Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 91-105 από 111

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Septem - Monday's Pilsner 0.33lt
    Septem - Monday's Pilsner 0.33lt
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    2,20 €
    Η εβδομάδα μας ξεκινάει πανέμορφα και γευστικά με αυτή την Ελληνική Χρυσαφένια μπύρα. Το στόμα μας έρχεται σε επαφή με το κρεμμώδη αφρό και οι αισθήσεις μας αφήνονται στην απόλαυση των έντονων αρωμάτων που ισορροπούν ανάμεσα στα λουλούδια και στο κίτρο.
  2. Ένστικτο Λευκός
    Ένστικτο Λευκός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    78%
    20,00 €
    Eξαιρετικό Βιδιανό από τις Δαφνές Κρήτης καλλιεργούμενο με βιοδυναμικές πρακτικές. Στο οινοποιείο, η διαχείριση της πρώτης ύλης σε όλα τα στάδια μέχρι την εμφιάλωση είναι ήπια και με σεβασμό στα χαρακτηριστικά του σταφυλιού της κάθε χρονιάς. Ζυμώνει 9 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 225lt και 500lt ενώ ολοκληρώνει την ωρίμαση με 3 μήνες στην "ψημένη γη" του αμφορέα.
  3. F Foivos Papastratis
    F Foivos Papastratis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μοσχάτο Λευκό, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    13,40 €
    Ο Φοίβος Παπαστρατής είναι ένας νέος οινοποιός που επέλεξε να φτιάχνει κρασιά, περνώντας τα καλοκαίρια των εφηβικών και παιδικών του χρόνο στην Εύβοια, στην περιοχή Αμπέλια, εκεί που βρισκόταν ο ιστορικός Ευβοϊκός αμπελώνας. Επιλέγει τις ποικιλίες Ασύρτικο και Μοσχάτο σε ίσες αναλογίες, σε ένα blend που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Δροσερό, νεανικό, νόστιμο, ευχάριστο αλλά και με χαρακτήρα είναι σίγουρα από τα κρασιά που πίνονται με της ίδια ευκολία σαν απεριτίφ ή συνοδεύοντας φαγητό.
  4. Mountcloud
    Mountcloud 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    15,50 €
    Το Grenache Rouge είναι ένα σταφύλι που δίνει εκπληκτικά ροζέ κρασιά. Εδώ, στην σκιά του Ολύμπου που βρίσκονται οι αμπελώνες και το οινοποιείο Navitas, φαίνεται να έχει εγκλιματιστεί πλήρως, ξεδιπλώνοντας όλα τα γοητευτικά χαρακτηριστικά του. Ένταση φρούτου, φρεσκάδα και γαργαλιστική οξύτητα σε ένα ‘single vineyard’ ροζέ που μπορεί να συνοδεύσει πιάτα από όλες τις κουζίνες του κόσμου, ενώ πίνεται πολύ ευχάριστα και σαν απεριτίφ.
  5. Χατζηβαρύτη - Ni
    Χατζηβαρύτη - Ni 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Μαλαγουζιά, Ροδίτης, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    24,20 €
    Η Χλόη Χατζηβαρύτη, μία νέα ταλαντούχα οινοποιός βάζει την σφραγίδα της στα καινούρια κρασιά του ομώνυμου οινοποιείου, που οινοποιούνται με ελάχιστες παρεμβάσεις. Το Ni είναι ένα από τα τρία βιολογικά κρασιά ‘φυσικής προσέγγισης’ της σειράς minimus. Ένας υπέροχος συνδυασμός της Μαλαγουζιάς και του Ροδίτη που ζυμώνουν με τις αυτόχθονες ζύμες σε πήλινους αμφορείς, σε επαφή με τα στέμφυλα και εμφιαλώνονται χωρίς διαύγαση και φιλτράρισμα. Ένα τύπου ‘orange’ κρασί με πολύ ωραίο ώριμο φρούτο και πλούσιο στόμα.
  6. Μαντινεία Μποσινάκης
    Μαντινεία Μποσινάκης 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    80%
    10,90 €
    Το χρώμα του είναι λεμονί με έντονες ροζέ ανταύγειες. Στην μύτη κυριαρχούν τα λεμόνια, τα αχλάδια, το ροδάκινο, η μέντα και το τζίντζερ ενώ κάποιες ανθικές νύξεις που θυμίζουν ροδόνερο έρχονται να μας υπενθυμίσουν ότι απολαμβάνουμε Μοσχοφίλερο. Η γεύση του είναι ζωηρή και λεμονάτη, με έντονα τα φρουτώδη στοιχεία αλλά και κάποιες ορυκτές νότες να κάνουν την εμφάνιση τους. Είναι ένα κρασί που αξίζει να το απολαύσουμε αφού έχει ήδη δύο χρόνια στην πλάτη του!
  7. Σαντορίνη Νυχτέρι Βενετσάνου
    Σαντορίνη Νυχτέρι Βενετσάνου 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    86%
    31,00 €
    Τα Νυχτέρια είναι κρασιά που παράγονται από υπερώριμα σταφύλια Ασύρτικου και ωριμάζουν για ένα χρονικό διάστημα σε βαρέλια. Εδώ ένα τυπικό παράδειγμα αυτού του στιλ κρασιού που φέρει την ένδειξη ΠΟΠ Σαντορίνη και αποτυπώνει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού και της ποικιλίας. Η Κάναβα που φιλοξενεί το οινοποιείο χτίστηκε το 1947, από την οικογένεια Βενετσιάνου και ξανατέθηκε σε λειτουργία μόλις το 2014.
  8. Σαντορίνη Terrasea
    Σαντορίνη Terrasea 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    61,90 €
    Το Terrasea είναι το πρώτο κρασί ΠΟΠ Σαντορίνη που παράγεται αποκλειστικά από σταφύλια της Θηρασιάς. Πίσω από αυτό βρίσκονται ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου και ο Βασίλης Τσακτσαρλής που ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Ιωάννα Βαμβακούρη έχοντας μεγάλη εμπειρία στην οινοποίηση του Ασύρτικου της Σαντορίνης. Ο αμπελώνας, που καλλιεργείται βιολογικά, αυξάνεται συνεχώς και αναμένεται να δούμε συναρπαστικά κρασιά όπως θα διαπιστώσετε μόλις δοκιμάσετε το Terrasea.
  9. /
    Pommery Brut Rose
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    70,00 €
    Φανταστική έκφραση ροζέ σαμπάνιας από έναν από τους πιο ιστορικούς οίκους της Καμπανίας, με φινέτσα, πολύ ωραία έκφραση φρούτων και κρεμώδη υφή. To Chardonnay, το Pinot Noir και το Pinot Meunier έχουν συνδυαστεί αριστοτεχνικά χαρίζοντας μας ένα κρασί που θα δώσει υπεραξία στο τραπέζι απογειώνοντας οποιοδήποτε εκλεκτό έδεσμα. Θα προσφέρει συγκινήσεις και σαν απεριτίφ.
  10. Ασύρτικο Sur Lie Βρυνιώτη
    Ασύρτικο Sur Lie Βρυνιώτη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    28,40 €
    Με μερικούς μήνες ξεκούρασης πάνω στις οινολάσπες, το Ασύρτικο Sur Lie του Κωνσταντίνου Βρυνιώτη κοιτάει κατάματα ακόμα και τα καλύτερα Ασύρτικα από το νησί της Σαντορίνης, προκαλώντας με την ποιότητα του. Μέσα σε ένα μπουκάλι κρασί βρίσκουμε και ορυκτότητα Σαντορίνης και χαρακτήρα Αλσατικού Riesling και απίστευτο value for money.
  11. Σαντορίνη - Μικρά Θηρά
    Σαντορίνη - Μικρά Θηρά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    38,70 €
    Ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου και ο Βασίλης Τσακτσαρλής μετά την Επανομή, την Καβάλα και την Ηλεία φτάνουν και στην Σαντορίνη όπου συναντούν την οινολόγο Ιωάννα Βαμβακούρη και δημιουργούν την οινοποιία Μικρά Θήρα, την πρώτη προσπάθεια που γίνεται στην Θηρασιά. Αυτό είναι ένα εκπληκτικό κρασί από 100% σταφύλια Ασύρτικου από την Σαντορίνη που αντικατοπτρίζει όλα τα χαρακτηριστικά αυτού του μοναδικού terroir. Κοφτερή οξύτητα, δομή, ορυκτότητα, εσπεριδοειδή και αλμύρα!
  12. Pascal Jolivet Sancerre Blanc
    Pascal Jolivet Sancerre Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    38,00 €
    Το Sancerre Blanc του Pascal Jolivet είναι ένα διακεκριμένο λευκό κρασί που προέρχεται από την κοιλάδα του Λίγηρα στη Γαλλία, γνωστή για τα υψηλής ποιότητας κρασιά της. Τραγανό, ισορροπημένο και απολαυστικό. Σε κάθε του γουλιά, το κρασί αντιπροσωπεύει με ιδανικό τρόπο την παράδοση της γαλλικής οινοποιητικής τέχνης, αποτελώντας ένα εξαιρετικό δείγμα της ποικιλίας Sauvignon Blanc και της περιοχής από την οποία προέρχεται.
  13. Μαλαγουζιά Classic
    Μαλαγουζιά Classic 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    19,30 €
    Φίνο Ελληνικό λευκό κρασί που προσφέρει γενναιόδωρα όλα τα όμορφα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά της Μαλαγουζιάς. Ελαφρύ και φιλικό κρασί για κάθε στιγμή.
  14. Fino Jarana
    Fino Jarana
     
    Ξηρός, Ήπιος, Palomino, Πιείτε το τώρα, 15% alc.
    17,10 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    To Sherry είναι ένα ενισχυμένο κρασί από την ποικιλία Palomino που συναντάμε στο τρίγωνο Jerez de la Frontera, Sanlucar de Barrameda και El Puerto de Santa Maria. To Fino ωριμάζει χωρίς να έχει επαφή με το οξυγόνο (βιολογική παλαίωση). Μετά την ολοκλήρωση της αλκοολικής ζύμωσης γίνεται αλκοολική ενίσχυση στο 15% και το κρασί μεταφέρεται προς ξεκούραση σε δρύινα βαρέλια τα οποία γεμίζουν κατά τα 4/5 αφήνοντας κενό χώρο στο βαρέλι. Στην επιφάνεια του κρασιού του κρασιού αναπτύσσεται ο μύκητας flor, ο οποίος δημιουργεί ένα συμπαγές προστατευτικό από το οξυγόνο πέπλο. Το κρασί ξεκουράζεται στο σύστημα sobretabla κι έπειτα θα περάσει στο σύστημα ανάμειξης solera περιμένοντας την εμφιάλωσή του.
  15. Paulaner  Weisse 0.50lt
    Paulaner Weisse 0.50lt
     
    Ξανθό, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    2,40 €
    Μια χρυσαφένια αίσθηση με πορτοκαλί ανταύγειες κρύβει την παρέλαση του κόλιανδρου, των λεμονιών, του πορτοκαλιού, της μπανάνας, του γαρίφαλου και των γήινων πιτσιλιών. Στο στόμα πρωτοστατεί η πιο τροπική πλευρά με μια ενδιαφέρουσα μίξη μπανάνας, λυκίσκου και μαγιάς.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις