Το μεγάλο πάρτι του House of WineΑπό τον Γ. Μιχαήλο


Νομίζω πως το socializing δεν είναι ανάμεσα στα μεγάλα μου ατού. Όχι πως δεν είμαι κοινωνικός, ή κάθομαι σε μια άκρη χωρίς να μιλάω σε κανέναν απλά μάλλον είναι δύσκολο να κάνω «κοσμικές» εμφανίσεις, συνήθως λόγω υπερβολικών επαγγελματικών υποχρεώσεων παρά λόγω attitude. Νομίζω πως όσοι είναι μέσα στο επάγγελμα της εστίασης μπορούν πάρα πολύ καλά να καταλάβουν τι εννοώ.

Έτσι λοιπόν το να καταφέρω να φτάσω στο πάρτι του House of Wine με αφορμή τα πέμπτα του γενέθλια την προηγούμενη Κυριακή θα έλεγα πως ήταν ένας μαραθώνιος αγώνας δρόμου. Εστιατόριο το μεσημέρι, η έκθεση του Οινόκοσμου στο καπάκι που πάντα έχει τρομερό ενδιαφέρον για όσους ασχολούμαστε με το κρασί, επιστροφή στο εστιατόριο για να τσεκάρω ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει και ταξάκι για να καταφέρω να είμαι γύρω στις 11 το βράδυ στο By the Glass της Φωτεινής που ήταν και το σημείο συνάντησης.

Ομολογώ πως τούρτα δε πρόλαβα να δοκιμάσω, αλλά ευτυχώς πρόλαβα να συναντήσω πάρα πολλά αγαπημένα πρόσωπα, φίλους ή και ανθρώπους που γνώρισα εκείνη την ημέρα. Οι περισσότεροι ήδη απολάμβαναν χαλαρά τη βραδιά με ένα ποτήρι στο χέρι είτε από το κόκκι