Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Κάτι σαν "απολογισμός" και ευχές για το 2012

Κάτι σαν "απολογισμός" και ευχές για το 2012
Αγαπητοί Φίλοι,


12 Μηνιαία Newsletters, 52 "Ενημερώσεις Δευτέρας", 32 "Προσφορές της Πέμπτης", περισσότερα από 250.000 emails σε εγγεγραμμένους παραλήπτες, πάνω από 190 άρθρα, χιλιάδες παραγγελίες, δεκάδες χιλιάδες παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα με συνέπεια και χωρίς προβλήματα, εκατοντάδες απαντήσεις σε ερωτήματα φίλων μας, 23.000+ φίλοι στο facebook, 5.322.579 προβολές δημοσιεύσεων, 11203 σχόλια... εκατοντάδες δώρα σε νικητές διαγωνισμών ραδιοφωνικών σταθμών και διαδικτυακών σελίδων... Άπειρες δοκιμές κρασιών και συγγραφή σχολίων σε εκατοντάδες από αυτά, πάνω από 1600 φωτογραφίσεις προιόντων,... δεκάδες οι επιλογές νέων προϊόντων κάθε μήνα, καθημερινή η επιλογή των κρασιών και προϊόντων που θα έχουμε στις "Προσφορές της Εβδομάδας", εκατοντάδες Banners σχεδιάστηκαν για την πρώτη μας σελίδα αλλά και για τις σελίδες των κατηγοριών οίνου.

Αυτές ήσαν μερικές από τις δραστηριότητές μας τη χρονιά που πέρασε, σε μια συνεχή προσπάθεια να βελτιώσουμε τις ιστοσελίδες μας, την εξυπηρέτηση προς εσάς, να εμπλουτίσουμε τους καταλόγους μας με νέα -πάντα προσεκτικά επιλεγμένα- προϊόντα. Η καθημερινή δραστηριότητα καταιγιστική, έχοντας στα περισσότερα των παραπάνω σταθερές ημερομηνίες τις οποίες έπρεπε να προλάβουμε, και που οι φίλοι μας που μας παρακολουθούν μπορούν να βεβαιώσουν ότι τις προλάβαμε ΟΛΕΣ: Δεν παραλείψαμε ούτε ένα Newsletter, ούτε μια "Προσφορά της Πέμπτης", και οι πελάτες μας μπορούν να βεβαιώσουν τη συνέπειά μας στις ημερομηνίες παράδοσης παραγγελιών και δώρων... Άρθρα, σχόλια, απαντήσεις σε ερωτήσεις, παραγγελίες προς προμηθευτές ώστε τα προϊόντα μας να είναι κατά το δυνατόν ετοιμοπαράδοτα, οργάνωση μιας αποθήκης με χιλιάδες προϊόντα (πάνω από 15.000 κρασιά και ποτά "αναπαύονται" σε ιδανικές συνθήκες στην αποθήκη μας).

Και βέβαια, μιλάμε για καθημερινές δραστηριότητες. Γιατί ήσαν και άλλες, όπως η δημιουργία ειδικών ιστοσελίδων για την Μπύρα και ο εμπλουτισμός του καταλόγου με πάνω από 100 μπύρες, η προβολή των υπηρεσιών που προσφέρει το House of Wine, η ένταξη νέων οινοποιείων στα "Οινοποιεία Boutique του Ελληνικού Αμπελώνα". Η "Προσφορά της Πέμπτης" που ξεκίνησε τον Ιούνιο καθιερώθηκε και αυτή σαν η εβδομαδιαία προσφορά μας...

Αν περιμένετε ότι η ερώτηση που αυθόρμητα έρχεται στα χείλη σας δεν θα έχει απάντηση, εμείς θα την απαντήσουμε πριν την κάνετε: ΝΑΙ, πήγαμε καλά... με τις επικρατούσες μάλιστα συνθήκες στην αγορά, πήγαμε πολύ καλά. Η εταιρεία είχε άνοδο σε όλους τους "μετρήσιμους" τομείς, με εκρηκτική άνοδο επισκε­ψιμότητας των ιστοσελίδων μας αλλά και των φίλων που μας παρακολουθούν στο facebook και twitter, με σημαντική αύξηση των πελατών μας αλλά και των εγγεγραμμένων φίλων μας συνδρομητών στις ενημερώσεις μας...

Αλλά πέρα από τα μετρήσιμα, υπάρχουν και τα "μη μετρήσιμα": Η ικανοποίηση ότι πετυχαίνουμε τους στόχους μας, αλλά κυρίως η αγάπη των φίλων μας, των επισκεπτών μας και των πελατών μας που εκφράζεται με εκατοντάδες επιστολές και σχόλια, είναι η κύρια "τροφή" της προσπάθειας. Γιατί δίπλα στην αναγκαία οικονομική δυνατότητα για να κάνουμε τα όσα προγραμ­ματίζουμε, πρέπει να υπάρχει και η απαραίτητη ψυχική διάθεση. Και αυτή εξα­σφαλίζεται μόνο με τη δική σας αγάπη, μόνο με τα δικά σας επαινετικά σχόλια!

"Αυτό λέγεται Customer Service!. Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σας, σκεφτείτε ότι την πρώτη ερώτηση την είχα θέσει και στο site του Κτήματος xxxxx και δεν έλαβα απάντηση ποτέ. Με κερδίσατε ως πελάτη, και έσπευσα να παραγγείλω ..."

"Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση , αλλά και για την τόσο λεπτομερή περιγραφή της κατάστασης σχετικά με το θέμα που σας ανέφερα! Συγχαρητήρια και πάλι για το houseofwine το οποίο είναι πραγματικά μοναδική αξιόλογη πύλη οίνου στην Ελλάδα και σας εύχομαι με το νέο έτος οι πωλήσεις σας να σπάσουν κάθε ρεκόρ. Προσωπικά θα φροντίσω και για τη νέα χρόνια να προμηθεύομαι για την προσωπική μου καβα απο εσάς μιας και είμαι πολύ ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς. "

"Συγχαρητήρια για την δυνατότητα που δίνετε στους οινόφιλους της Ελλάδος να μπορούν να προμηθεύονται πληθώρα κρασιών σε άριστη ποιότητα και σε τόσο καλές τιμές."

"Καλησπέρα σας!!! για άλλη μια φορά θα ήθελα να σας πω συγχαρητήρια για τις τόσο όμορφες συμβουλές που μας παρέχετε!!!!"

Και το καλύτερο όλων, από πελάτη μας της περιφέρειας: "Σας ευχαριστώ που υπάρχετε!"

Για τα τόσα σχόλια στο ύφος των παραπάνω ευχαριστούμε τους φίλους μας θερμά! Και υποσχόμαστε ότι στο χρόνο που μας έρχεται θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βελτιώσουμε σε όλους τους τομείς την εμπειρία που έχετε κατά την επαφή η συναλλαγή σας με το House of Wine. Για αυτά όμως θα τα πούμε στις αρχές του νέου έτους!

Ευχαριστούμε και εσάς προσωπικά για την υποστήριξή σας και τη φιλία σας.

Ελπίζω να περάσετε μια θαυμάσια Πρωτοχρονιά, να απολαύσετε τα πρωτοχρονιάτικα πιάτα και τα κρασιά των εορτών.

Εύχομαι από καρδιάς  εκ μέρους όλων μας στο House of Wine ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος για εσάς προσωπικά και για την οικογένειά σας.


Χρόνια Πολλά και στην υγειά σας!


 
 
Μιχάλης Πικούνης
Διευθυντής- House of Wine   

Μοιραστείτε το άρθρο: