Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 151-165 από 633

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Wyborowa
    Wyborowa
     
    37,5% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    14,60 €
    Ελαφριά και γλυκιά γεύση που προέρχεται από την κατάλληλη επεξεργασία της σίκαλης και όχι από προσθήκη ζάχαρης. Μοναδική γεύση και άρωμα που γίνονται αντιληπτά στους γνώστες και την κάνουν την καταλληλότερη βάση για κοκτέιλ.
  2. Τσίπουρο Ηδωνικό χωρίς Γλυκάνισο 0.2lt
    Τσίπουρο Ηδωνικό χωρίς Γλυκάνισο 0.2lt
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    5,20 €
    To Ηδωνικό είναι ένα τσίπουρο με φρουτώδη χαρακτήρα εκλεκτών ποικιλιών και φόντο άνθη πορτοκαλιάς, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η αυθεντικότερη grappa. Παγωμένο, χωρίς όμως παγάκια, κερδίζει τις πιο θερμές εντυπώσεις.
  3. Mastic Tears Lemon 0.7lt
    Mastic Tears Lemon 0.7lt
     
    24% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    20,30 €
    Εκλεκτό και αρωματικό λικέρ μαστίχας με λεμόνι και δροσερή επίγευση, που φέρνει επανάσταση στις αισθήσεις.
  4. Hine Cigar Reserve
    Hine Cigar Reserve
     
    40% alc.
    107,40 €
    Ενα blend απο τρεις περιοχές, δηλαδή Fins Boins, Petite Champagne, Grand Champagne. Μεγάλη γκάμα αρωμάτων και γεύσεων, με το ταμπάκο, τον αποξηραμένο ανανά και τα γλυκά μπαχαρικά όπως η κανέλα, να είναι πρωταγωνιστές. Ιδανικό για να συνοδεύσει ένα καλό πούρο, όπως άλλωστε λέει και το όνομά του.
  5. Tonic Water Three Cents Zero (200ml)
    Tonic Water Three Cents Zero (200ml)
     
    1,70 €
    Ένα υψηλής ποιότητας Tonic για να συνοδεύσει το premium gin ή την vodka σας. Η απόλυτη επιλογή για το τέλειο Gin & Tonic χωρίς ζάχαρη. Η υψηλή ποιότητα και γεύση της αυθεντικής συνταγής χωρίς ζάχαρη.
  6. Pink Grapefruit Three Cents Zero (200ml)
    Pink Grapefruit Three Cents Zero (200ml)
     
    1,70 €
    Μια αρωματική σόδα εξαιρετικής ποιότητας από φρέσκα ροζ γκρέιπφρουτ, που διακρίνεται για το έντονο και σύνθετο άρωμά της χωρίς ζάχαρη. Η υψηλή ποιότητα και γεύση της αυθεντικής συνταγής χωρίς ζάχαρη. Απολαύστε το παγωμένο ως αναψυκτικό.
  7. Τσίπουρο Ηδωνικό χωρίς Γλυκάνισο 0.7lt
    Τσίπουρο Ηδωνικό χωρίς Γλυκάνισο 0.7lt
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    15,70 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    To Ηδωνικό είναι ένα τσίπουρο με φρουτώδη χαρακτήρα εκλεκτών ποικιλιών και φόντο άνθη πορτοκαλιάς, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η αυθεντικότερη grappa. Παγωμένο, χωρίς όμως παγάκια, κερδίζει τις πιο θερμές εντυπώσεις.
  8. Tonic Water Three Cents (200ml)
    Tonic Water Three Cents (200ml)
     
    Βαθμολογία:
    86%
    1,70 €
    Ένα εξαιρετικό tonic με φυσαλίδες που διαρκούν για το απόλυτο Gin & Tonic
  9. Sparkling Lemonade Soda (200ml)
    Sparkling Lemonade Soda (200ml)
     
    Βαθμολογία:
    90%
    Ειδική Τιμή 1,45 € Κανονική τιμή 1,70 €
    Λήξη 8/6
    Για όσους ψάχνουν ένα δροσιστικό αναψυκτικό για όλες τις ώρες της ημέρας μια φρέσκια προσέγγιση σπιτικής, αυθεντικής λεμονάδας με έντονη αρωματική πολυπλοκότητα. Συνδυασμός λεμονιών, lime, και των αυστραλιανής προέλευσης- Finger Lime.
  10. Τσίπουρο Ζαχαρία Χωρίς Γλυκάνισο Βιολογικό
    Τσίπουρο Ζαχαρία Χωρίς Γλυκάνισο Βιολογικό
     
    40% alc.
    15,50 €
    Το Τσίπουρο Ζαχαρία bio είναι ένα απολαυστικό απόσταγμα με λεπτό και διακριτικό χαρακτήρα. Τα αρώματα του αναδεικνύουν τη γκάμα των εσπεριδοειδών και των λευκών φρούτων με ένταση και καθαρότητα. Ζεστό και στρογγυλό στόμα με ισορροπημένη γεύση, οινόπνευμα, στρογγυλή μπουκιά και ισορροπημένη γεύση. Ιδανικό ως απεριτίφ για σκέτο ή με πάγο σερβίρισμα ή σε συνδυασμό με ελληνικούς και μεσογειακούς μεζέδες.
  11. Ούζο Καζανιστό
    Ούζο Καζανιστό
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    11,60 €
    Το νερό, το οινόπνευμα, το χιώτικο γλυκάνισο και διάφορα μυστικά υλικά, δίνουν στο ούζο «ΚΑΖΑΝΙΣΤΟ» τη διακριτική του γεύση. Η απόσταξή του, ακόμα και σήμερα, διαρκεί 8 ώρες και γίνεται σε παραδοσιακά μπρούτζινα καζάνια. Το «ΚΑΖΑΝΙΣΤΟ» διακρίνεται από μια ευχάριστη επιθετικότητα που ισορροπεί την πλημμυρίδα των αρωμάτων του, φέρνοντας επανάσταση στις αισθήσεις και προσφέροντας τη γλυκιά ανάμνηση και χαρά κάθε ξεχωριστής στιγμής στη ζωή μας.
  12. Τσίπουρο Τσιλιλή με Γλυκάνισο 0.7lt
    Τσίπουρο Τσιλιλή με Γλυκάνισο 0.7lt
     
    42% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    13,90 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Επιλεγμένες ποικιλίες σταφυλιών της Θεσσαλίας και αρωματικός γλυκάνισος της Βόρειας Εύβοιας αποστάζονται αριστοτεχνικά. Στο τελικό προϊόν επικρατεί αρωματικά και γευστικά η γλυκανισάτη αίσθηση σταφυλιού που μουδιάζει απαλά και ευχάριστα τη στοματική κοιλότητα. Είναι ένα παραδοσιακό προϊόν της Θεσσαλίας με χαρακτηριστικά αυθεντικά και γνήσια σαν τη φύση και τον χαρακτήρα των ανθρώπων της ελληνικής υπαίθρου. Φλερτάρει με τον πάγο για πλούσιο γαλάκτωμα, καθώς και με τους πικάντικους Ελληνικούς μεζέδες της στεριάς και της θάλασσας.
  13. Limoncello Villa Massa
    Limoncello Villa Massa 0.5lt
     
    30% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    17,30 €
    Με χρώμα φωτεινό κίτρινο, γλυκό και με γεύση λεμονιού, αλλά όχι ξινό, ένα απλό, εύγευστο λικέρ από την Ιταλία, πίνεται μετά το φαγητό σαν χωνευτικό, αλλά και αποτελεί συστατικό πολλών coctails.
  14. Haku Vodka
    Haku Vodka
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    43,60 €
    Ο Οίκος Suntory παρασκευάζει βότκα από το 1956 και η βότκα Haku αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία Suntory απέναντι στην τέχνη παρασκευής, στην εμμονή με τη τελειότητα και στην αφοσίωση της καλής ποιότητας. Η Haku παρασκευάζεται από 100% ιαπωνικό λευκό ρύζι.
  15. Ούζο Βαρβαγιάννη Μπλε
    Ούζο Βαρβαγιάννη Μπλε 0.2lt
     
    46% alc.
    Βαθμολογία:
    96%
    4,40 €
    Το κλασικό ούζο από το 1860, γνήσιο απόσταγμα γλυκάνισου και αρωματικών φυτών που παράγεται στους 46% Vol, με ευχάριστο άρωμα, διαφανές χρώμα και απαλή γεύση.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά