Ροζέ Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-27 από 27

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Άδολη Γης Ροζέ
    Άδολη Γης - Ροζέ 2023
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Το Cabernet Sauvignon συνδυάζεται με το Syrah σε ένα μοντέρνο και γεμάτο φρεσκάδα ημίξηρο ροζέ κρασί. Μια πολύ ωραία πρόταση ροζέ κρασιού για όσους αγαπούν την απαλή γλυκύτητα που θα απολαύσουμε σαν ένα δροσερό απεριτίφ, συνοδεύοντας ελαφριά γεύματα αλλά και πικάντικα φαγητά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. THEMA - Ροζέ
    THEMA - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Tempranillo, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Αγαπημένο ροζέ από Tempranillo, που ξεδιπλώνει όμορφα τα ευχάριστα φραουλένια αρώματά του, με την υποστήριξη της ισορροπημένης οξύτητάς του. Δοκιμάστε το όχι μόνο για την πρωτοτυπία που χαρακτηρίζει την Ισπανική ποικιλία του, αλλά και για το γεγονός ότι είναι ένα άκρως απολαυστικό ροζέ που δένει τέλεια με τα μεζεδάκια που θα κληθεί να συνοδεύσει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Villa Maria Blush Sauvignon
    Villa Maria Blush Sauvignon 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Gewurztraminer, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Το αγαπημένο Νεοζηλανδέζικο Sauvignon Blanc σε ροζέ έκφραση γίνεται; Και όμως το πρωτοπόρο οινοποιείο Villa Maria πρόσθεσε λίγο Merlot στο Sauvignon και το αποτέλεσμα είναι ένα απίστευτα ευχάριστο, αρωματικό και δροσερό ροζέ κρασί που ξεμυαλίζει. Οι λάτρεις των Sauvignon και των ροζέ έχουν και τα 2 σε 1 ποτήρι!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. A.muse Ροζέ
    A.muse Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Sauvignon Blanc, Μούχταρο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    16,00 €
    Ένα μοντέρνο και ακαταμάχητο ροζέ κρασί από μία μοναδική και ιδιαίτερη ποικιλιακή σύνθεση. Το αγαπημένο λευκό σταφύλι Sauvignon Blanc βάζει τον δροσερό και αρωματικό του χαρακτήρα και το σπάνιο ερυθρό Μούχταρο χαρίζει αρώματα κόκκινων φρούτων και την δομή σε μία ελαφριά, φρουτένια και ζωηρή έκφραση που ταιριάζει παντού και πάντα.
  5. Euphoria Rose
    Euphoria Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Αγιωργίτικο, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα
    Οι Αμπελώνες Μάρκου υπογραφούν μία εξαιρετική σύνθεση ποικιλιών για ένα ροζέ κρασί. Τον πρώτο λόγο έχει το Αγιωργίτικο 60% ακολουθεί το Syrah 35% ενώ και χαρίζει τη φινετσάτη δύναμη του το Ασύρτικο σε ποσοστό μόλις 5%. Οι χαμηλές αποδόσεις στο αμπέλι, και η φροντίδα, πάντα με ακρίβεια, στην οινοποίηση δίνουν ένα βελούδινο και ταυτόχρονα νόστιμα αρωματικό αποτέλεσμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Kylie Signature Rose
    Kylie Signature Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    16,10 €
    Κρασί της Kylie Minogue, από την ηλιόλουστη νότια Γαλλία, με δροσερές νότες από την θάλασσα. Η νυχτερινή συγκομιδή αποκαλύπτει γεύσεις καλοκαιρινών φρούτων και λουλουδιών με φρουτώδη επίγευση. Κατάλληλο για vegans.
  7. The Pale by Sacha Lichine
    The Pale by Sacha Lichine 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    16,40 €
    Κομψό και εκλεπτυσμένο κρασί από την περίφημη Προβηγκία, με την υπογραφή του Sacha Lichine που βρίσκεται πίσω τα θρυλικά Whispering Angel και Rock Angel. Αρωματική και γευστική φρεσκάδα, υπέροχο φρούτο και κρεμώδες τελείωμα σε ένα φίνο κρασί που ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά.
  8. Mountcloud
    Mountcloud 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    15,50 €
    Το Grenache Rouge είναι ένα σταφύλι που δίνει εκπληκτικά ροζέ κρασιά. Εδώ, στην σκιά του Ολύμπου που βρίσκονται οι αμπελώνες και το οινοποιείο Navitas, φαίνεται να έχει εγκλιματιστεί πλήρως, ξεδιπλώνοντας όλα τα γοητευτικά χαρακτηριστικά του. Ένταση φρούτου, φρεσκάδα και γαργαλιστική οξύτητα σε ένα ‘single vineyard’ ροζέ που μπορεί να συνοδεύσει πιάτα από όλες τις κουζίνες του κόσμου, ενώ πίνεται πολύ ευχάριστα και σαν απεριτίφ.
  9. Hoof & Lur
    Hoof & Lur 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    16,00 €
    Το χρώμα του είναι απαλό ροδί. Γοητευτικά και εκφραστικά αρώματα τριαντάφυλλου, φλούδας πορτοκαλιού, lime και δυόσμου. Στο στόμα είναι λιπαρό, με ζωηρή οξύτητα και μακρά επίγευση που παραπέμπει σε λουκούμι. Είναι από τα Μοσχοφίλερα που θα μπορούσε να εξελιχθεί για 2 - 3 χρόνια σίγουρα.
  10. Παμίδι Ροζέ
    Παμίδι Ροζέ 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Παμίδι, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    50%
    16,10 €
    Στο Κτήμα Βουρβουκέλη επενδύουν στις γηγενείς ποικιλίες, προσπαθώντας να αναβιώσουν τον ιστορικό αμπελώνα της περιοχής και να ξαναβάλουν την περιοχή στον οινικό χάρτη της Ελλάδας. To Παμίδι είναι μια από τις ερυθρές ποικιλίες της Θράκης που αξιοποιείται ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια δίνοντας πολύ ενδιαφέροντα κρασιά όπως αυτή η ροζέ εκδοχή από τα Άβδηρα με το λαμπερό φρούτο και τον γοητευτικό χαρακτήρα. Είναι ένα κρασί που ταιριάζει σε όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις εποχές του χρόνου.
  11. Malvasia Rose Sparkling
    Malvasia Rose Sparkling
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Ροζέ, Malvasia, Πιείτε το τώρα, 7% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    17,00 €
    Ένα φίνο ροζέ αφρώδες κρασί από την Βόρεια Ιταλία. Όμορφα αρωματικό, με φίνο αφρισμό και χαρακτηριστική γλυκύτητα, ενδείκνυται για στιγμές χαλάρωσης, γιορτής, χαράς. Μία ευχάριστη αφρώδης επιλογή, με πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής.
  12. Malvasia Rosetta
    Malvasia Rosetta 2022
     
    Γλυκός, Ήπιος, Ροζέ, Malvasia, Πιείτε το τώρα, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    97%
    17,20 €
    Ένα πολύ ιδιαίτερο ροζέ από τον «μαέστρο» του Piemonte, τον Roberto Bava. Δροσερό, ελαφρύ και αρωματικό, πίνεται όλες τις ώρες, πριν ή μετά το φαγητό, και χαρίζει ζεστό χρώμα και εορταστική ατμόσφαιρα σε κάθε όμορφη στιγμή...
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί