντας εξαιρετικά σύνθετο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Ένα ακόμα κρασί από το οινοποιειο του Αρτέμη Καραμολέγκου, ωδή στο Ασύρτικο της Σαντορίνης, που κερδίζει διθυραμβικές κριτικές και σπουδαίες διακρίσεις από όλο τον οινικό κόσμο. -
Σαντορίνη Terrasea 2021
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
61,90 €Το Terrasea είναι το πρώτο κρασί ΠΟΠ Σαντορίνη που παράγεται αποκλειστικά από σταφύλια της Θηρασιάς. Πίσω από αυτό βρίσκονται ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου και ο Βασίλης Τσακτσαρλής που ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Ιωάννα Βαμβακούρη έχοντας μεγάλη εμπειρία στην οινοποίηση του Ασύρτικου της Σαντορίνης. Ο αμπελώνας, που καλλιεργείται βιολογικά, αυξάνεται συνεχώς και αναμένεται να δούμε συναρπαστικά κρασιά όπως θα διαπιστώσετε μόλις δοκιμάσετε το Terrasea. -
Ραμπελιά 2021
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
68,20 €Εξαιρετικά περιορισμένη διαθεσιμότηταΗ νέα γενιά του οινοποιείου Χατζηδάκη δε σταματά να δημιουργεί συστήνοντας μία ξεχωριστή single vineyard Σαντορίνη από 100% Ασύρτικο που ωριμάζει κατά το μεγαλύτερο μέρος του με φίνες οινολάσπες για 12 μήνες ενώ το 30% ξεκουράζεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. H Αριάδνη Χατζηδάκη φιλοτεχνεί την ετικέτα ενώ οι φιάλες είναι μόλις 1700.Εξαντλημένο