Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 175

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Chateau Nico Lazaridi - Λευκός
    Chateau Nico Lazaridi - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ugni Blanc, Μοσχάτο Αλεξάνδρειας, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    14,00 €
    Το 2021 το Chateau Nico Lazaridi Λευκό, άλλαξε ποικιλιακή σύνθεση και πλέον το όμορφο και δημοφιλές χαρμάνι του Sauvignon Blanc με Ασύρικο, εδώ και με μια ανθική νότα από Μαλαγουζιά, μας δίνει ένα κρασί με υψηλή ποιότητα, πάντα αντάξια της ιστορίας των 3 δεκαετιών της κυκλοφορίας της ετικέτας .
  2. Domaine Jean-Paul Balland Sancerre
    Domaine Jean-Paul Balland Sancerre 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Δύο δυναμικές γυναίκες, η πολυβραβευμένη οινολόγος Isabelle και η αδερφή της Eliza, έχοντας πάρει τα σκήπτρα από τον πατέρα τους Jean - Paul που ίδρυσε το οινοποιείο στο φημισμένο Sancerre πριν από σχεδόν 50 χρόνια, δημιουργούν εξαιρετικά κρασιά από Sauvignon Blanc αποτυπώνοντας με σαφήνεια τόσο τα χαρακτηριστικά της ποικιλίας όσο και του terroir. Τα κρασιά τους διακρίνονται για την λεμονάτη οξύτητα, τον πολύ ωραία εκφρασμένο φυτικό χαρακτήρα αλλά και το ορυκτό προφίλ τους. Αν είστε fan του Sauvignon Blanc δοκιμάστε και αυτή τη σοφιστικέ εκδοχή!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Χρυσός Λέων - Chardonnay
    Χρυσός Λέων - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 13,1% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Ένα όμορφο Βορειο-Ελλαδίτικο λευκό που χαρακτηρίζεται από πλούσια αρωματικότητα, σωστή δομή και πολύ καλή διάρκεια. Ο Λευκός Χρυσός Λέων είναι ένα κρασί που θα απολαύσουμε στο ποτήρι ή στο τραπέζι, και θα συνδυάσουμε με αντίστοιχα λεπτές και εκλεκτές γεύσεις.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Riesling A.C.
    Leon Beyer - Riesling 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    18,50 €
    Γαλλικό λευκό από την Αλσατία, από την ποικιλία Riesling. Φρέσκα φρουτώδη αρώματα και κοφτερή οξύτητα σήμερα ή εξελιγμένα, μελάτα αρώματα και μεγάλη διάρκεια σε λίγα χρόνια. Εσείς διαλέγετε…
  5. Sauvignon Blanc Private Bin
    Sauvignon Blanc Private Bin 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Τυπικό Νέο-ζηλανδέζικο Sauvignon Blanc από ένα από τα μεγαλύτερα οινοποιεία της χώρας. Όμορφα εξωτικά αρώματα με πράσινες, φυτικές νότες, υποστηρίζονται από σωστά τονισμένη οξύτητα και καλή διάρκεια στο στόμα. Ένα όμορφο λευκό κρασί για όλες τις ώρες. Το βιδωτό του πώμα θα διαφυλάξει τη φρεσκάδα του μέχρι να το ανοίξετε, αλλά και θα σας επιτρέψει να το συντηρήσετε (και) σε όρθια θέση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Nostos Romeiko
    Nostos Romeiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρωμαίικο , Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Το οινοποιείο Μανουσάκη φέρνει στα ποτήρια μας ένα αναπάντεχα νόστιμο και γεμάτο φρεσκάδα λευκό βιολογικό κρασί, αξιοποιώντας μία ερυθρή κρητική ποικιλία, το Ρωμέικο, και καταφέρνει να στρέψει στην προσοχή μας σε ένα σταφύλι που μέχρι τώρα δυσκολευόταν να βγει στο προσκήνιο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Chateau Magneau Λευκό
    Chateau Magneau Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Muscadelle, Sauvignon Blanc, Semillon, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    96%
    Το να βρίσκουμε λευκό κρασί από το Μπορντώ, με αυτή την ποιότητα σε αυτή την τιμή είναι πραγματική ανακάλυψη. Η ιστορία του Chateau Magneau, που βρίσκεται στην καρδιά του Graves πάει πολύ πίσω στον χρόνο. Με σεβασμό στην παράδοση αλλά και ένα μοντέρνο οινοποιείο, δημιουργούν κρασιά με την αρχή ‘ πρώτα η ποιότητα και μετά το κέρδος’. Το Sauvignon Blanc συνδυάζεται άψογα με το Semillon, όπου με την προσθήκη μικρού ποσοστού Muscadelle, δημιουργείται ένα αρωματικό, νόστιμο και γεμάτο φρεσκάδα κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Prosecco di Conegliano - Ario Extra Dry
    Prosecco di Conegliano - Ario Extra Dry 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Prosecco, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    96%
    Ευγενές αφρώδες Ιταλικό κρασί με ευχάριστο χαρακτήρα, όμορφο αφρισμό και τονισμένη οξύτητα. Κορυφαία ετικέτα από έναν από τους καλύτερους παραγωγούς Prosecco της Ελληνικής αγοράς.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Prosecco di Conegliano - Matiu Brut
    Prosecco di Conegliano - Matiu Brut 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Prosecco, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Φίνο αφρώδες κρασί με ευγένεια και φρεσκάδα που το καθιστούν μοναδικό. Όμορφος αφρισμός, φρέσκα αρώματα και δροσιστική αίσθηση, κάνουν κάθε γουλιά του απολαυστική.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Χατζηδάκη - Σαντορίνη Familia
    Χατζηδάκη - Σαντορίνη Familia 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Αναμένεται νέα σοδειά Αρχές Απριλίου του 2024
    Η Σαντορίνη Familia Χατζηδάκη με τον λεμονάτο, ορυκτό και νευρώδη χαρακτήρα της, αποτυπώνει πιστά την αστείρευτη δυναμική του Σαντορινιού Terroir, γι' αυτό και είναι από τις πιο αγαπητές ετικέτες που παράγει το νησί. Αν τη δοκιμάσετε με κλειστά μάτια, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την αλμύρα του Αιγαίου και την άγρια ομορφιά των ανεμοδαρμένων αμπελιών της όμορφης Σαντορίνης. Ακόμα και η πιο ‘απλή’ ετικέτα του οινοποιείο Χατζηδάκη, φτιαγμένη από 100% Ασύρτικο, είναι ένα μεγάλο κρασί που μπορεί να παλαιώσει για πολλά χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Yalumba Viognier
    Yalumba Viognier 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα. Eξωτικά αρώματα βερίκοκου, ροδάκινου και τζίντζερ σε φόντο άνθεων εσπεριδοειδών και ροδοπέταλων που διεγείρουν τις αισθήσεις πριν ακόμα γευτούμε το κρασί. Η συνέχεια έρχεται με μία πλούσια και λιπαρή υφή στο στόμα, με οξύτητα που φρεσκάρει και ευχάριστη πικάντικη επίγευση. Απολαύστε το φρέσκο αν και το βιδωτό πώμα θα βοηθήσει να διατηρήσει την φρεσκάδα του για 2-3 χρόνια από τον τρύγο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Quintaluna
    Quintaluna 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Verdejo, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Ο οίκος Ossian στην Ισπανία ασχολείται και επενδύει σε μία μόνο ποικιλία, την λευκή Verdejo και σε παλαιά, προφυλλοξηρικά αμπέλια τα οποία καλλιεργούνται βιολογικά! Για την ακρίβεια ήταν το πρώτο οινοποιείο της Rueda που πιστοποιήθηκε για την οργανική καλλιέργεια. Με οινολόγους παγκοσμίου κύρους να συμβουλεύουν, δημιουργούν κάποια από τα καλύτερα λευκά κρασιά της χώρας που διακρίνονται για την καθαρότητα των αρωμάτων τους και την κομψότητα. Quintaluna σημαίνει ‘5 φεγγάρια’ και υπαινίσσεται τη σημασία του φεγγαριού στον προγραμματισμό των εργασιών στον αμπελώνα παρόλο που δεν ακολουθούνται όλες οι βιοδυναμικές πρακτικές.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Κτήμα Γεροβασιλείου - Viognier Magnum
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Viognier Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    51,50 €
    Ιδιαίτερο και εξωτικό λευκό κρασί για όσους ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Έντονα αρωματικά με τα πυρηνόκαρπα φρούτα να κυριαρχούν και να αγκαλιάζονται διακριτικά από τα στοιχεία της δρυός, πλούσια γεύση, όμορφη οξύτητα και επίγευση που διαρκεί.
  14. Yalumba The Virgilius
    Yalumba The Virgilius 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Μπορεί το Viognier να έχει πια ξεφύγει από τα στενά όρια του Ροδανού στην Γαλλία, αλλά λίγα Viognier υπάρχουν εκεί έξω που να μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια το χωριό Condrieu (την Μέκκα όλων των εραστών της ποικιλίας). Η Yalumba τόλμησε με το Virgilius και έδωσε μαθήματα ακόμα και στους Γάλλους, αφού εδώ έχουμε ένα σπάνιο Viognier, με άψογη ωρίμαση σε βαρέλι, που μπορεί να παλαιώσει στην φιάλη μέχρι και οκτώ χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Portes Μοσχοφίλερο
    Portes Μοσχοφίλερο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Ευχάριστα τυπικό λευκό κρασί από Μοσχοφίλερο για όλες τις ώρες. Ελαφρύ, αρωματικό και ευκολόπιοτο, θα σας κάνει εξαιρετική παρέα είτε βρεθείτε μόνοι σας μαζί του, είτε σε ένα πλούσιο τραπέζι φορτωμένο με του κόσμου τις λιχουδιές!...
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί