Από τον Κ. Κοντογιώργη


Σήμερα ξύπνησα άρρωστος και όπως κάθε άρρωστος, δεν είχα και τα καλύτερα κέφια μου. Ωστόσο, μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα, που όσο κακόκεφος κι αν είσαι, μπορούν να διορθώσουν την κατάσταση. Εκεί λοιπόν που πίνω το τσάι μου – ναι δυστυχώς το γυρίσαμε στο τσάι, ελπίζω αργότερα να επιστρέψω στα φυσιολογικά μου - εκεί λοιπόν που πίνω το τσάι μου, η καλή μου σύζυγος μου δίνει το laptop που κρατούσε για να διαβάσω κάτι ενδιαφέρον. Θα το μεταφέρω λοιπόν αυτούσιο από την Πρωτοποριακή Ελληνική Ηλεκτρονική Εφημερίδα Το Κουλούρι. Υπόψην, οτι ούτε ξέρω ποιοί άνθρωποι βρίσκονται πίσω από αυτή την εφημερίδα, ούτε πολύ περισσότερο γνωρίζω κανέναν προσωπικά, ωστόσο πρέπει πραγματικά να τους συγχαρώ για το πολύ εύστοχο χιούμορ τους.

Πάμε λοιπόν και ξεκινάω με τον τίτλο

Νευρικό κλονισμό υπέστη γνωστός mixologist όταν του ζητήθηκε να σερβίρει μπύρα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων γνωστός 28χρονος mixologist, έπειτα από λεκτικό διαπληκτισμό με θαμώνα σε φημισμένο μπαρ του Κοντόπευκου.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν στο «Κουλούρι» πως ο εν λόγω πελάτης ζήτησε μια μπύρα, προϊόν που δεν σερβίρεται στην αρχική του μορφή στο συγκεκριμένο μπαρ, το οποίο και αυτοπροσδιορίζεται ως «cocktail-barber shop-dive bar».

Αφού αρνήθηκε την πρότα