Ξανθιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 56

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Septem - 8η μέρα 0.33lt
    Septem - 8η μέρα 0.33lt
     
    Ξανθό, 7% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    3,10 €
    Η IPA, της Septem, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2015. Αρώματα που προκύπτουν από τους τρείς λυκίσκους της και γεμίζουν το ποτήρι μας, με έντονη αλλά καθόλου ενοχλητική πικράδα. Μάνγκο, κίτρο, μύρτιλο, lychee, ροδάκινο και πεύκο, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της.
  2. Carib 0.33lt
    Carib 0.33lt
     
    Ξανθό, 5.2% alc.
    Βαθμολογία:
    63%
    1,80 €
    Σε μακρινά νησιά θέλω να βρεθούμε, εκεί στην Καραϊβική. Αν νομίζετε ότι είναι δύσκολο ή μακρινό είναι αντίθετα πολύ εύκολο. Αρκεί να ανοίξουμε μια Carib, να την απολαύσουμε ελεύθερα από το μπουκάλι με μια φέτα λεμόνι και να αφήσουμε ελεύθερες τις αισθήσεις μας να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία ζωντάνιας και φρεσκάδας. Η Carib είναι μαλακή με έντονη την παρουσία των λεμονιών, του κίτρου, των τραγανών μπισκότων και των καβουρδισμένων ελαφριά δημητριακών. Στο στόμα σαρώνει η αναζωογονητική επίδραση του lime.
  3. Septem - Sunday's Honey Golden Ale 0.33lt
    Septem - Sunday's Honey Golden Ale 0.33lt
     
    Ξανθό, 6.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    3,10 €
    Επιτέλους είναι Κυριακη και η στιγμή είναι κατάλληλη για μια μεγάλη μπύρα. Μύτη και στόμα είναι πλούσια, σύνθετα και πληθωρικά. Η παρέλαση των αρωμάτων και των γεύσεων εγκαινιάζεται με τα εσπεριδοειδή και ακολουθούν αρμονικά τα βότανα, τα άνθη, το μέλι, τα μπαχαρικά και το ροδάκινο. Η αίσθηση που μας μένει με αυτή την μπύρα είναι γλυκιά και φρουτένια τόσο όμορφη που δύσκολα ξεχνιέται!
  4. Corona Extra 330ml
    Corona Extra 330ml
     
    Ξανθό, 4.6% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    2,40 €
    Η διάσημη δροσιστική Μεξικάνικη Lager. Απολαύστε την παγωμένη με μια φέτα lime και ανακαλύψτε την ελαφριά γεύση της και το απαλό άρωμά της.
  5. Alea Pale Ale 500ml (κουτί)
    Alea Pale Ale 500ml (κουτί)
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    3,70 €
    Η Pale Ale είναι το καλύτερο εισαγωγικό είδος στην craſt beer σκηνή. Χρώµα κίτρινο προς πορτοκαλί, µε απαλό χαρακτήρα βύνης και ζυµωµένη από αγγλικό στέλεχος µαγιάς. Η χρήση των αµερικάνικων λυκίσκων Simcoe και Mosaic, προσδίδει τα αρώµατα πυρηνόκαρπων φρούτων και τη χαρακτηριστική απαλή πικρή γεύση της.
  6. Leffe Blond 0.33lt
    Leffe Blond 0.33lt
     
    Ξανθό, 6.6% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    3,40 €
    Μια μπύρα που οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσετε. Σαγηνεύει ακολουθώντας πιστά τη μαγική συνταγή αιώνων. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η σημαία για το διάσημο ζυθοποιείο. Η αρωματική της παλέτα θυμίζει ρομαντική μουσική συμφωνία, με τα εσπεριδοειδή να φλερτάρουν τα άνθη και οι πικάντικες νότες να τονίζουν το πάθος. Στο στόμα ξεχειλίζουν το κίτρο, η βανίλια, το μέλι, ο κόλιανδρος και το πορτοκάλι.
  7. Fischer Tradition 0.65lt
    Fischer Tradition 0.65lt
     
    Ξανθό, 6% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    4,90 €
    Αν αναζητάτε μια μπύρα υψηλής ποιότητας η Fischer Tradition θα ικανοποιήσει πλήρως τις απαιτήσεις σας. Με μια αρωματική παλέτα που συμπληρώνεται από δημητριακά, καραμέλα, λυκίσκο, μπαχαρικά και ένα στόμα που ενώνει υπέροχα τα φρούτα με τα λουλούδια, είναι μία μπύρα που σίγουρα θα σας αφήσει καλές στιγμές.
  8. Paulaner  Weisse 0.50lt
    Paulaner Weisse 0.50lt
     
    Ξανθό, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    2,40 €
    Μια χρυσαφένια αίσθηση με πορτοκαλί ανταύγειες κρύβει την παρέλαση του κόλιανδρου, των λεμονιών, του πορτοκαλιού, της μπανάνας, του γαρίφαλου και των γήινων πιτσιλιών. Στο στόμα πρωτοστατεί η πιο τροπική πλευρά με μια ενδιαφέρουσα μίξη μπανάνας, λυκίσκου και μαγιάς.
  9. Jever 0.33lt
    Jever 0.33lt
     
    Ξανθό, 4.9% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    1,90 €
    Η κρυστάλλινη Γερμανική εκδοχή της Pilsner. Μπορούμε να σερφάρουμε μαζί της σε ένα απόλυτο κύμα δροσιάς. Το μυστικό της, είναι το νερό που χρησιμοποιείται για την δημιουργίας της εδώ και 100 χρόνια. Τα αρώματα διατηρούν τη φρεσκάδα τους, με πινελιές από πράσινα βότανα και πιπεράτες γευστικές παρεμβάσεις.
  10. Franziskaner Hefe Weissbier 0.5lt
    Franziskaner Hefe Weissbier 0.5lt
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Ειδική Τιμή 2,97 € Κανονική τιμή 3,30 €
    Έτοιμοι να πάμε σε εξωτικά νησιά; Το ταξίδι είναι εύκολο και γρήγορο αρκεί να σερβιριστούμε αυτή την Weiss. Το δεύτερο βήμα είναι να αφήσουμε τις αισθήσεις μας να απολαύσουν τα τροπικά φρούτα, τη μπανάνα, το ροδάκινο, το κίτρο και το πορτοκάλι. Όπως όλα τα ολοκληρωμένα ταξίδια έτσι και αυτό το γευστικό τελειώνει με πιπεράτες και πικάντικες πινελιές.
  11. La Trappe Witte 0.33lt
    La Trappe Witte 0.33lt
     
    Λευκό, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    2,70 €
    Ντελικάτη, κομψή, σπάνια, ιδιαίτερη, είναι τα κύρια επίθετα που την αντιπροσωπεύουν. Είναι λευκή και μάλιστα η πρώτη και η μοναδική λευκή Trappist. O κόλιανδρος, το κίτρο, οι φλούδες πορτοκαλιού, o ανανάς αποτελούν τα βασικά της αρώματα. Στο στόμα είναι δροσιστική και πικάντικη. Η τέλεια ξεδιψαστική επιλογή.
  12. Budweiser Budvar Original
    Budweiser Budvar Original
     
    Χρυσοκίτρινo, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    2,10 €
    Η ιστορική αυτή τσέχικη μπύρα, θεωρείται για πολλούς η καλύτερη Lager. Έχει υπέροχο λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα, και έντονα άρωμα λυκίσκου και μαγιάς. Πίνεται σκέτη ή με το φαγητό
  13. Peroni Nastro Azzurro 0.33lt
    Peroni Nastro Azzurro 0.33lt
     
    Ξανθό, 5.1% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    2,00 €
    Όλη η Ιταλική φινέτσα σε ένα κομψό μπουκάλι μπύρας. Μια ξανθιά Pils για ανθρώπους με γούστο και ταπεραμέντο. Το στυλ της δε μένει μόνο στη χρυσή της εμφάνιση, επεκτείνετε στα δροσερά αρώματα κίτρου, στη ζωηρή φυτικότητα, στο γλυκό μέλι και στις πικάντικες πινελιές. Στο στόμα ο λυκίσκος διαπρέπει και προσθέτει επιπλέον ντελικάτους πόντους.
  14. Weihenstephan Hefeweissbier 0.50lt
    Weihenstephan Hefeweissbier 0.50lt
     
    Ξανθό, 5.4% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    2,80 €
    Τίποτα δεν θα σας δροσίσει περισσότερο από αυτή την καταπληκτική αφιλτράριστη μπύρα. Αφεθείτε ολοκληρωτικά στο δροσερό λεμόνι, στην εξωτική μπανάνα, το βελούδινο μέλι και το πικάντικο πιπέρι.
  15. Paulaner Weisse 5lt
    Paulaner Weisse 5lt
     
    Ξανθό, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    23,30 €
    Μια χρυσαφένια αίσθηση με πορτοκαλί ανταύγειες κρύβει την παρέλαση του κόλιανδρου, των λεμονιών, του πορτοκαλιού, της μπανάνας, του γαρίφαλου και των γήινων πιτσιλιών. Στο στόμα πρωτοστατεί η πιο τροπική πλευρά με μια ενδιαφέρουσα μίξη μπανάνας, λυκίσκου και μαγιάς. Βαρελάκι μιας χρήσης 5lt.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Μπύρα