Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 82

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Little james basket
    Little james basket 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    72%
    11,80 €
    Η χαρά της ζωής σε μια φιάλη. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να ήταν ένα κρασί το οποίο επιβλέπει ο βενιαμίν γιος της σπουδαίας οικογένειας Barruol με τη μακρά οινοποιητική παράδοση στη περιοχή του Ροδανού; Ένα κρασί γεμάτο με την ενέργεια και τη φρεσκάδα του Sauvignon Blanc αλλά και την ωριμότητα και το βάθος του Viognier. Κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι κάθε entry level κρασί ενός οινοποιείου.
  2. Chateau d' Yquem
    Chateau d' Yquem 2020
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Semillon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    496,00 €
    Το κορυφαίο των κορυφαίων γλυκών κρασιών, και ένα από τα κορυφαία chateaux στην Γαλλία και τον κόσμο. Ένα μεγαλειώδες γλυκό κρασί με ευγενή αρώματα μελιού, κερήθρας και φίνων εξωτικών μπαχαρικών, σε συνδυασμό με τέλεια οξύτητα που θα σας καταπλήξει.
  3. Chateau d' Yquem 375ml
    Chateau d' Yquem 375ml 2019
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Semillon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    291,40 €
    Το κορυφαίο των κορυφαίων γλυκών κρασιών, και ένα από τα κορυφαία chateaux στην Γαλλία και τον κόσμο. Ένα μεγαλειώδες γλυκό κρασί με ευγενή αρώματα μελιού, κερήθρας και φίνων εξωτικών μπαχαρικών, σε συνδυασμό με τέλεια οξύτητα που θα σας καταπλήξει.
  4. Pouilly Fume Jean Max Roger
    Pouilly Fume Jean Max Roger 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα
    28,40 €
    Ευχάριστο λευκό από την περίφημη περιοχή του Pouilly Fume στο Λίγηρα.
  5. Αμέθυστος - Sauvignon Blanc Fume
    Αμέθυστος - Sauvignon Blanc Fume 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    20,80 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Δημοφιλές λευκό κρασί που συνδυάζει τα φρέσκα φρουτώδη αρώματα της ποικιλίας με τις πικάντικες νότες που δίνει η παραμονή στο δρύινο βαρέλι. Το "πακέτο" ολοκληρώνει η όμορφη οξύτητα που το κάνει άκρως δροσιστικό και απολαυστικό.
  6. Βαγγέλη Με Προσέχεις
    Βαγγέλη Με Προσέχεις 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    12,40 €

    "Βαγγέλη! Με προσέχεις;" ρώτησε ένας φίλος με ευθυμία στο μεγάλο τραπέζι για την εμφιάλωση του πρώτου λευκού κρασιού του οινοποιείου το 1985 και 10 χρόνια μετά η φράση αυτή έγινε η πιο ιδιαίτερη ονομασία ελληνικού κρασιού. Sauvignon Βlanc και Ασύρτικο, συνδυάζουν την εξέλιξη με την ιστορία σε ένα τραγανό και φρουτώδες απολαυστικό λευκό αντίστοιχο του υψηλού επιπέδου των βορειοελλαδίτικων λευκών blend.

  7. Pouilly Fume de Ladoucette
    Pouilly Fume de Ladoucette 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc
    41,00 €
    Διαθέτει μια εξαιρετική ποικιλία από αρώματα λουλουδιών, εξωτικών και εσπεριδοειδών, όπως λευκά άνθη, μοσχοκάρυδο, λευκάγκαθο, λευκές τσουκνίδες και γκρέιπφρουτ. Αυτές οι νότες αυξάνονται και ενισχύονται από τον ορυκτό τόνο του πυροβόλου (πέτρα πυριτίου που θερμαίνεται από τον ήλιο). Το φινίρισμα φέρνει στο νου μια ευχάριστη φρεσκάδα λεμονιών. Έχει ανοιχτό χρυσό-πράσινο χρώμα. Σημαντική ένταση στη μύτη.
  8. Πύλη Λευκός
    Πύλη Λευκός
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14.5% alc.
    14,00 €
    To Kτήμα Μιχαηλίδη συστήνει με την Πύλη ένα υπέροχo blend λευκών ποικιλιών που αναδεικνύει τη μαγεία της δραμινής γης. Η υπέροχη ισορροπία φρεσκάδας και όγκου γουλιάς με το φρούτο σε πρώτο πλάνο σκιαγραφούν ένα λευκό που φτιάχτηκε για να ταιριάζει με… όλα!
  9. Puilly Fume Les Pierrefeux
    Chateau Langlois Pοuilly-Fume 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    30,40 €
    Ένα πολύ ποιοτικό και ιδιαίτερο λευκό κρασί από την κοιλάδα του Λίγηρα. Η φρεσκάδα και η οξύτητά του συναρπάζουν, ενώ το μοναδικό terroir του Pοuilly Fume του χαρίζει μία όμορφα τυπική μεταλλικότητα που περιμένουμε από ένα τέτοιο κρασί.
  10. Grand Bateau Blanc
    Grand Bateau Blanc 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    14,60 €
    Γοητευτικότατο κρασί από το Μπορντώ με εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας με την υπογραφή του Chateau Baychevelle. Ένα Sauvignon Blanc με πολύ ωραία αρώματα φρούτων και φυτικών στοιχείων και διακριτικά στοιχεία δρυός που μας δίνει μία ιδέα του μεγαλείου των κρασιών αυτής της σπουδαίας περιοχής. Ένα γαστρονομικό κρασί που θα απογειώσει όλα τα πιάτα που βασίζονται στα λαχανικά, τα θαλασσινά και τα λευκά κρέατα.
  11. Black Cottage
    Black Cottage 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    16,70 €
    Αυτό το Sauvignon Blanc έχει μια εκφραστική μύτη γεμάτη από εσπεριδοειδή. Ακτινίδιο, φραγκοστάφυλο και μίσχο ντομάτας. Ο ουρανίσκος είναι γεμάτος γεύσεις φύλλων μαύρου φραγκοστάφυλου, και καρπουζιού με ένα δροσερό τελείωμα.
  12. Spy Valley - Sauvignon Blanc
    Spy Valley - Sauvignon Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    98%
    21,00 €
    Τυπικό Νέο-Ζηλανδέζικο Sauvignon Blanc από έναν πολύ καλό οίκο της χώρας. Όμορφα πράσινα φυτικά αρώματα σε μύτη και στόμα, ευχάριστη οξύτητα και πολύ καλή διάρκεια συνθέτουν μία εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπούν τη Νέο-Ζηλανδέζικη "σχολή" στο Sauvignon Blanc. Το βιδωτό του πώμα θα διαφυλάξει τη φρεσκάδα του μέχρι να το ανοίξετε, αλλά και θα σας επιτρέψει να το συντηρήσετε (και) σε όρθια θέση.
  13. Escapades Sauvignon Blanc
    Escapades - Sauvignon Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 12.50% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    16,50 €
    Όμορφο νέο-κοσμίτικο Sauvignon Blanc, προερχόμενο από το εξαιρετικό terroir του Stellenbosch. Πρόκειται για… Ελληνικό κρασί από τη Νότια Αφρική, καθώς το οινοποιείο ανήκει στην χρυσή Ελληνική τριάδα Γεροβασιλείου-Τσακτσαρλή-Σολδάτου. Πρόκειται για φρέσκο, ισορροπημένο κρασί με πλούσια αρωματικότητα και τονισμένη οξύτητα.
  14. Greywacke - Wild Sauvignon Blanc
    Greywacke - Wild Sauvignon Blanc 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    28,80 €
    Ένα κρασί που εξελίσσει το στυλ του Sauvignon Blanc από το Marlborough και θα τονώσει για άλλη μια φορά, το παγκόσμιο οινικό ενδιαφέρον για την περιοχή. Το Greywacke Wild Sauvignon αναμφισβήτητα πρέπει να αποτελέσει μια στάση στην αναζήτηση σας, για το καλύτερο δείγμα της ποικιλίας παγκοσμίως.
  15. Greywacke - Sauvignon Blanc
    Greywacke - Sauvignon Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    21,80 €
    Ένα καταπληκτικό Νεοζηλανδέζικο Sauvignon, για το οποίο η Jancis Robinson twittare: ‘δεν μπορώ να σκεφτώ Sauvignon από το Marlborough, που να με εντυπωσίασε περισσότερο από το Greywacke’. Ο οινοποιός Kevin Judd - δημιουργός του Cloudy Bay - αποτυπώνει έξοχα στο κρασί του, το χαρακτηριστικό στυλ της συγκεκριμένης περιοχής.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί