You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Λευκά Κρασιά
-
Yalumba The Virgilius 2019
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
45,90 € Φτάνει μέχρι 42,23 €Περιορισμένη διαθεσιμότηταΜπορεί το Viognier να έχει πια ξεφύγει από τα στενά όρια του Ροδανού στην Γαλλία, αλλά λίγα Viognier υπάρχουν εκεί έξω που να μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια το χωριό Condrieu (την Μέκκα όλων των εραστών της ποικιλίας). Η Yalumba τόλμησε με το Virgilius και έδωσε μαθήματα ακόμα και στους Γάλλους, αφού εδώ έχουμε ένα σπάνιο Viognier, με άψογη ωρίμαση σε βαρέλι, που μπορεί να παλαιώσει στην φιάλη μέχρι και οκτώ χρόνια. -
Blanc de Blanc Clos de Mireille 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Semillon, Vermentino, 12% alc.
43,30 €Μπορεί τα φώτα να είναι στραμμένα πάνω στα ροζέ κρασιά του Domaine Ott, ωστόσο η σπανιότερη εκδοχή μιας λευκής Προβηγκίας διαθέτει επίσης τα ακαταμάχητα χαρακτηριστικά ενός λευκού φτιαγμένου για το καλοκαίρι. Κλείστε τα μάτια και σκεφτείτε ότι βρίσκεστε στις ακτές της Cote d’ Azur, με ένα ποτήρι γεμάτο ανθικά αρώματα, τροπικά φρούτα και δροσιά που ξεχειλίζει. -
The Illustrious Molavi - Hartman 2018
Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Ξινόμαυρο, Ρωμαίικο , Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 11.5% alc.
43,50 €H Κρήτη συναντά τον βορρά σε ένα μπουκάλι αφρώδες κρασί. Ο Laurents Hartman, γνωστός για την παραγωγή εξαιρετικών αφρωδών οίνων, και ο Afshin Molavi από το οινοποιείο Μανουσάκη στην Κρήτη δημιουργούν ένα εξαιρετικό αφρώδες κρασί, περιορισμένης παραγωγής, φτιαγμένο με την παραδοσιακή μέθοδο της Καμπανίας που πάει το παιχνίδι στην επόμενη πίστα. Το κρητικό Ρωμείκο που προέρχεται από παλαιά αμπέλια σε υψόμετρο 550-600 μέτρων στο Ρέθυμνο και το βορειοελλαδίτικο Ξινόμαυρο από αυτόριζα κλήματα στο Αμύνταιο στα 700 μέτρα υψόμετρο, σε συνδυασμό με την ωρίμαση για 4 χρόνια στην φιάλη με τις οινολάσπες οδηγούν σε ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο και φινετσάτο αφρώδες με αναπάντεχα λεμονάτο χαρακτήρα.