Καλή αρχή με μπυρομαγειρέματα….

Από τη Χ. Κυριακοπούλου 



Ήρθε το 2012 και θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά. Να ξεπεράσουμε τα προβλήματα, τις δυσκολίες και να γεμίσουμε τις στιγμές μας με χαμόγελα, αρώματα και γεύσεις. Έτσι αντιμετωπίζονται οι κρίσεις και βρίσκουμε τις λύσεις.

Έτσι αρωματικά και γευστικά ήθελα να με βρει η νέα χρονιά και μαγείρευα για φίλους. Δεν ήξερα τι να φτιάξω μέχρι που το μάτι μου έπεσε στην Samichlaus. Την δοκίμασα και αφέθηκα για λίγο στο πλούτο των αρωμάτων της. Μου θύμισε στιγμές όταν ήμουν μικρή και το σπίτι την ημέρα των γιορτών μύριζε κάστανα, σταφίδες και δαμάσκηνα. Η συνταγή για τη τελευταία βραδιά του χρόνου προέκυψε αυθόρμητα και γρήγορα. Έβαλα σε μια πήλινη γάστρα το χοιρινό μου με σταφίδες, μέλι, δαμάσκηνα και φυσικά την Samichlaus και το άφησα να σιγοψηθεί. Το αποτέλεσμα ήταν μαγικά απολαυστικό. Η νέα χρονιά είχε μνήμες και αρώματα του παρελθόντος με πινελιές από το σήμερα για ένα αισιόδοξο αύριο.

Αυτό θέλω να ζήσουμε μαζί την νέα χρονιά…. Να επιλέγουμε τις μπύρες μας, να ανατρέχουμε στις στιγμές που μας θυμίζουν και να δημιουργούμε νέες ευχάριστες και απολαυστικές εμπειρίες. Να πειραματιζόμαστε με συνταγές, με παντρέματα και να ανταλλάσουμε τις μπυρομαγειρικές μας εμπειρίες. Εγώ και το House of Wine σας υποσχόμαστε ότι θα σας προσφέρουμε συνέχεια νέες μπυρένιες εμπειρίες, θα εμπλουτίσουμε σύντομα την ήδη μεγάλη γκάμα μπυρών μας και θα οργανώσουμε μια βραδιά αφιερωμένη στην μαγειρική και την γαστρονομία με μπύρα.


Μοιραστείτε το άρθρο: