Ουίσκι

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 172

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Dalmore Malt Cigar
    Dalmore Malt Cigar
     
    44% alc.
    146,30 €
    Ένα πάντρεμα απο whiskies που παλαίωσαν απο δέκα έως είκοσι χρόνια. Σκούρο πορτοκαλί χρώμα και απαλά αρώματα καπνού και μαύρης σοκολάτας, ενώ στον ουρανίσκο εκρήγνυται με συνεχείς εναλλασσόμενες γεύσεις ζαχαρωτών, καραμέλας, και ξανά διακριτικού καπνού.
  2. Bushmills 16 Year Old
    Bushmills 16 Year Old
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    124,60 €
    Ώριμο και γεμάτο whisky, με αρώματα κανέλλας και εσπεριδοειδών, με τις γεύσεις της σταφίδας και των κόκκινων φρούτων να επικρατούν
  3. Cardhu 18 Year Old
    Cardhu 18 Year Old
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    104,40 €
    Δημοφιλές single malt - χαρακτηριστικό των Speyside whisky. Η ζεστή και καθαρή γεύση και η βελούδινη υφή έχουν κάνει εκατομμύρια καταναλωτές στον κόσμο να το λατρέψουν.
  4. Glenfiddich 18 Year Old Single Malt Scotch Whisky
    Glenfiddich 18 Year Old Single Malt Scotch Whisky
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    95,00 €
    Ένα σπάνιο singlemalt 18 ετών, δημιουργημένο για αυτούς που ξέρουν να εκτιμούν τη γεύση ενός εκλεκτού whisky. Ένα ουίσκι με άρωμα μεστό και σφριγηλό αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά απαλό και «μελωμένο» με κυρίαρχες τις αποχρώσεις μήλου και δρύινου ξύλου. Έχει γεύση διακριτική, ώριμης γλυκύτητας σε συνδυασμό με δρύινες αποχρώσεις και υποψία βύνης. H επίγευση είναι απαλή, μακρά και ισορροπημένη.
  5. /
    Isle of Jura 18 Year Old
     
    44% alc.
    104,60 €
    Ψηλά στον πυρήνα της βασικής παραγωγής του αποστακτηρίου βρίσκεται η έκφραση των 18 ετών. Η μεγάλη του παλαίωση σε συνδυασμό με το στρογγύλεμα του σε εκλεκτά βαρέλια Γαλλικού κρασιού Bordeaux δημιουργούν μια σπάνια πολυπλοκότητα που σχηματίζει βαριές γεύσεις σοκολάτας αλλά και φρούτων, ιδανικές για αρκετούς συνδυασμούς.
  6. Caol Ila
    Caol Ila 12 Year Old
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    60,00 €
    Απο το νησί Islay ακόμη ένα καπνιστό whisky, με αρώματα τραγανής βύνης και θαλασσινής αύρας, ενώ στην γεύση έρχεται λιπαρό, με μια γλυκιά υποψία καραμέλας, και φυσικά καπνό.
  7. GOT Dalwhinnie Winters Frost - House Stark
    GOT Dalwhinnie Winters Frost - House Stark
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    60,40 €
    Η αντοχή, η δύναμη και η ικανότητα του Οίκου Stark να ευημερεί στις πιο αντίξοες καταστάσεις οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στις πολικές θερμοκρασίες του Winterfell. Το διάσημο αποστακτήριο Dalwhinnie ταυτίζεται απόλυτα με τον Οίκο Stark, καθώς βρίσκεται σε μία από τις περιοχές της Σκωτίας με το μεγαλύτερο υψόμετρο και είναι ψυχρό και απομακρυσμένο ακριβώς όπως ο Βορράς, η περιοχή που εξουσιάζει αυτός ο Οίκος. Οι ακραίες συνθήκες ευθύνονται για τη χαρακτηριστική μελένια γλυκύτητα και την πικάντικη ζεστασιά του Dalwhinnie Winter’s Frost. Φυσικά, σερβίρεται ιδανικά παγωμένο ή με πάγο.
  8. BenRiach 16 ετών
    BenRiach 16 ετών
     
    43% alc.
    98,10 €
    Στη μύτη αναγνωρίζουμε αρώματα αχλαδιού, πιπεριού και λίγου δέρματος.Απο γεύσεις έχουμε μικρά μαύρα φρούτα, όπως μύρτιλα και βατόμουρα, με τη συνοδεία βανίλιας, ενω το πιπέρι κάνει κι εδω την εμφάνισή του. Παλαιάς κοπής.
  9. Yoichi Single Malt
    Yoichi Single Malt
     
    45% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    84,50 €
    Ακόμη ένα εξαιρετικό whisky από το Yoichi , που είναι το κορυφαίο αποστακτήριο της Ιαπωνίας, ιδρύθηκε το 1934 και είναι το τελευταίο αποστακτήριο στον κόσμο , που χρησιμοποιεί απευθείας καύση με κάρβουνο.
  10. Dalmore 12 Year Old Sherry Cask Select
    Dalmore 12 Year Old Sherry Cask Select
     
    43% alc.
    87,20 €
    Ένα εκπληκτικό και κομψό single malt γεμάτο με γεύσεις και αρώματα γλυκών φρούτων και μπαχαρικών που γιορτάζει την σχέση του Dalmore με το sherry. Ο master blender Richard Paterson διαλέγει αυτοπροσώπως (από τους παραγωγούς Tevasa, Vasyma και Paez) τα βαρέλια που θέλει να χρησιμοποιήσει στην παλαίωση αυτού του whisky καθώς και το Sherry blend (Oloroso & PX) που θα παλαιώσει σε αυτά πιο πριν.
  11. Royal Lochnagar 12 ετών
    Royal Lochnagar 12 ετών
     
    40% alc.
    51,50 €
    Ένα dram που αποπνέει γλύκα και ζεστασιά. Αρωματικό, κρεμώδες , με λίγα φρούτα, λίγα παραπάνω ζαχαρωτά και μια αίσθηση ταμπάκο. Άψογη σχέση ποιότητας τιμής.
  12. Johnnie Walker Aged 18 Years
    Johnnie Walker Aged 18 Years
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    82,00 €
    Αρχικά γλυκό με μια αίσθηση ζεστής βανίλιας και έναν τόνο μανταρινιού, εξελίσσεται απαλά στον ουρανίσκο σε μια ξηρότητα με άρωμα ξηρών καρπών και βύνης προτού η μακρόσυρτη γευστική κατάληξη φέρει την κομψή αίσθηση του απαλού καπνού από κάρβουνα και ένα όμορφο άρωμα εσπεριδοειδών που σιγοσβήνει.
  13. Dalwhinnie 15 Year Old
    Dalwhinnie 15 Year Old
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    53,90 €
    Είναι ένα λεπτό και μαλακό malt που το όνομά του σημαίνει «σημείο συνάντησης» καθώς στο σημείο του αποστακτηρίου συναντιούνται τα Lowlands και τα Δυτικά Highlands.
  14. Cragganmore 12 Year Old
    Cragganmore 12 Year Old
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    47,60 €
    Απολαυστικός συνδυασμός αρωμάτων γλυκιάς βύνης, μελιού και ελάχιστου καπνού. Εκρήγνυται στον ουρανίσκο, με συνεχή κύματα γεύσεων, που εναλλάσσονται από εσπεριδοειδή, βανίλια μέχρι ελαφρύ γλυκό καπνό. Πραγματικά υπέροχο.
  15. Nikka Taketsuru Pure Malt
    Nikka Taketsuru Pure Malt
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    67,70 €
    Μέλι, ροδάκινο, σταφίδα και λίγη κάπνα στη μύτη. Στον ουρανίσκο έρχεται με σοκολάτα γάλακτος, αποξηραμένα φρούτα και πάλι λίγο καπνό. Ακόμη ένα πολύ ωραίο whisky που πήρε το όνομά του από τον Masataka Taketsuru, ιδρυτή του ιαπωνικού whisky.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ουίσκι