Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 47

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. THEMA - Ροζέ
    THEMA - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Tempranillo, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Αγαπημένο ροζέ από Tempranillo, που ξεδιπλώνει όμορφα τα ευχάριστα φραουλένια αρώματά του, με την υποστήριξη της ισορροπημένης οξύτητάς του. Δοκιμάστε το όχι μόνο για την πρωτοτυπία που χαρακτηρίζει την Ισπανική ποικιλία του, αλλά και για το γεγονός ότι είναι ένα άκρως απολαυστικό ροζέ που δένει τέλεια με τα μεζεδάκια που θα κληθεί να συνοδεύσει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Ηφαίστου Γνώση
    Ηφαίστου Γνώση 2011
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Αλεξάνδρειας, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    Δημοφιλές λευκό κρασί από το κορυφαίο οινοποιείο της Λήμνου. Το παλαιωμένο Μοσχάτο βγάζει όλη την ωριμότητά του και μας επιφυλάσσει μια όμορφη έκπληξη μελωμένων ανθικών αρωμάτων.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Nostos Ασύρτικο
    Nostos Ασύρτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    40%
    Ένα εκπληκτικό Ασύρτικο από την Κρήτη και το οινοποιείο Μανουσάκη στα Χανιά με εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας. Το ζωηρό φρουτώδες προφίλ, η δροσιστική του οξύτητα αλλά και η λιπαρότητα που αποκτά κατά την 4μήνη ωρίμαση πάνω στις οινολάσπες του (sur lie) το καθιστούν ένα από τα πιο ‘φιλικά’ Ασύρτικα του Ελληνικού αμπελώνα ενώ ταυτόχρονα διαθέτει και τα ορυκτά στοιχεία και την δομή ενός πιο ‘αυστηρού’ κρασιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. A.muse Ροζέ
    A.muse Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Sauvignon Blanc, Μούχταρο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    16,00 €
    Ένα μοντέρνο και ακαταμάχητο ροζέ κρασί από μία μοναδική και ιδιαίτερη ποικιλιακή σύνθεση. Το αγαπημένο λευκό σταφύλι Sauvignon Blanc βάζει τον δροσερό και αρωματικό του χαρακτήρα και το σπάνιο ερυθρό Μούχταρο χαρίζει αρώματα κόκκινων φρούτων και την δομή σε μία ελαφριά, φρουτένια και ζωηρή έκφραση που ταιριάζει παντού και πάντα.
  5. Syrah Boutari Naturally
    Syrah Boutari Naturally 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    79%
    Η εταιρεία Μπουτάρη δεν σταματάει του πειραματισμούς ποτέ και ευτυχώς για εμάς, γιατί φτάνουν στην κάβα μας εξαιρετικά και πολύ ενδιαφέροντα κρασιά! Ένα από αυτά είναι και αυτό το εκπληκτικό και ιδιαίτερα απολαυστικό Syrah διά χειρός της σπουδαίας Ρωξάνης Μάτσα, που έχει παραχθεί χωρίς την προσθήκη θειώδους και χωρίς ωρίμαση σε βαρέλι. Ένα απίστευτα κομψό και ‘ατόφιο’ Syrah, που εστιάζει στο φρούτο και κλείνει το μάτι στα κρασιά του Βόρειου Ροδανού!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Apocalypsis Μπαραφάκα
    Apocalypsis Μπαραφάκα 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    81%
    Ο Χρήστος Μπαραφάκας συνεχώς πειραματίζεται και δημιουργεί διαμαντάκια! Εδώ μία εξαιρετική Νεμέα, με καρπό από τα καλύτερα αμπελοτόπια του στην περιοχή, που έχουν επιλεχθεί μετά από μία δεκαετία παρατήρησης και αναζήτησης. Ένα Αγιωργίτικο με απίστευτη κομψότητα, πλούτο και βάθος φρούτου που σίγουρα αξίζει μία θέση στα top κρασιά της περιοχής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Paros Ερυθρός
    Paros Ερυθρός 2021
     
    Ξηρός, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Μονεμβασιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    66%
    Η ΠΟΠ Πάρος είναι η μοναδική ζώνη Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, όπου η επιτρέπεται η ανάμιξη ερυθρών και λευκών σταφυλιών, για την παραγωγή ερυθρών κρασιών. Η πληθωρική Μανδηλαριά, που καλλιεργείται στους άγονους αμπελώνες του νησιού, αναμιγνύεται και τιθασεύεται από την λευκή Μονεμβασιά, σε ένα άκρως δροσερό και ζουμερό ερυθρό κρασί, με βελούδινες τανίνες και πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  8. Laura Nobile
    Laura Nobile 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση
    Εκπληκτική, περιορισμένης παραγωγής, ξηρή έκφραση της Μαυροδάφνης από το σπουδαίο terroir της Αιγιαλείας που ανεβάζει την ποικιλία πολλά επίπεδα. Το βάθος φρούτου, η ζωηρή οξύτητα και οι βελούδινες τανίνες συνθέτουν ένα εξαιρετικό και πολυεπίπεδο ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. /
    Moscato d' Asti Tenuta del Fant Santo Stefano Belbo 2023
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    15,90 €
    Ένα στυλ κρασιού που οι Έλληνες έχουν λατρέψει σε μια από τις πιο premium εκδοχές του. Με την ανώτατη διάκριση στο διάσημο Ιταλικό οδηγό Gamberro Rossο, το Moscato d' Asti Tenuta del Fant θα σας αιχμαλωτίσει με τον πεντακάθαρο αρωματικό χαρακτήρα του Μοσχάτου και την φανταστική ισορροπία που διαθέτει στο στόμα. Απλά σαγηνευτικό…
  10. Λημνιώνα Young Vineyards
    Λημνιώνα Young Vineyards 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα
    Βαθμολογία:
    70%
    Ένα κρασί απο τους αμπελώνες του κτήματος Ζαφειράκη με συνολική έκταση 30 στρέμματα και μέσο όρο ηλικίας 10 ετών. Έντονο κόκκινο χρώμα, αρώματα κόκκινων φρούτων όπως κεράσι, βύσσινο και δαμάσκηνο με διακριτική βοτανικότητα. Σώμα ισορροπημένο, γεμάτο με καλή οξύτητα και μεταξένιες τανίνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Mountcloud
    Mountcloud 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    15,50 €
    Το Grenache Rouge είναι ένα σταφύλι που δίνει εκπληκτικά ροζέ κρασιά. Εδώ, στην σκιά του Ολύμπου που βρίσκονται οι αμπελώνες και το οινοποιείο Navitas, φαίνεται να έχει εγκλιματιστεί πλήρως, ξεδιπλώνοντας όλα τα γοητευτικά χαρακτηριστικά του. Ένταση φρούτου, φρεσκάδα και γαργαλιστική οξύτητα σε ένα ‘single vineyard’ ροζέ που μπορεί να συνοδεύσει πιάτα από όλες τις κουζίνες του κόσμου, ενώ πίνεται πολύ ευχάριστα και σαν απεριτίφ.
  12. Vina Esmeralda Sparkling
    Vina Esmeralda Sparkling
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    15,50 €
    Η αφρώδη εκδοχή ενός από τα ‘best seller’ κρασιά του πλανήτη, του Vina Esmeralda. O περίφημος Ισπανικός οίκος Torres δημιουργεί ένα άκρως μεσογειακό αφρώδες κρασί βασισμένο στο εξωστρεφές Μοσχάτο με άφθονα αρώματα και γεύσεις φρούτων και λουλουδιών και γαργαλιστική οξύτητα. Είναι ιδανικό τόσο για την πιο χαλαρή όσο και για την πιο ιδιαίτερη περίσταση. Είναι vegan κρασί.
  13. Αγιωργίτικο Boutari Naturally
    Αγιωργίτικο Boutari Naturally 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    85%
    Περιορισμένης παραγωγής κρασί από την ποικιλία Αγιωργίτικο που παράγεται χωρίς την προσθήκη θειώδους με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Ένα πολύ κομψό και βελούδινο ερυθρό κρασί από αμπελώνες στην Νεμέα που διακρίνεται για την καθαρότητα του φρούτου και το φρέσκο χαρακτήρα του. Ταιριάζει τόσο σε χειμωνιάτικα όσο και σε καλοκαιρινά γεύματα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Echoes
    Echoes 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    15,40 €
    Η οικογένεια Μάρκου, εκτός από την Αττική έχει στην ιδιοκτησία της και αμπελώνες στην Νεμέα, όπου καλλιεργεί επενδύοντας στις πολύ χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις από όπου παράγει πολύ ωραία ερυθρά κρασιά με έμφαση στο Αγιωργίτικο. Αυτό το κρασί συνδυάζει πολύ ωραία την φρεσκάδα και την ζωηράδα του φρούτου με τα στοιχεία της δρυός.
  15. Κτήμα Βογιατζή - Ξινόμαυρο
    Κτήμα Βογιατζή - Ξινόμαυρο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    16,60 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Τυπικότητα, ακρίβεια και κομψότητα σε ένα Ξινόμαυρο από τον απομονωμένο κλώνο του Βελβεντού, το οποίο επιθυμεί διακαώς για τη λίστα του ο head sommelier του περίφημου εστιατορίου Fat Duck. Σύνθετο και πολυεπίπεδο ταυτόχρονα, χωρίς ίχνος υπερβολής ή εύκολου εντυπωσιασμού. Ένα κρασί για φανατικούς λάτρεις του μοναδικού χαρακτήρα του Ξινόμαυρου.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις