You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Λευκά Κρασιά
-
Φεγγίτες - Λευκός 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
13,10 € Φτάνει μέχρι 12,05 €Κομψό λευκό κρασί που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την δυναμική των ποικιλιών του χαρμανιού του. Είναι ισορροπημένο και διακριτικό σε μύτη και στόμα, με ευχάριστα καλοκαιρινά αρώματα και πολύ καλή οξύτητα, και τελειώνει όμορφα με μακρά και λεπτή επίγευση. -
Πέτρινες Πλαγιές 2023
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
13,10 € Φτάνει μέχρι 12,05 €Κομψό λευκό κρασί με διακριτικά αρωματική μύτη αλλά εκρηκτικά εκφραστικό στόμα. Η δυνατή του οξύτητα του δίνει μία πολύ ιδιαίτερη και απολαυστική διάσταση. -
Astala 2019
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
Ειδική Τιμή 12,58 € Κανονική τιμή 14,80 €Δροσερό, ευχάριστο και νόστιμο λευκό κρασί που αφοπλίζει από την πρώτη γουλιά. Το εξωστρεφές Μοσχοφίλερο συναντά τις δύο ποιο δημοφιλείς λευκές διεθνείς ποικιλίες, το Chardonnay και το Sauvignon Blanc σε ένα βιολογικό κρασί που σφύζει από επίμονα αρώματα, γεύσεις και ζωντάνια. Αξίζει μία θέση στο τραπέζι μας χειμώνα, καλοκαίρι! -
Απλά - Λευκός 2023
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Βιδιανό, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
12,80 € Φτάνει μέχρι 11,78 €Για τον χώρο του κρασιού, ο Νίκος Καρατζάς είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και πιο αξιόλογους οινολόγους της χώρας. Με μεγάλη εμπειρία και σύμβουλος σε πολλά οινοποιεία, η υπογραφή του ως παραγωγός πια, είναι εγγύηση και τα κρασιά του δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από συναρπαστικά. Το λευκό ‘Απλά’ είναι χαρμάνι τριών σπουδαίων Ελληνικών ποικιλιών, της Μαλαγουζιάς, του Ασύρτικου και του Βιδιανού, συνδυάζοντας τον ευχάριστο και αρωματικό χαρακτήρα με την πολυπλοκότητα και την φινέτσα αλλά και την εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας. -
Chateau Magneau Λευκό 2023
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Muscadelle, Sauvignon Blanc, Semillon, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
12,40 € Φτάνει μέχρι 11,41 €Το να βρίσκουμε λευκό κρασί από το Μπορντώ, με αυτή την ποιότητα σε αυτή την τιμή είναι πραγματική ανακάλυψη. Η ιστορία του Chateau Magneau, που βρίσκεται στην καρδιά του Graves πάει πολύ πίσω στον χρόνο. Με σεβασμό στην παράδοση αλλά και ένα μοντέρνο οινοποιείο, δημιουργούν κρασιά με την αρχή ‘ πρώτα η ποιότητα και μετά το κέρδος’. Το Sauvignon Blanc συνδυάζεται άψογα με το Semillon, όπου με την προσθήκη μικρού ποσοστού Muscadelle, δημιουργείται ένα αρωματικό, νόστιμο και γεμάτο φρεσκάδα κρασί. -
Oros 2021
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.2% alc.
12,40 € Φτάνει μέχρι 11,41 €Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοιΤο χαρμάνι Ασύρτικου και Sauvignon Blanc έχει δώσει κάποια από τα πιο γοητευτικά και πιο περιζήτητα Ελληνικά κρασιά. Εδώ αυτό το ολοκαίνουριο κρασί από το επίσης καινούριο οινοποιείο Άκραθος στην Χαλκιδική, στο οποίο το Ασύρτικο κυριαρχεί με ποσοστό 70%, θα τερματίσει το κοτέρ. Οι δημιουργοί του έχουν την υπομονή και κρατούν ένα αρωματικό κρασί για, σχεδόν, ένα χρόνο στο οινοποιείο ώστε να αποκτήσει την πολυπλοκότητα και την φινέτσα που σπάνια βρίσκουμε σε τόσο εξωστρεφή κρασιά. -
ΙΑΜΑ Λευκό 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
13,00 €Με χαμηλούς τόνους και πολύ δουλειά στο αμπέλι, ο Κωνσταντίνος Βρυνιώτης και ο Γρηγόρης Σκοπελίτης δίνουν τη δική τους εκδοχή στο κλασικό πια χαρμάνι Ασύρτικου και Μαλαγουζιάς από τους αμπελώνες του κτήματος στα Γιάλτρα της Βορείου Εύβοιας. Φρέσκο, με ξεκάθαρα αρώματα εσπεριδοειδών και ροδάκινου, απολαυστικά δροσιστικό και έτοιμο να σας ενθουσιάσει με την εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής που διαθέτει. -
F Foivos Papastratis 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μοσχάτο Λευκό, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
13,40 €Ο Φοίβος Παπαστρατής είναι ένας νέος οινοποιός που επέλεξε να φτιάχνει κρασιά, περνώντας τα καλοκαίρια των εφηβικών και παιδικών του χρόνο στην Εύβοια, στην περιοχή Αμπέλια, εκεί που βρισκόταν ο ιστορικός Ευβοϊκός αμπελώνας. Επιλέγει τις ποικιλίες Ασύρτικο και Μοσχάτο σε ίσες αναλογίες, σε ένα blend που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Δροσερό, νεανικό, νόστιμο, ευχάριστο αλλά και με χαρακτήρα είναι σίγουρα από τα κρασιά που πίνονται με της ίδια ευκολία σαν απεριτίφ ή συνοδεύοντας φαγητό.