Οι Μεγάλες Μέρες της Νεμέας στο Κτήμα Νέμειον.
Άλλος ένα σημαντικό κτήμα της περιοχής της Νεμέας, το Κτήμα Νέμειον, ανακοίνωσε τις εκδηλώσεις του για τις "Μεγάλες Μέρες της Νεμέας", που όπως κάθε χρόνο γίνονται το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Το House of Wine σας συνιστά ανεπιφύλακτα την επίσκεψη στο Κτήμα Νέμειον. Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα κρασιά του Κτήματος Βασιλείου,  καθώς και αυτά του κτήματος Νέμειον αλλά και να απολαύσετε τις εκδηλώσεις, που πάντα γίνονται με συνέπεια και σωστή οργάνωση...


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΝΕΜΕΙΟΝ


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2013» το Κτήμα Νέμειον έχει προγραμματίσει πλήθος εκδηλώσεων:

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας, το διήμερο 7 & 8 Σεπτεμβρίου 2013 στην καθιερωμένη πλέον εκδήλωση «Μεγάλες Μέρες της Νεμέας», ένα σημαντικό θεσμο αφιερωμένο στην οινικό πλούτο της περιοχής και την ποικιλία του Αγιωργίτικου που στόχο έχει να φέρει τους οινόφιλους κοντά στη φιλοσοφία της δημιουργίας και στο χώρο παραγωγής του κρασιού.

Ευκαιρία, λοιπόν, για οινικές εξορμήσεις στο οινοποιείο μας «ΚΤΗΜΑ ΝΕΜΕΙΟΝ», στη Νεμέα (Θέση Καρφοξυλιά,  όπου θα είμαστε ανοιχτά και τις δύο ημέρες από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 17:00 μ.μ. για να υποδεχτούμε τους φίλους μας με

Γευστικές δοκιμές όλων των κρασιών τόσο του Κτήματος Νέμειον όσο και του Κτήματος Βασιλείου συνοδευόμενες από παραδοσιακούς μεζέδες

ü Ξεναγήσεις στον αμπελώνα, στις εγκαταστάσεις και στις διαδικασίες παραγωγής του ισοβαρικού οινοποιείου

ü   Έκθεση βιβλίων οίνου και διατροφής γνωστών συγγραφέων του χώρου καθώς και εξειδικευμένων αξεσουάρ κρασιού

Το Σάββατο 7 του μήνα μετά τη 1 μ.μ. όσοι φίλοι το επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν ένα εκλεκτό μενού, το Σπιτικό Γεύμα του Τρύγου, συνδυασμένο με τους οίνους του Κτήματος Βασιλείου και του Κτήματος Νέμειον (περιορισμένος αριθμός θέσεων, τηλεφωνική κράτηση απαραίτητη στο 210.66.27.686, κόστος κατ’ άτομο 20 ευρώ).

 Για το εορταστικό αυτό διήμερο θα υπάρχουν ειδικές τιμές στα αξεσουάρ και τα βιβλία καθώς και έκπτωση 40% τους οίνους του Κτήματος Βασιλείου και έκπτωση 50% στους οίνους του Κτήματος Νέμειον.

 Επίσης, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με τον κ. Τίμο Πετρίδη (κιν. 6944.386.175) και να ακολουθήσετε το πρόγραμμα της ειδικά σχεδιασμένης εκδρομής του, για το διήμερο, «Τρύγος στη Νεμέα και ... καλά κρασιά στο Ναύπλιο».

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.

Το Σπιτικό Γεύμα του Τρύγου για το Σάββατο το μεσημέρι: 

Πράσινη σαλάτα και σαλάτα βραστών λαχανικών

Ντολμαδάκια

Αμπελώνες Βασιλείου 2012, Κτήμα Βασιλείου – Σαββατιανό & Ροδίτης

 Μελιτζάνες στο φούρνο

Κτήμα