Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

"Η επιτυχία έρχεται όταν κάνεις κάτι που αγαπάς" - Συνέντευξη στην Ναυτεμπορική

Η επιτυχία έρχεται όταν κάνεις κάτι που αγαπάς Δημοσιεύτηκε σήμερα (18 Μαίου 2010) στην εφημερίδα "Ναυτεμπορική" συνέντευξη του Διευθυντή του House of Wine κ. Μιχάλη Πικούνη στην δημοσιογράφο της Ναυτεμπορικής κα Λιλή Καρακώστα.

"Η επιτυχία έρχεται όταν κάνεις κάτι που αγαπάς" δηλωνει ο Μιχάλης Πικούνης, και αυτός είναι και ο τίτλος της συνέντευξης που εμφανίζεται στο ένθετο της Ναυτεμπορικής e-working.

Ο κ.Πικούνης αναφέρεται στο πως προέκυψε η πρωτοποριακή ιδέα της ίδρυσης μιάς ηλεκτρονικής κάβας, μιλά για τις παιδικές του μνήμες σχετικά με το Μaison du Vin του προπάππου του στην Σάμο, τις σπουδές του και την εμπειρία του στην Πληροφορική, αλλά και στο "ελλειμα" της αγοράς στον τομέα αυτό. Στην συνέχεια τονίζει τις διαφορές ανάμεσα σε μια παραδοσιακή κάβα και στο House of Wine, τονίζει την διαθεσιμότητα παραγγελίας και πληροφοριών 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο, τονίζει την δυνατότητα παράδοσης την επόμενη ημέρα σε όλη την Ελλάδα, τις συμβουλές οινογνωσίας, την εκτενή πληροφόριση κλπ. Τέλος, αναφέρεται στην μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, και παρουσιάζει τους μελλοντικούς στόχους του House of Wine, που πηγαίνουν χέρι-χέρι με την φανατική προσήλωση στην χωρίς συμβιβασμούς παροχή των άριστων υπηρεσιών.

Η δημοσίευση της συνέντευξης σε μια εφημερίδα του κύρους της Ναυτεμπορικής ασφαλώς τιμά το House of Wine. Αποτελεί όμως και αναγνώριση τόσο των αρχών στις οποίες στηρίχτηκε, όσο και της υλοποίησης αυτών των αρχών και ιδεών μέσα στις ιστοσελίδες μας.

Ευχαριστούμε την κα Λιλή Καρακώστα και την εφημερίδα "Ναυτεμπορική" για την συνέντευξη αυτή, και για την επισήμανση και εκτίμηση του έργου του House of Wine.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη την συνέντευξη εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο: