Δίπλα στην Τέχνη: Με τον Περίβλεπτο Θεοδωρακάκου χορηγός στη Πρεμιέρα του Γυάλινου.Από την Aλίκη Δανάλη
Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων

 Δίπλα στην Τέχνη
Από τον Οκτώβριο 2014 οι «Ακροβάτες της τύχης» της Κέλλυς Σταμουλάκη έχουν κάνει πολλές χιλιάδες παιδιά και ενήλικες να ξεκαρδιστούν, να ταξιδέψουν και να συγκινηθούν! Η θεατρική παράσταση στην παιδική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου που έχει λάβει άριστες κριτικές, θα υποδεχτεί την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 3 το μεσημέρι αγαπημένους φίλους και επίσημους καλεσμένους.

Οι «Ακροβάτες της τύχης» με την Ευρυδίκη και δεκαμελή θίασο αγαπημένων ηθοποιών θα διασκεδάσουν με αστείρευτο χιούμορ και σκηνές δράσης τους μικρούς και μεγάλους θεατές τους! Μια παράσταση με φαντασμαγορικά κοστούμια, απίθανες σκηνικές εκπλήξεις, εναέριες χορογραφίες και ζωντανή μουσική επί σκηνής σε μελωδίες Λαυρέντη Μαχαιρίτσα!

Μετά την παράσταση, θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση για τους θεατές της παράστασης, όπου θα προσφερθεί από το House of Wine το θαυμάσιο λευκό του Κτήματος Θεοδωρακάκου, ο «Περίβλεπτος Λευκός», από την ιστορικής σημασίας ποικιλία Μονεμβασιά, που ‘επιστρέφει’ στην πιθανολογούμενη περιοχή προέλευσης της, την Λακωνία, χάρη στις προσπάθειες του Νίκου Θεοδωρακάκου.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Δύο νέοι πρίγκιπες ξεκινούν ένα μακρύ ταξίδι για τη σωτηρία της χώρας τους ακολουθώντας αντίθετους δρόμους και ταλαντεύονται ανάμεσα σε μυθικά τέρατα κι ευγενικά ξωτικά, σκοτεινές σκιές και σοφούς γέροντες… Αναζητούν γύρω τους αυτό που θα τους σώσει για να το βρουν τελικά μέσα τους. Γιατί η σωτηρία δεν είναι αυτό που κρατούν τα χέρια τους, αλλά τα χέρια τους τα ίδια...

Σε μια χώρα μακρινή και τόσο κοντινή, οι ήρωες ξεχωριστοί και μοναδικοί μα πάντα πραγματικοί ακροβατούν ανάμεσα στην τύχη και τη δύναμη της θέλησης... Ακροβατώντας ανάμεσα στη μυθοπλασία και την πραγματικότητα... Είμαστε όλοι ακροβάτες! Ακροβάτες της τύχης!

Ζωντανή μουσική επί σκηνής με σαξόφωνο, κανονάκι, άρπα, κιθάρα, πιάνο, ακορντεόν, φλάουτο, μεταλλόφωνο, καχόν κι άλλα κρουστά!

Το House of Wine θα διαθέσει 4 διπλές προσκλήσεις για την Πρεμιέρα σε όσους παραγγείλουν κρασιά του Κτήματος Θεοδωρακάκου την εβδομάδα μέχρι την παράσταση, με απόλυτη σειρά προτεραιότητας!!

Διανομή: Ευρυδίκη, Ορέστης Τρίκας, Νικόλας Μπράβος, Αντώνης Πασβάντης, Μυρσίνη Δόξα, Νίκος Βατικιώτης, Κίττυ Μαργαρίτη, Σταμάτης Πακάκης, Κωνσταντίνα Χρίστου, Βασιλική Λαθύρη
Συντελεστές
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Στίχοι: Κέλλυ Σταμουλάκη – Γιάννης Προεστάκης, Σκηνικά – Κοστούμια: Έλενα Χριστούλη,