Ουίσκι

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-54 από 54

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Macallan 15 Double Cask
    Macallan 15 Double Cask
     
    43% alc.
    166,20 €
    Το Macallan Double Cask 15 Years Old είναι ένα ισορροπημένο ουίσκι single malt που δημιουργήθηκε φέρνοντας την τέλεια αρμονία δύο βελανιδιών σε ένα εξαιρετικό ουίσκι single malt. Εχοντας ωριμάσει σε αμερικάνικα και ευρωπαϊκά βαρέλια δημιουργήθηκε ένα ουίσκυ με μία πιο γλυκιά και απαλή γεύση και έναν ισορροπημένο χαρακτήρα.
  2. Talisker 8 Year Old Special Release 2021
    Talisker 8 Year Old Special Release 2021
     
    59.7% alc.
    101,80 €
    Κλασικό Talisker, πρόκειται για ένα απολαυστικά δυνατό malt σαν τέρας της θάλασσας που βγάζει φλόγες από το στόμα του, με άμεσο και τολμηρό χαρακτήρα.
  3. Glendronach Cask Strength Batch 12
    Glendronach Cask Strength Batch 12
     
    58.2% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    101,70 €
    Όμορφο βαθύ χρώμα χαλκού, προετοιμάζει για τη συνέχεια. Στη μύτη έρχεται με αρώματα ξηρών καρπών και σταφίδας. Πιθανόν και μια αίσθηση από ποιοτικό ρούμι. Στον ουρανίσκο κυριαρχούν τα μικρά αποξηραμένα φρούτα, συνοδευόμενα από μια ελαιώδη υφή και την κλασική για Glendronach αίσθηση κανέλας.
  4. Elijah Craig 12 ετων
    Elijah Craig 12 ετων
     
    47% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    102,20 €
    Βαρύ και πλούσιο whiskey, με αρώματα ξύλου και μοσχοκάρυδου. Ως προς τις γεύσεις, έχουμε εμφανή την παρουσία φρούτων, με έμφαση στα εσπεριδοειδή, καθώς επίσης βανίλια και καραμέλα. Μακρά επίγευση για αυτό το whiskey που φτιάχνεται στο Heaven Hill, ένα από τα τρία κορυφαία αποστακτήρια της Βόρειας Αμερικής.
  5. Octomore Scottish Barley 09.1
    Octomore Scottish Barley 09.1
     
    59.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    156,20 €
    Whisky υπερπαραγωγή. Πέντε χρόνια παλαίωση σε αμερικάνικη βελανιδιά, του δίνουν ένα μοναδικό χαρακτήρα. Υπέροχα αρώματα, βανίλιας, ζαχαρωτών και αμυγδάλου, δίνουν τη θέση τους σε μοναδικές γεύσεις. Μέλι, καραμέλα και καπνός, πολύς ζεστός καπνός. Μιλάμε για το πλέον τυρφώδες whisky του κόσμου, στα 208 ppm. Ατελείωτο, απολαυστικό τελείωμα. Ο κορυφαίος Master Distiller, Jim Mc Ewan αποχαιρετά την βιομηχανία μετά από 52 χρόνια, με ένα έργο τέχνης.
  6. Dalmore 15 Year Old
    Dalmore 15 Year Old
     
    40% alc.
    134,60 €
    Πολύ ντελικάτο και αρωματικό. Κέικ σοκολάτας, μαύρα φρούτα και πορτοκάλι, κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ενώ οι γεύσεις ποικίλλουν από γλυκά μπαχαρικά, όπως μοσχοκάρυδο και κανέλα, καθώς επίσης και μια υποψία από σταφίδες. Κλασικό όπως και το δωδεκάχρονο αδελφάκι του.
  7. Aberfeldy 21
    Aberfeldy 21 Year Old
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    98%
    181,60 €
    Με άρωμα από μέλι και φρούτα, το Aberfeldy's 21 είναι πλούσιο σε γεύση, έχοντας κάποιες πικάντικες νότες από βανίλια που γίνονται αισθητές στον ουρανίσκο, αφήνοντας μία ευχάριστη αίσθηση από μέλι και άσπρο ροδάκινο.
  8. Loch Lomond 18 ετών
    Loch Lomond 18 ετών
     
    46% alc.
    109,40 €
    Κορυφαίο whisky της χρονιάς σύμφωνα με το Whisky Exchange, απολύτως δικαιολογημένα, σύμφωνα με αυτό που συναντάμε σε αυτό το υπέροχο dram. Αρώματα καραμέλας βουτύρου, μηλόπιτας και βανίλιας, με μια ελαφριά αίσθηση ταμπάκο.Ακολουθούν γεύσεις μανταρινιού, ψημένων δημητριακών, μαζί με ελάχιστο καπνό και κηρύθρα. Πραγματικά έξοχο.
  9. Lagavulin Distillers Edition
    Lagavulin Distillers Edition
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    125,80 €
    Ελαφριά, γλυκιά τυρφώδης μυρωδιά αναμεμειημένη με ξηρούς καρπούς και πίσσα. Ως προς τις γεύσεις η υπογραφή του αποστακτηρίου έρχεται σε δεύτερο χρόνο, μετα απο τα πλούσια, ζουμερά φρούτα, για αυτό το Lagavulin που δείχνει ένα πρόσωπο πιο ευέλικτο απο το συνηθισμένο.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ουίσκι